משו מגניב

Koala Girl

New member
משו מגניב../images/Emo26.gif

*מנסה להפעיל את הפורום המת שלנו* תנסו לשתף פעולה
תודה מה עושים? יש להכין פלייליסט גדול בווינאמפ/מדיה פלייר/חבריםשלהם. אבל ענקי. סיימת? נהדר. עכשיו לבחור את האפשרות Shuffle (אקראי). בחרת? נהדר! על כל אחת מהשאלות הבאות התשובה היא שם של שיר (+ מבצע). על מנת לענות - לוחצים על החץ "קדימה" בפלייליסט והשיר שנבחר באקראי מהפלייליסט יהיה התשובה לשאלה. הבנתם?! אם כן יופי... מתחילים. איך העולם רואה אותי? האם יהיו לי חיים מאושרים? מה אנשים באמת חושבים עליי? האם אנשים חושקים בי בסתר? איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? מה אני צריך לעשות עם חיי? עצה טובה בשבילי: מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? ובהלוויה שלי? איזה סוג גבר/אישה אני אוהב? איך יהיה לי מחר? למה אני כאן? בתור מה אנשים יזכרו אותי? איזה שיר יתקע לי בראש מחר? האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? איך תהיה השנה הזו? זהו

Koala Girl

New member
שכחתי לציין שהרעיון

גנוב מפורום מיכאלה שגנב מפורום בלאק אנד פיז
ואני מתחילה. בהודעה הבאה...

Koala Girl

New member
אני

איך העולם רואה אותי? היהודים - נץ (פאק באמת?
) האם יהיו לי חיים מאושרים? Yankee Doodle (חחחחחחחחחחחח אוי ואבוי..) מה אנשים באמת חושבים עליי? מקורי וחבורתו - עולם המצויירים (אלוהים ישמור מה אני שומעת...) האם אנשים חושקים בי בסתר? קרן פלס - לרוץ לרוץ איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? נינט טייב - היא יודעת (
) מה אני צריך לעשות עם חיי? Will Young & Kelly Clarkson - Ain't No Mountain High Enough עצה טובה בשבילי: Christian Castro - Alguna Vez מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Within Temptation - Dark Wings (......) מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? על הגשר הישן - מאיה רוטמן ומורן אהרוני איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? Westlife & Mariah Carey - Against All Odds (או מי גאד...) ובהלוויה שלי? mijares y lucero - el privilegio de amar איזה סוג גבר/אישה אני אוהב? קרן פלס - שמעון השכן (מה?) איך יהיה לי מחר? Mariah Carey - Hero למה אני כאן? הראל סקעת - ואת בתור מה אנשים יזכרו אותי? אוהד חיטמן וקרן פלס - ילד פלא איזה שיר יתקע לי בראש מחר? יהודה פוליקר - אפר ואבק האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? Cher - Just Like Jesse James איך תהיה השנה הזו? מירי מסיקה - שיר תקווה (הנה אחד טוב
)

אממ ../images/Emo12.gif

איך העולם רואה אותי? הכל יכול לקרות האם יהיו לי חיים מאושרים? יומן מסע חח מה אנשים באמת חושבים עליי? עד סוף העולם האם אנשים חושקים בי בסתר? את הגשם תן רק בעיתו איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? ברכת המלך מה אני צריך לעשות עם חיי? עד סוף הקיץ עצה טובה בשבילי: אנצל מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? רק אהבה תנצח מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? מישהו לרוץ איתו איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? מכאן ובהלוויה שלי? אלייך :| איזה סוג גבר/אישה אני אוהב? אם הוא יילך איך יהיה לי מחר? דון חואן למה אני כאן? רק בגלל הרוח בתור מה אנשים יזכרו אותי? ימים של אהבה איזה שיר יתקע לי בראש מחר? משא ומתן האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? היא יודעת איך תהיה השנה הזו? שקט חחחחח לא יצא לי כ"כ
תודה עדיי...

../images/Emo39.gif

יאאא זה נשמע מזה יפההה וכיףף ומגניבב
רק חבל שאני לא יודעת לעשות
מי שיודע שיעשה זה מעניין!!
כל הכבוד עדידושש

Koala Girl

New member
ידעתי שלא תבינו חחח

פורום של נעליים
כרגיל יש לכם ווינאפ? (תוכנה ששומעים בה שירים) פתחו, שימו את כל השירים שיש לכם על המחשב, יש את האפשרות Shuffle שלוחצים נהיה אור ירוק, ואז מסתכלים על השאלה הראשונה ומעבירים שיר,ככה על השאלה האחרונה... עוד משו? (מיכל בטח לא הבינה
)

ניניניני../images/Emo108.gif

איך העולם רואה אותי?היא כלכך יפה-כוורת האם יהיו לי חיים מאושרים?שיר לאמונות-מירי מסיקה מה אנשים באמת חושבים עליי?בוא-עברי לידר האם אנשים חושקים בי בסתר?יונתן שפירא-איה כורם איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר?עכשיו תורי-אבי עברי מה אני צריך לעשות עם חיי?החיים יפים
-אחינועם ניני
עצה טובה בשבילי:לך עם החלום-ראש גדול
מהו שיר הנושא שלי,לדעתי?שיר אהבה פשוט-איה כורם מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?מלודי
של איזו להקה שקשה לי לכתוב את שמה:-O אוייזנוג משהו איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?ארץ ארץ חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח של אילנית כפרעליה ובהלוויה שלי?כשאתה איתי-אניה בוקשטיין
איזה סוג גבר/אישה אני אוהב? מי אוהב אותך יותר ממני
-ארקדי דוכין איך יהיה לי מחר?עדי אדיוס
-בופ פם למה אני כאן?נרדם על החולות-ג'קו בתור מה אנשים יזכרו אותי?חולמת
-דין דין אביב איזה שיר יתקע לי בראש מחר?מוכרת לי מפעם-דין דין אביב האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?ביום הראשון של הסתיו-דריה פלד [[עלמה זק-ארץ נהדרת]]
איך תהיה השנה הזו?יופי טופי אחלה בחלה-הדורבנים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אהבתי את האחרון כלכך
תודה דיקושש

../images/Emo110.gif

איך העולם רואה אותי? אחרי הכל- נינט טייב האם יהיו לי חיים מאושרים? שיר בעפרון- בית הבובות מה אנשים באמת חושבים עליי? מוכרת לי מפעם- דינדין אביב [?!
] האם אנשים חושקים בי בסתר? בוא- עברי לידר [
] איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? מישהו לרוץ איתו- דניאל סלומון מה אני צריך לעשות עם חיי? אביב גפן- השיר שלנו [שדות ביקשו:p] עצה טובה בשבילי: כשאתה לבד- עברי לידר [
] מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? נובמבר- מירי מסיקה מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? יחפה- נינט טייב [
] איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? You've Got the Love ובהלוויה שלי? יהיה טוב- דייוויד ברוזה [
XDDDDDDDDD] איזה סוג גבר/אישה אני אוהב? דואט פרידה- ניקי גולדשטיין ומורן אהרוני איך יהיה לי מחר? Meck Feat. Leo Sayer - Thunder In My Heart Again למה אני כאן? מרגיש אחר- סינרגיה בתור מה אנשים יזכרו אותי? תראי זה אני- סינרגיה
איזה שיר יתקע לי בראש מחר? ידעתי שתחזור- נינט טייב האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? תן לי סימן- מירי מסיקה איך תהיה השנה הזו? Nikka Costa - On my own [
]

למעלה