משורוולת טריה

לייבלי

New member
משורוולת טריה

אני חוגגת את היום ה21 לשרוול , ומבריאה בקצב מטורף כבר לא רואים את רוב התפרים , אוכלת הכל (חוץ מלחמניה ,סתם חבל) ובביסים קטנים.... רק הבעיה שירדתי רק 8 קילו... טוב זה כנראה אינדיווידואלי

קובי d1

New member
למשורוולת הטריה

מה הבעיה שירדת רק 8 ק"ג ב3 שבועות ,לא מבין אשמח להסבר כמה רצית לרדת 20 ק"ג ב3 שבועות ,ירידה מצויינת שימשיך ככה בהצלחה תשמרי על הבריאות קובי

לייבלי

New member
ממה שקראתי

בכמה פורומים אנשים מספרים שירדו 19 קילו בשבועיים וחשבתי שפשוט עליי זה לא עובד...

קובי d1

New member
לייבי

אנשים ירדו 19 ק"ג בשבועיים את חושבת שזה טוב ,ואם כן טעות בידיך , כל אחד יורד בקצב אחר,ואל תעשי תחרות עם אף אחד ,תרדי בקצב שלך \שהוא בריא ,לאן את ממהרת ,לא יקרה כלום באם הירידה שלך תמשך עוד כמה חודשים ירידה מהירה יכולה לגרום לחוסרים בויטמינים ולצרות צרורות כמו נשירת שיער ועוד דברים שונים ומשונים אז קחי את הזמן תרדי במתינות ובשכל ותגיעי למשקל הרצוי שלך. שבוע טוב קובי

bmi גבוה

New member
אני ירדתי 6 קילו בשבועיים

והייתי מדוכאת ואז הדיאטנית אמרה שזה תלוי בכמה התחלת כי ככל שתהיי יותר בהתחלה כך תרדי יותר....אז יכול להיות שה "19" שראית התחיל ממשקל התחלתי מאוד מאוד גבוה.

לייבלי

New member
הרגעתם אותי :)

תנקס... אני אהיה סבלנית יותר

bmi גבוה

New member
כן חמודה ברור

אוכלת בדיוק את מה שהדיאטנית רשמה ואפילו פחות, לפני יומיים אישרו לי סלט שמורכב מעגבניה ומלפפון מקולפים והחשיבה משתנה מעט.... את תראי,את תרדי אני לא יודעת מאיפה התחלת אבל אצלי זה מופלא הייתי תלת ספרתי כ"כ הרבה זמן וכרגע אני דו ספרתי וזה משהו שלא ראיתי כבר ה ר ב ה זמן . יישר כח את תראי הכל יסתדר!

לייבלי

New member
חזרתי מהביקורת

ונרגעתי :) התחלתי את הניתוח במשקל 116 והיום אני שוקלת 108 , הרופא והדיאטנית אמרו שזה ירידה טובה וממוצעת. והחלק הכי קשה אצלי זה שאסור לשתות מיד אחרי אוכל, וואי אני סופרת את הדקות עד שאני יכולה לשתות... לא נורא , נתרגל. אני מתה להגיע למספר דו ספרתי :)

onceuponatime1

New member
tell me about it....

שאני לא אספר לך כמה פעמים שלחתי את היד לכוס שתיה מייד כשסיימתי לאכול, בינתיים הצלחתי לעצור את עצמי בכל פעם! אני לבינתיים שם סטופר על 20 דקות שצופר בסיומו ברגע שאני מסיים לאכול

מקורי מאוד

אבל תכוון את הסטופר לשעה. עשרים דקות לארוחה נראה לי מהר מאוד. או שהקצב שלי שונה. אני לא מצליחה לגמור עדיין יוגורט של 150 גרם בעשרים דקות.

onceuponatime1

New member
מה? על מה את מדברת?

אני מסיים לאכול ב-10 דקות התכוונתי שברגע שסיימתי אני מפעיל את הסטופר על 20 דקות ורק כשהוא מצלצל יכול לשתות מים

לייבלי

New member
לפי הדיאטנית - חיה...

היום היא הסבירה לי שלא לאכול שעה , לא למשוך את האוכל... לסיים לאכול גג 20 דק. נניח יוגורט 10 דק ועוף 20 דק היום ממש הצלחתי להחזיק את עצמי עם השתייה , אבל לא ממש הולך לי לשים לב אליה לפני האוכל....

אופירA

New member
מנהל
תביאי בחשבון עוד נקודה

האם האנשים האלו הם גברים צעירים? האם הם אנשים ששקלו 150 קילו ויותר (הירידה יותר מהירה כשיש יותר מה להוריד!)? האם האנשים האלה הם רוב המנותחים? חומר למחשבה! הכי בריא להשוות את עצמך לעצמך, לעבר, ולא את עצמך לאנשים זרים שאת לא מכירה בכלל. הכי בריא להיות אופטימי, ולא לברוח מיד למסקנות שעלי זה לא עובד... מסקנות אחרי 3 שבועות... מזל שעל המסוגלות של התינוקות שלנו אנחנו לא מסיקים מסקנות אחרי 3 שבועות...

bmi גבוה

New member
ענת

זה לא ממש נכון יש אצלנו במרפאה אדם ששקל 250 קילו והדיאטנית אמרה לו לפני כולם שהיא מאוד מרוצה מהירידה הוא ירד 20 קילו אז כמו שאמרתי זה תלוי מה הנקודה ההתחלתית ככל שאת שוקלת יותר את גם יורדת יותר. אבל אלוהים לא הייתי רוצה להגיע לעולם לנקודת פתיחה כזו...בררר מצמרר

אופירA

New member
מנהל
אבל היא מדברת על "אנשים מספרים"

ולא על אדם בודד במשקל חריג לחלוטין של 250 ק"ג. וגם אותו חריג שירד 20 ק"ג (בכמה זמן?) בשבועיים, לא יירד בחודש 40 ק"ג. מבטיחה לך. אז זה לא דוגמה לשום דבר, ו-19 ק"ג בשבועיים זה לא הגיוני בעליל.

למעלה