מה שאני הכנתי...
לכל מיני אנשים שנפרדתי מהם: לחברות שלי מהדירה בד"כ הבאתי משהו שמתאים לכל אחת (ספר בישול, דיסק, קופסת תכשיטים, חולצה מודפסת וכו'). כמובן שתמיד רצוי להוסיף ברכה עם כמה מילות סיכום ופרידה. אמנם זה יכול לצאת קיטשי, אבל גם מצחיק... לצוות במקום ששירתתי בו אני וחברותי נתנו מחזיקי מפתחות שהכנו, עם הקדשה מאיתנו. קצת עבודה, נכון, אבל בסוף יוצא משהו מקסים ואישי! אם את רוצה להביא אותו דבר לכולן אפשר לתת ספלים חמודים שאפשר לכתוב עליהם בטושים מיוחדים (גם את זה עשינו...
) ואז את נותנת משהו שימושי ואישי... בכלל, אני בעד להכין משהו לבד. יש לי חברה שהכינה לכל הבנות שהיו איתה צמידים מחרוזים צבעוניים ומצחיקים... יש כאלה שנתנו "מר גמיש" כדי להוציא עליו עצבים, וכתבו עליו מאחור הקדשה... את תמיד יכולה להכין מסגרת לתמונה ולשים שם תמונה שלך עם החברות! אם כבר תמונות: אם הצטלמתן הרבה במהלך השנה ויש לכן הרבה מזכרות, תוכלי להכין להן אלבומים. רק את מכירה את החברות שלך ויודעת מה מאפיין אותן, מה אפיין את השנה שלכן ביחד, אילו חוויות עברתן... בטח יש לכן כבר בדיחות משותפות ועוד כל מיני קטעים שרק אתן מבינות. וגם רק את יודעת עד כמה הן חשובות לך וכמה את מעוניינת להשקיע בהן... תחשבי על כל הדברים האלו, תזכרי במה שעברתן השנה... ובטח יצוץ לך איזה רעיון לצ'ופר קטן וחמוד שהן יוכלו תמיד להסתכל בו ולהזכר. אני חושבת שבנוסף לכל מתנה שמביאים צריך לכתוב כמה מילים. מקווה שנתתי לך כמה רעיונות...
בהצלחה! יומטוב ושקט שיהיה לנו!