משו מתוק לשבת...

שקדי

New member
ואני בכלל תקוע..........

כבר יומיים עם השיר הבא.....לא מסוגל להינתק ממנו כן אחד מהצרובים המיתולוגיים אתם מסוגלים לתאר לכם ישראל גוריון בקולו הלירי שר סולו ואריק איינשטין ובני(זצ´´ל)אמדורסקי עושים הרמוניות כל בני הבית צועקים לי שים אזניות......שמתי ליל קרב עצום את שתי עיניך בני הקט השחר במרום עולה אט אט הכוכבים לך מעל שולחים ברכה ואמא כאן שירים תשיר בלאט על ליל קרב ירח וכוכב תישן ילדי ילדי תישן עכשיו עצום את שתי עיניך בן יקר אבא במרחקים על המשמר רחוק רחוק הלך את שמנו לא שכח ואמא כאן השיר עוד לא נגמר על אבא טוב ועל לילות זהב תישן ילדי ילדי תישן עכשיו עצום את שתי עיניך בני הטוב משדה הקרב ישוב הוא בקרוב שושן יש בידיו כצבע דם עליו אך אמא כאן שירים תשיר לרוב כבר שושנים פורחות ושדה הקרב תישן ילדי ילדי תישן עכשיו תענוז אמיתי..........ומי כתב????????

מה זה "תענוז" שקדי???

מילה אקדמית חדשה שבאה לתאר את מה שגם הדבורים והזבובים עושים בטבע?

שקדי

New member
איך שאת קולטת מהר........../images/Emo9.gif

הוצאת לי תמילה הזאת (שאסור ל´גיד כאן) מהפה משהו שלקוח מהסיפור של החבירה המנהלת איך שהיא יודעת לכתוב...... ואיך שאני לא יודע לקרוא................

../images/Emo163.gifמה יש להבין ?

תענוג, בזין. בשביל, מה האזניות ? זה עוד לא הבנתי.

טרה10

New member
האם ראיתם בערוץ 1 את חברתי לספסל

הלימודים- הד"ר ענת פלדמן..שעשתה את הדוקטורט על ש"ס. יפיפיה אמיתית..חכמה ומה יש לדבר, קתלין טרנר הישראלית.! והעיקר..לא מתנשאת..!

טרה10

New member
חבל שחתכו אותה כל כך מהר..

את המומחית לדרעי וליפה..שעוללותיהם וגנבותיהם ראויים לסרט באורך מלא.! ומה אמרתי על הבנק למסחר, אם כבר בגניבות עסקינן, שבכירים בבנק היו שותפים לגניבה. כי איך אפשר שצ´ק בנקאי של מליונים יכובד ע"י בנק אחר בלי לשאול בבנק שבו הוצא..? חברה..זה שיש הרבה גנבים..זה אני יודע כי עבדתי בנערותי עם מנהל בנק ארץ ישראל בריטניה יהושע בן ציון. אח"כ הגעתי לקיבוץ ושם לא גנבו אותי, רק שאת כל הרכוש של הורי אשתי, שבשבילו הם עבדו 40 שנה, ושלנו ששווה היה 10 שנות עבודה השארנו שם.! זה מה יש.! רק שאת המסקנה הסקתי באינטואיציה של צעיר בן שלושים..ועכשיו אני מקווה שזהו. מה ששלי שלי.! אגב- שמעתם משהו על בנק הפועלים או בנק לאומי.?

למעלה