משו מעניין מטאליקה מחפשת בסיסט ואת מי את רוצים? את הבסיסט של אליס... תוכלו לקרא כאן יותר פרטים
נ נופר היחידה New member 7/12/02 #1 משו מעניין מטאליקה מחפשת בסיסט ואת מי את רוצים? את הבסיסט של אליס... תוכלו לקרא כאן יותר פרטים
G Gio inc New member 8/12/02 #4 ואני דןןקא ישמח.. זה יכלול קצת מ... שתי הלהקות האהובות עליי! בכלל!! פצצים!
E e-shfiyut New member 8/12/02 #7 מי אמר אליס אין צ´יינס...? יש לי בשורה משמחת (לעצמי) בנידון. היום שמתי את האוסף שלהם בדיסקמן בבוקר, למרות שבכלל לא אהבתי אותם... והדיסק היום נשמע טיפה יותר טוב, נו טוב, הוא נשמע טוב. זה עוד עלול לעבוד בסוף...
מי אמר אליס אין צ´יינס...? יש לי בשורה משמחת (לעצמי) בנידון. היום שמתי את האוסף שלהם בדיסקמן בבוקר, למרות שבכלל לא אהבתי אותם... והדיסק היום נשמע טיפה יותר טוב, נו טוב, הוא נשמע טוב. זה עוד עלול לעבוד בסוף...
א איגי דיין New member 9/12/02 #8 לירן.... אמרתי לך שבסוף תצליחי להתחבר אל הלהקה המצוינת הזאת. jar of flies. תשמעי את הדיסק הזה, ותוקסמי מחדש....
לירן.... אמרתי לך שבסוף תצליחי להתחבר אל הלהקה המצוינת הזאת. jar of flies. תשמעי את הדיסק הזה, ותוקסמי מחדש....