משו מעניין:

משו מעניין:

דיברתי עם איזה ידיד שלי, הוא לא יליד הארץ,יליד צרפת, משרת בצבא, בהתחלה בתור מחסנאי ועכשיו בתור... משהו כמו פקידה, והוא גרפיקאי ומנה כבר הרבה זמן, עוד מלפני שהתגייס, לעסוק בצבא במשהו בתחום הגרפיקה, הוא עומד עכשיו להיפגש עם קצין מיון וניסיתי לעזור לו במה להגיד, ואמרתי לו שיגיד שהוא יוכל לתרום יותר כגרפיקאי, שזה משהו שהתמקצע בו, מאשר כפקידה, והוא התחיל לשפוך את כל המרורים שלו על כמה שהצבא מטומטם וכמה שאין לצבא הגיון בכלל: להגיד ש"בא לי לתרום" ו... "אני טוב בזה וטוב בזה" לא עוזר בשיט! אפילו שמו חייל אתודאי בן 26 עם תואר ראשון טיכנות, בתפקיד של מפעיל מחשב שכל מה שהוא עושה, זה מסביר לנגדים איך להשתמש בוורד. כל המחלקה שלו זה בנות בנות 18-19... את קולטת עד כמה הצבא מטומתם?: המקראים ככה הם אין ספור... כמו שהם שמו מישהו שלא יכול לסחוב ציוד ולהכנס במקומות מאובקים בתוך מחסן כשאני עוד מציין להם בגדול במנילה שאני אלרגי והבאתי להם כבר את כל האישורים! וב"התחשבות " מהמפקד שלי, הוא רק פעם מחניס אותי למחסן למרות פטור מוחלט למחסנים ובמקום זה אני פקיד כשכולם יודעים שאני מלך השגיות כתיב! ואני אחראי לבד על ציוד שהולך לאזה בשעת חירום עזה... עזא... עם סעיף של הפרעות באישיות... זה הכי מצחיק זה... מישהו שמגמגם בחיל הקשר... זה עדיין קורע אותי!! הפרופיל שלי בנויי ככה: 45 (נפשי) הסעיפים הם: -גימגום -הפרעות באישיות -סעיף מספר 59603 שהוא הסעיף ההכי חמור לאלרגיה לאבק. אפילו הבעיות גב בכיבע שלי לא רשמיים העיקר שאני חייל שקל לנצל אני עוד לא סיפרתי לך איך מתבטא כל הבעיות הרפואיות איפה שאני. אבל אני צריך לישון. אני לא אסיים עם זה מה שאני מנסה להגיד פה הוא... תסתכלו על הבחור הזה.. דברים כאלו גורמים לי לפקפק קצת ברעיון הבחירה האישית... האם הכל באמת בחירה אישית??? אני לא חושבת שהוא בחר להיות במצב שהוא עכשיו... והוא אפילו נלחם נגד זה, וגם עכשיו כשהוא מקבל קצין מיון, אחרי חודשים של בירוקרטיה וטפסים ועבודה מגעילה שלא מתאימה לו בכלל , גם עכשיו, הסיכויים שהוא יקבל מה שרצה הם 50%, יכולים לזרוק אותו בתפקיד אפילו גרוע יותר. אני בד"כ מבין תומכי מיכא"ל, אבל אני צריכה פה שיבהירו לי, איפה הבחירה האישית פה??????????????????????

Moralida

New member
..בעיה.

בגלל זה "צריך לקבל את מה שאוהבים, או שתצטרך לאהוב את מה שתקבל".

למעלה