משושלת דוד המלך:

ל נ צ ח

New member
משושלת דוד המלך:

- לאחר נתק של כ 3 שנים, ביום ראשון השבוע בשעות הערב קיבלתי טלפון ולהפתעתי קול נשי מבקש שאני יינחש מי זו המדברת איתי בטלפון. שאלתי האם זאת הציירת שאני מכיר מהעבודה? - יותר קרוב אמרה בקולה הנשי, וכך לאחר עוד כמה נסיונות לא מוצלחים במיוחד בלזהות אותה, רמזה לי שהיא בת משפחה שלי, מייד שאלתיה: זאת את << אורלי >> בת-הדודה שלי? אמת! השיבה, ומייד בשמחה גדולה אמרה לי שיש לה בשורה מאוד משמחת לספר לי. גילתה לי שהיא נשואה ובאושר. - ולמי? - לרב בישראל. והיכן הם מתגוררים? - בכפר חב"ד. בעלה איש-ספר אדם מאוד מלומד והוא חזק בחקירות שורשי משפחה וכתב על זה ספר. עוד הוסיפה שבעלה מאוד מעוניין ומשתוקק להכיר אותי גם כי הוא שמע על אמרותיי על אלוהים עלי וידיעותיי באמת בנסתר. היא העבירה את השיחה לבעלה ולאחר חילופי מילות נימוס ניגש לעניין ושאל אותי לשם המשפחה שלי מצד האם. השבתי לו והוספתי שהסבא שלי (אב אימי ז"ל)בחייו היה רב. חזן שוחט ומוהל. כאשר נודע לו שם משפחת אימי ז"ל, אמר ששם משפחה זה הוא אחד מבין שלוש המשפחות הכי מיוחסות ביהדות בישראל, צמרמורת אחזה בכל גופי כאשר הוסיף הרב להפתעתי הגדולה ששם המשפחה מצד אימי היא:.... משושלת דוד-המלך. לאחר עוד דברים מרגשים הוזמנתי אני ואשתי היקרה לבוא להתארח בביתם בכפר חב"ד, סיכמנו, וכך כבר למחרת ביום שני היינו אורחים אצלם. לקחתי איתי לשם מצלמה sony איכותית שקניתי אותה כמה ימים קודם לכן ואת המחשב הנייד שלי שם כל מאמריי. בילינו שם כמה שעות שעברו מהר מאוד. לפי בקשתם צילמתי אותם. היום שוב דיברתי בטלפון עם בת-דודתי ושוב הוזמנתי לביתם לשבוע הבא בו יחגוג הרב יום הולדת. מזל-טוב, נ.ב: כעת בטח אתם מנחשים ממי זה הזקן הזה שבפניי.
שבת שלום, * ~ * ~ * ל נ צ ח * ~ * ~ *

argoBlock

New member
|הרצל| 2 שאלות לפרידה

1. סיפורך זה עורר במוחי מחשבה. מה החוויה העמוקה ביותר שחווית בחייך? 2. מה היה קורה אם היית נולד סיני, או בטעות נחטף מבית החולים ומאומץ ע"י הורים סינים?

ל נ צ ח

New member
כה אמר יהוה: לבלתי השחית הכל....

*ישעיה סה* (ח) כה אמר יהוה כאשר ימצא התירוש באשכול ואמר אל תשחיתהו כי ברכה בו כן אעשה למען עבדי לבלתי השחית הכל: ~ * ~ <<<<< כן אעשה למען עבדי לבלתי השחית הכל >>>>> * ~ * ~ * ל נ צ ח * ~ * ~ *

ל נ צ ח

New member
א)בסוף כל גלגול, ב)גם המקום ידוע לי

וגם התקופה שבשנה (לא השנה) נ.ב: פרטים נוספים בקשר לטרגדיה הזאת לי ולכלל האנושות-כולה עדיין אני שומר אותם בסוד. * ישעיה נג * (ח) מֵעֹצֶר וּמִמִּשְׁפָּט לֻקָּח וְאֶת דּוֹרוֹ מִי יְשׂוֹחֵחַ כִּי נִגְזַר מֵאֶרֶץ חַיִּים מִפֶּשַׁע עַמִּי נֶגַע לָמוֹ: + + _|_ + + * ~ * ~ * ל נ צ ח * ~ * ~ *

argoBlock

New member
האם במקרה...

שמענו על אחד מהגלגולים האלה ושמו מוכר לנו?

