משו נחמד

משו נחמד../images/Emo9.gif

נגנב מפורום היהודים
אז ככה: 3 דברים טובים שקרו לי לאחרונה: 3 דברים רעים שקרו לי לאחרונה: 3 שירים בולטים של איגי שהיו דומיננטיים לאחרונה: 3 שירים בולטים לא של איגי שהיו דומיננטיים לאחרונה:

Ronushnush

New member
טוב

טוב: 1. דיברתי עם אבא אחרי שחצי שנה לא דיברנו. 2. היה לי יום הולדת. 3. נרגעתי. רע: 1. גילו סרטן גם לחברה הכי טובה מהיסודי. 2. משהו שלא בא לי לכתוב פה :/ 3. שמתי לב שאני מבזבזת את החיים על כלום. שלושה שירים של איגי: 1. אמן ויהיה 2. הפכתי אבן 3. פחד שלושה שירים אחרים: 1. זה הרגע - שילה פרבר 2. הבלדה על פגום - איפה הילד 3. חיפה 87 - דניאל סלומון.

Peeeach

New member
טוב אז ככה

3 דברים טובים שקרו לי לאחרונה: שמעתי שאבא שלי עדיין קיים, טוב אני לא יודעת אם אני צריכה לכתוב את זה ב"דברים טובים שקרו לי" הייתי עם אמא ורק איתה ואחותי שבועיים [= היה כלכך כיף.. קניתי המון דברים חדשים שעושים לי טוב טוב טוב על הלב [= 3 דברים רעים שקרו לי לאחרונה: אבא שלי התקשר אלי. השבועיים נגמרו. .... 3 שירים בולטים של איגי שהיו דומיננטיים לאחרונה: מסתובבים להתעטף בעצב לכבודך דולי פרטון 3 שירים בולטים לא של איגי שהיו דומיננטיים לאחרונה: מעצבי דעת הקהל דורס שחכתי את השם של השיר.. האגם קפוא

מאיה911

New member
אני ינסהה...

טובים -הלימודים מתחילים להסתדר לכיוון החיובי
-סופסוף הטרקטורון שלי חזר!! -החופשה בצפון עם חברות
רעים -אני חוטפת מלא מכות בזמן האחרון.. זה כואב!
-חוסר תקציב.. -לחץ וחוסר זמן! מעצבן... של איגי: -להתעטף -פחד -סוף טיול לא איגי: יוצא לאור- אהוד בנאי אוהב אותך- דניאל סלומון לזרום עם הרוח- חמי

A t z a

New member
איזה יום מסריח../images/Emo122.gif../images/Emo80.gif

אני פשוט שונאת את כולם
3 דברים טובים: עדיצקי חזרה,היה הכי כיף בעולם איתה היום..
אני ממש עומדת טוב במשטר הנוראי שהצבתי לעצמי אתמול פגשתי את רעות ויפית והיה כיף נורא 3 רעים: מתמטיקה לחץ אני כאפות 3 בולטים של איגי: שיר הנגב,להתעטף,דוור.. 3 אחרים: קרח,torn,השארת אותי עם רוח

../images/Emo110.gif ../images/Emo110.gif ../images/Emo110.gif

אז ככה: 3 דברים טובים שקרו לי לאחרונה:
3 דברים רעים שקרו לי לאחרונה:
העיפו אותי מהלהקה בגלל שלא באתי לחזרות..
נגמרה השביתה
ועוד משו שאנ'לא יכולה להגיד 3 שירים בולטים של איגי שהיו דומיננטיים לאחרונה: אדום,צופה בך,אין לי מה לומר לך אהובי. 3 שירים בולטים לא של איגי שהיו דומיננטיים לאחרונה: פנסים-שרון חזיז,יהיה אשר יהיה-חמי רודנר,לעולם מצידי-היהודים.

Oyster Girl

New member
יאללה ../images/Emo54.gif....

3 דברים טובים שקרו לי לאחרונה:
הבנתי את אחד הדברים הכי חשובים בחיים שלי.
סיימתי את התסריט. יהיו תיקונים, אבל בכללי הוא גמור.
ראיתי המון סרטים. 3 דברים רעים שקרו לי לאחרונה:
הבנתי את אחד הדברים הכי חשובים בחיים שלי
..
איש יקר טס רחוק ויש זמן עד שהוא חוזר, אבל זה לא רע, זה רק מבאס קצת.
חזרנו ללימודים. 3 שירים בולטים של איגי שהיו דומיננטיים לאחרונה:
סוף הטיול
רק לעוד דקה
קח את מה שיש בי 3 שירים בולטים לא של איגי שהיו דומיננטיים לאחרונה:
זוהי סדום
על הגשר הישן
קח לך אישה

למעלה