משו חשוב!

jast

New member
משו חשוב!

הפורום הזה מת... מלא פעמים כותבים את זה ואפאחד לא עושה כלום..
זה באמת הפורום היחיד שאיפעם עקבתי אחריו(גם הפורום של בנק"י.. אבל לא חשוב כרגע...).. אז בואו באמת נכתוב הכל!! כל מה שאתם חושבים תכתבו, כל מה שניראה לכם נושא לשיחה או לוויכוח תכתבו! כל מה שקשור לשמו"צ.. הכל! אז אולי כל אחד יכתוב משהו שניראה לו חשוב, משהו שצריך לשנות.. או משו.. ובבקשה, אל תשאירו את ההודעה שלי לבד.

באמת צריך להחיות פה.

קחו דף, תרשמו עליו, איזה משו קליט ואת הכתובת של הפורום. עע, הייתי נותנת דוגמא, אם היה לי רעיון.. ואפשר לנסות להפוך את הפורום הזה לרשמי, אבל אני בספק אם יהיה אפשר..

TheBlackFairy

New member
פורום רשמי זה מאוד בעייתי../images/Emo60.gif

אני מנסה להפוך את הפורום הזה המון זמן לרשמי, וכמו שאת רואה זה לא כל כך הולך
.

העניין הוא..

שיש הרבה פרומים אפלים של שמו"צ ואני חושבת שזה שבאתר של שמו"צ הוא הרשמי. אבל זה ממש לא חשוב! בואו נעשה פליאריםםםםםםםםםםםםםם חח נו! יבש פה יותר מהקומונה של שכבת שומריה! חנצ'ה צודקת תרשמו פה הכל...אפשר לעשות מין "דיון שבת" כזה(היתי באיזה פורום שעשו את זה והיתה הענות)..הדיון שבת יכוליות סתם משו שמציק לנו..או אפילו שאלון מגניב כזה שעושים(סליחה אם זה פורום של תנועה ולא סתם פורום של בני נוער,אבל מה רע בשאלונים מצחיקים?) אוהבת חן(אמבה) קן שיכון המזרח!

jast

New member
חנוצ...

אמבה, את גאון! אני כבר אתחיל בכתיבת השאלון.:]

יש איזה כיף!

אופ איפה מוצאים שאלונים וכאלהההההההההההההה צריך לעשות פורום "שאלונים מגניבים" ואז לקחת משם הכל.

Primula

New member
יש פורום סקרים ושאלונים.

או שזה שאלונים וסקרים. בקיצור, יש משהו כזה.

למעלה