משותק

אפרוח100

New member
משותק

שלום, זו הפעם הראשונה שאני כותבת, אחרי שקראתי כאן הרבה. אני בת 30 ונמצאת בקשר קצר יחסית - שנה ושלושה חודשים. כבר בהתחלה הרגשתי שזה לא זה ועזבתי, אבל מאז חזרתי ועזבתי עוד פעמיים - סה"כ שלוש פעמים. ברור לי שזה "לא זה" אבל אני לא מסוגלת להשתחרר. אני כל כך רציתי שזה יצליח. נמאסו עלי חיי הרווקות, החלפת בני הזוג, אני כל כך רוצה כר את הפינה שלי. אז אני כל פעם חוזרת בתקווה שאולי יקרה איזשהו נס ו"הכל יסתדר". אני די בטוחה שאני נשמעת מפגרת, אבל תאמינו לי שאינני, וזה מה שכל כך עצוב. אני קוראת כאן על אנשים נשואים, עם ילדים ובאמת דילמות קשות יותר, ובכל זאת משהו בסיפור שלי קשה לי כל כך. היו לי כבר קשרים אחרים, ארוכים יותר שנגמרו כשהיו צריכים להיגמר, ודווקא מהאיש הזה שמהרבה בחינות מתאים לי הכי פחות אינני יכולה להתנתק. אני מרגישה כל כך לכודה וחסרת אונים. מישהו מבין אותי?

צפוני

New member
עצה/רעיון קטן

לעיתים אנו במצב אוביקיבי קשה מאוד לקבלת כל החלטה. נסי לקבל החלטה לא להחליט !!! קחי "פסק זמן" ( מליצה נדושה אך אולי מתאימה) מחברך ותני לזמן לעשות את שלו. הזמן ישנה דברים - בטוח, ויתכן שאז יהיה לך מתאים יותר לקבל החלטה. נצלי את הזמן הזה לטיפוח אישי ( במישור הנפשי).

אז את אומרת, בואי נרים ידיים ו

וניקח את מה שיש כרגע? מצטער אחותי אבל באמת את נשמעת "קצת מפגרת" כמו שאמרת ואת בעצמך אומרת שאת לא אז... אני מבין שהכי קשה לעזוב את מה שכבר רגילים אליו אבל גם לריח של זבל (או חרא אם להיות יותר בוטה) מתרגלים בסוף. אני מצטרף לדעתו של הצפוני שאולי את צריכה "פסק זמן" לחשוב והזמן ייתן לך הכי הרבה תשובות... בהצלחה

adam33

New member
אני מניח

שמה שאכתוב את כבר יודעת על עצמך. בעצם השיקולים שלך הם לגטימיים והגיוניים את נמצאת עם מישהו שאינו מתאים לך לפי האמות מידה שיש לך ומצד שני בכל זאת את נשארת איתו בואי נחשוב למה? האם בגלל שלפי דעתך המצב בשוק לא מי יודע מה? האם בגלל שיש לך חברות אחרות שמספרות לך עד כמה קשה להן למצא? האם בגלל שהתרגלת אליו? האם בגלל שהוא מכיר את כל הקריזות והדברים הקטנים שמאפיינים אותך? אבל מצד שני נדלקת לך נורה אדומה אוליי כעת היא כתומה אבל אינך יודעת האם היא תכבה או תהיה אדומה או לחילופין תשאר כך אני חושב לפי דעתי שלמרות שרק את יודעת את התשובה יש המון מעבר לכך האם אפשר לחיות עם האדם שאת נמצאת איתו והמשברים הינם חולפים ככל חברות מצויה ? כי אם התשובה הינה שלילית עזבי כעת ומהר כל עוד אינך נמצאת בנקודה שלא תוכלי לחזור ממנה אז קדימה...צאי לבת קפה עם חברה או לבד..ותתחילי לשאול את עצמך את השאלות ולשם שינוי...גם תעני עליהן!!!

למעלה