משו נחמד...

Barak14

New member
משו נחמד...

ביום ראשון יערך טקס ניו מודלס נכון? נכון. אז לפי מה שהבנתי הוא יערך בסימן מחזות הזמר של ברודווי, וסיגל שחמון תשיר שיר משיקגו...נראה מה יצא מזה...

mini shaham

New member
איזה שיר?

אה ואם כבר מדברים על ניו מודלס מראים את זה בטלויזיה?

tommy walker

New member
השיר שיושר הוא

כל הג'אז והוא יושר בעברית עפ"י התרגום הישן והחצי מזעזע.....

mini shaham

New member
שיט!!!!!!!!!!!!!!!!

אוף רציתי לראות את זה אבל פספסתי כי לא יכולתי לראות את זה! לא ישדרו את זה שוב בקרוב נכון?

Barak14

New member
אין כ"כ מה לראות...

היה רק את "כל הג'ז הזה" וחוץ מזה כלום... העיתונים מאכזבים לפעמים

mini shaham

New member
תשמע...

לא רק מהבחינה של מחזות זמר אני רוצה לראות את זה שוב... וחוצמזה אני למדתי השנה בבית צבי את השיר "כל הג'אז" ורציתי לראות ולשמוע איך מבצעים אותו...

mini shaham

New member
סיימתי עכשיו...

שנה א' בסדנת נוער :) אני בן 15... פתאום ראיתי שמההודעה שלי זה נשמע כאילו אני לומד שם יענטו בנאדם גדול חחח ואני לא חדש פה דרך אגב... אני פשוט לא כותב יותר מדי.. :)

mini shaham

New member
אני לא חדש.. אבל

יש לי שאלה את דיברת משו על בית צבי ושאלתי אותך מה הקשר שלך לבית צבי.. לא ענית לי.. אז...: מה הקשר שלך לבית צבי? חחח :)

מה הקשר שלי לבית צבי?

השתתפתי השנה ביוסף וכותונת הפסים המשגעת, ואני הכרתי שם את חלק מהשחקנים. חלקם גם ידידים של קרובת משפחה שלי, אז כבר הכרתי אותם לשפני זה. עניתי לך מרוצה?(סתם!!!)

mini shaham

New member
אני...

לומד בסדנת נוער בבית צבי.. פתחו השנה וכנראה ימשיכו גם בשנה הבאה.. (זותומרת יפתחו עוד קבוצה חוץ מהקבוצה שיש עכשיו)... העלו השנה את יוסף וכותונת הפסים בבית צבי? וחוצמזה בת כמה את שהשתתפת שם?

Barak14

New member
אהה כן? כיף לך...

אכפת לך לרשום פה פרטים שאולי אני אגש לבחינות או משו...

למעלה