משו בסגנון...

Miss CB

New member
אשכרה...

דיפ פרפל?! טיפטיפה שונה. אולי גרין דיי קצת קרוב לסגנון וגם זה לא ממש. לא יודעת. אני אוהבת מאוד פוליס אבל קשה לי לחשוב על להקות בסאונד דומה כי אני לא שומעת הרבה את הסגנון הזה, רק פויס ספציפית אני אוהבת...

LadyG

New member
אני חושבת שלזכותו של גורדון סאמנר

הלא הוא סטינג, סגנונו פשוט ייחודי. אולי תרצה לחזור לשורשים של פוליס ולהקשיב לסקס פיסטולס, שיש להם השפעה רבה על פוליס, אבל תעשה זאת על אחריותך הבלעדית. מכל התשובות עד עכשיו יש קצת דמיון למאדנס ואולי גם ל- Man at work אבל הם ממש ממש לא מעניינים.

Miss CB

New member
יאפ...

יש השפעות פה ושם, ושיר שמזכיר סגנון של ההוא ושיר אחר שמזכיר סגנון של-ההם, אבל כללית הסגנון של הפוליס הוא מיוחד. כששומעים את זה השירים נשמעים די פשוטים, כיפיים וזה - מה כל כך קשה לחקות אותם...? אבל עובדה שאין להקה שממש נשמעת כמוהם. יש שני שירים בREVOLVER שמזכירים לי פוליס סטייל (אני יודעת שזה הפוך, ברור שזה הפוך, זה פשוט קל יותר לנסח ככה) ואולי יש קצת השפעה מזה אבל לא נראה לי שמשני שירים נוצר כל סגנון פוליס. השירים הם TAXMAN וDR ROBERT קצת, למרות שפחות מאיש המס. אה, והפזמון של GOT TO GET YOU INTO MY LIFE גם ממש מזכיר לי את סטינג בתקופת הפוליס...

foxy d

New member
זהו אני עם ליידי ג'י ....

גם אני מאוד אוהב את פוליס ושניסיתי לחפש משהו בסגנון לא ממש מצאתי ואז חשבתי לעצמי ברור יש להם סגנון ייחודי כאילו שמעת שיר רוק שדומה ל.. roxenne זה ממש משהו ייחודי סטינג הוא תופעה נדירה אם קיימת עוד תופעה כזאת קול מלטף עם נגינה יפה ולא רק אני מת על המתופף שלהם שברגע זה שמו לא עולה לי בראש !!!

moshel

New member
אתם לא מבינים הומור

לפי דעתי קישקשתא פשוט ענה לו בהפוך על הפוך הןא רצה שהאדם ששאל ישמע קצת דברים אחרים כמו deep heep led ולכן אמר לו שהם דומים בסיגנון כך אני מבין את הדברים moshel

למעלה