משו מצחיק

NiKi†a

New member
משו מצחיק ../images/Emo13.gif

שימו לב לצמידים של מת'יו
צחקתם? לא? יופי. אניווי, איפה כולם? מתתם? מי כאן?

copious

New member
אני יודע למה

הוא לובש את הצמידים האלה כי בטח איזה מעריצה נתנה לו אותם... קראתי באיזה ראיון שהוא לובש כל מה שהמעריצים נותנים לו... ראה: שרשרת וטבעת

L A D Y B U G 2

New member
אפרופרו חברה של מתיו........

אני חייבת עזרה ממכם...בבקשה.......
השמעתי לחברה שלי את השירים של מיוז והיא לא אהבה אפילו אחד (מוזרה) אבל היא התאהבת נואשות במתיו (נו בטח העיניים האלה....) אנייואי...בבקשה תמצאולי תמונה של חברה שלו רק בשביל להראות לה שחברה שלו יותר יפה ממנה ושתרד מהעניין...(וגם המרחק ביניהם והשפה והגיל...) ד"א: צמידים יפים

ramoni

New member
הנה

אני מקוה שזה מספיק קרוב, כי היא לא מרבה ל"התפרפרץ"עם מאתיו מסביב לכל המצלמות, ובכל מקרה עד כמה שאני יודע זה שהיא איטלקיה בת גילו וזהו מאתיו לא מדבר עליה בראיונות

roy net

New member
איי בנות...

בנות מה זה כל הקנאה הזאת תנו לבן אדם לחיות....

roy net

New member
תחשבי על זה ככה

לפחות את יודעת שהוא לא שוכב עם כל מעריצה שניה שהוא רואה... לי(בתור גבר) דווקא חברה שלו ניראת ממש נחמדה...

L A D Y B U G 2

New member
נכון היא ניראת חמודה...אבל בכל זאת

הקינאה
אבל למה היית צריך להזכיר את זה.......מצידי שלא ישכב אם אף אחד..............חחחחחחחחחחחחחח

roy net

New member
תקשיבי טוב

אם את רוצה או לא רוצה לקבל את זה מאט, כריס ודום בתקופת השיא שלהם הם יעשו מה שהם רוצים לעשות... וזה כולל לשכב עם בנות אחרות... הכי הרבה את יכולה לקוות שזה לא קורה יותר מידי עם יותר מידי... לפחות הם לא מתגאים או משהו כזה שהם מפרגעים (סלחי לי על המילה- הייתי חייב) כל מעריצה שהם רואים כמו הרבה להקות אחרות...

L A D Y B U G 2

New member
אני יודעת אני לא עד כדי כך ../images/Emo163.gif

סתם בשביל הקטע.................אני יודעת שאין שום סיכוי בעולם.........אז תבין שזה סתם בצחוק.........

nobody175

New member
אממממ

סליחה אם אני הולכת לעצבן אנשים, אבל בשלב שלמאט לא הייתה חברה... הוא לא היה ידוע בזה שהוא זיין כל מעריצה שנייה שהוא ראה?

שיצא אם מי שהוא רוצה.

אני לא חייה באשליות שיום אחד הוא יבוא לארץ ואז מכל הבנות שפה יחליט שדווקא ילדה בת 14 שגרה במקום נטוש היא אהובת ליבו. ;) העיקר שהוא מאושר.

למעלה