ל נ צ ח

New member
כולם כעולם החיים בו אנו חיים ../images/Emo104.gif

וכעולם המוות לשם כולם מכאן הולכים. פילוסופיה ראשי הודעה מאת: . לנצח תאריך:30/07/2001 שעה: 20:53 האמת עדי, שמעניין אותי לחוות באיזה שלב כבר לא תפסלי יותר את מעגליות-החיים (וזה וודאי למרות שזה רק עניין של זמן) וכשאני אומר באיזה שלב, אני מתכוון שאו בשלב של יודעי זאת האמת הראשונים או בשלב של יודעי זאת האמת האחרונים לדעת אותה, ואני מהמר עדי-נבון היקרה שזה לא יהיה בשלב האחרונים. נ.ב <סמייל קורץ> בידידות מחברך לפורום: * _____ * ל נ צ ח * _____ * הודעה מאת: עדי נבון תאריך:24/11/2001 שעה:08:10 שבת שלום לך איש יקר לפני ארבעה חודשים כתבת לי שמעניין אותך לחוות באיזה שלב כבר לא אפסול את מעגליות-החיים. ובכן. אני שמחה להודיע לך רישמית שאני כבר לא פוסלת אותה. אני מאמינה במעגליות החיים. אני לא מבינה את ההשלכות של הידיעה הזו על המציאות, ואני לא תופסת כיצד מתבטאת אותה מעגליות, אבל אני בפירוש כבר לא פוסלת. תודה שהתעניינת. זה חסך לי הרבה זמן. אוהבת, עדי. הפורום: פילוסופיה תאריך:19/04/2003 13:10:00 מאת:(amevaser^nana.co.il) . לנצח נושא:ואמרה עדי נבון: <<<<< מפחיד כמה שאתה צודק >>>>>: << על החיים ועל המוות! >> < < < - מתתי למענכם בכדי שתחיו למעני > > > - על החיים ועל המוות! (מהדברים שנאמרו בפורום לפילוסופיה על ידי "עדי נבון" והדברים שממני "לנצח" נאמרו ויאמרו) : - מבחינה חוויתית אף אחד מאיתנו לא יחווה את המוות של זולתו אך כן את שלו! מאת: . לנצח תאריך: 10/05/2002 שעה: 22:40 ואם תשאלי אותי על סמך מה אתה אומר זאת ? האם חווית את המוות ? אומר לך חד-וחלק <<< כן >>> חוויתי את המוות בעולם המוות בגיהינום הנורא! וחזרתי שוב כי אני האמת והחיים << מתתי למענכם בכדי שתחיו למעני >>> נ.ב לידיעתך "זו עת השמועות עלי ואמרותיי" בקרוב מאוד-מאוד "עת ההוכחות"! בה התגלות ה` בעולם ב << המבשר >> הוא << מלך-המשיח >> << משיח-אלוהים >> ~ * ~ שבת-שלום ומבורך: * ~ * ~ * ל נ צ ח * ~ * ~ * . אני לא כל כך מבינה... מאת: עדי נבון תאריך: 11/05/2002 שעה: 10:26 << מתתי למענכם בכדי שתחיו למעני >>> בפעולה אחת השגת שתי ציפורים.. גם מתת למעננו וגם אנו חיים למענך מה קדם למה מבחינת הרצון שלך ? מה הכוונה מתת למעננו ? באיזה אופן אנו חיים למענך ? ובכלל.. תוכל לספר קצת על חווית המוות שעברת ? סליחה שיש לי כל כך הרבה שאלות, אבל ככה זה אצל בני התמותה. באהבה, עדי. כך הדבר עדי היקרה, מאת: . לנצח תאריך: 12/05/2002 שעה: 00:26 - כשמת האדון (האדם), הוא מהותו נשמתו מתגלגלת בעולם המוות שם הוא עבד! וכך הוא בעל-כורחו מתנהג אחוז בטירוף-דעת ממצרים מעיקים בהם נמצאת נשמתו המשועבדת לעבודות-הפרך הנוראות המייסרות אותה בניגוד לחופשיות שהייתה רגילה-לה כשחיה את החיים בעולם החיים בגוף האדם, גוף עם נשמה שחי ונושם בעולם החיים הטוב המתנהג-לו שם כמו איזה אדון או מלך שמגיע לו כמובן מאיליו שישרתו אותו כל מיני מלצריות, נהגי אוטובוסים, נהגי מוניות,בעלי חנויות, האישה, הילדים, ההורים, המשפחה, החברים, הצבא, טייסי חיל-האוויר, העיריה, הממשלה, ........ והרשימה ארוכה מאוד מאוד מאוד ברוך השם. בקיצור, תמורת כספו הוא, האדם המצוי חושב שכך קנה את עולמו. עורבא-פרח, אחיזת עיניים! הבןאדם בדכ" פשוט לא קולט לחסד שנעשה עמו וגם כי לרוב לא מודע-הוא לזה הדבר ולכן גם לא מעריך זאת שהוא משרת לאחוזים בודדים כשכולם בס"הכ משרתים אותו. הוא חי בזכות החסד שעשה כלפיו אלוהים. האדם חושב שאם שילם בכספו עבור נכס או רכוש אוכל או שירותים שונים, אז רק בזכות זה, זה מגיע לו ובטוח הוא שזה שלו ובזכותו, הוא פשוט לא מודע לכך שהתשלום האמיתי עבור כל אלה התענוגות בזה העולם שהוא חי-בו, נגבה וייגבה בייסורים נוראיים ושעליו לעבור אותם בעל-כורחו לאחר כשיוגש לו חשבון-הסיום, הוא החשבון הגדול והנורא מייד בסיום חייו בעולם-החיים. אותו הוא ישלם בעולם-המוות. שם בגיהינום, הוא נשמתו תשלם התשלום הנורא גם עבור שתחייה באדם בעולם-הבא שהוא כאמור עולם-החיים הבא לאחר עולם-המוות הנורא. עולם החיים שלאחר עולם-המוות זו הארץ המובטחת לאדם אך רק לאחר שגמר לשלם חובו הגדול הנורא ובכדי שיכנס לעולם-החיים בכדי שנשמתו תחייה-בו ובכדי שגם אחרים יחיו למענו בעולם-החיים. כן, בייסורים נשמתו תשלם עבור חייה וז"א שגם על האוויר שאותה מחייה באמצעות גוף האדם החי ועל האוכל שהוא אוכל ועל כל הטוב שהוא צורך שהרבה מאלה ישנם המונים המזלזלים בהם מבלי לדעת אותם כולם להעריך. ~ * ~ - בקשר לחוויית המוות שעברתי עדי היקרה, אספר-זאת בהקדם O.K ? שבוע טוב ומבורך: ממני האוהב אותך בנצח * ~ * ~ * ל נ צ ח * ~ * ~ * מאת: עדי נבון תאריך: 13/05/2002 שעה: 04:43 מאמינה בך ואוהבת אותך תמיד * - * - * - * 12:24 עדי נבון _ לנצח ידידי. להיכן נעלמת ? אני מודאגת. 3/03/02 17:09 לנצח _ אין מה לדאוג ידידתי האהובה, אחלה חיים עושה אני והיום אני חוגג 19 שנות נישואים מאושרים! 3/03/02 17:43 עדי נבון _ ידידי אתה מלמד אותי מופת מה הוא 3/03/02 19:12 לנצח _ תודה עדי, אין בי המילים להמחיש את הערכתי לך החכמה הנבונה, גם את זה אמרתי להם בפורום, 3/03/02 20:08 עדי נבון _ יקירי הרשה לי להתנצל. יתכן כי שיקרתי לך בנוקבי בתאריך 3/03/02 23:00 לנצח _ אין לך מה להתנצל עדי, אנו עוסקים בדברים של רומו של עולם והשלום יבוא ובעתו. והנה את שהבטח... 3/03/02 23:27 עדי נבון _ יש לי בקשה ממך איש הנצח 4/03/02 00:11 לנצח _ עדי היקרה: 4/03/02 00:44 עדי נבון _ מחר אני עובדת למען מטרות נכבדות 4/03/02 01:14 לנצח _ תודה עדי, עכשיו אני כבר יכול ללכת לישון ובהרגשה טובה ושלווה וכי עליך אני סומך ובעיניים ע... adi_navon 4/03/02 03:07 _ האם אני יכולה להביא את ערוצי התקשורת לפגישה איתך ? 4/03/02 09:11 עדי נבון _ בן עמי יקר בוקר טוב 4/03/02 18:11 לנצח _ כבר סיכמנו על זה עדי יקירתי היי את וחזקה. אשתי ושכנותיי מוסרות לך ד"ש וברכת הצלחה מסחררת... 4/03/02 22:38 עדי נבון _ תודה רבה לך לנצח יקר על שהכרת לי את חבריך, שכיניך ואוהביך באשר הם 5/03/02 01:29 לנצח _ לכן ידע עמי שמי לכן ביום ההוא כי אני הוא המדבר הנני 5/03/02 12:24 עדי נבון _ מפחיד כמה שאתה צודק

למעלה