משו מגניב

אביחי 33

New member
../images/Emo3.gif

חח קרועים, מיכל הביאה לי קישור, נחמד לבקר מידי פעם... געגעתי אל כולכם, במיוחד אל תשוקתך עדי היפה

real snake

New member
טוב לראות אותך ולשמוע אותך!

אביחי!!!! מקווה שתישאר כאן !! ונחזור להייות כמו פעם!!!

יעל 13

New member
אנייייייייי

איך העולם רואה אותי? היא יודעת האם יהיו לי חיים מאושרים? אם אלה החיים מה אנשים באמת חושבים עליי? אני פרחה (חחחחחחח לא באמת
) האם אנשים חושקים בי בסתר? זאת שבמקומי איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? הכל יכול לקרות מה אני צריך לעשות עם חיי? כמה פעמים עצה טובה בשבילי: ארים ראשי מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? השקט שנשאר מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? תני לי לחליט איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? תגידי לי את ובהלוויה שלי? כל הכוכבים איזה סוג גבר/אישה אני אוהב? חופשי ומאושר איך יהיה לי מחר? כמו נוצה ברוח למה אני כאן? נבראתי לך בתור מה אנשים יזכרו אותי? מוכרת לי מפעם איזה שיר יתקע לי בראש מחר? תן לי סימן האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? מחר הוא יחזור איך תהיה השנה הזו? עבד של הזמן חח טוב

נדחפת../images/Emo3.gif../images/Emo205.gif

איך העולם רואה אותי? "תגידי לי את" - שי גבסו האם יהיו לי חיים מאושרים? סיגפו - בית הבובות מה אנשים באמת חושבים עליי? "את האור" האם אנשים חושקים בי בסתר? "בבאי" - עלילות בבאי:p חח, זאת היתה סדרה בערוץ 1/11 פעם:) איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? "גברת פלפלת"
מה אני צריך לעשות עם חיי? "אהבה קטנה" - שירי מימון עצה טובה בשבילי: "בוא לים" - להקת הנחל מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? אע?:O מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? :O איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? "בואי כלה"
ובהלוויה שלי? "ביי ביי"
- מלי לוי גרשון איזה סוג גבר/אישה אני אוהב? נרדם על החולות - ג'קו אייזנברג איך יהיה לי מחר? "שלווה" - להקת הנחל למה אני כאן? "זה הכל בשבילך" - דני סנדרסון בתור מה אנשים יזכרו אותי? "נילס הולגרסון
" איזה שיר יתקע לי בראש מחר? "סיגפו:p" האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? "כשאת איתי" - רן דנקר איך תהיה השנה הזו? רוחות מלחמה - רמי קליינשטין אוקיי זה הזוי!

למעלה