משופעייים חיחיח

EdEn and NiCkY

New member
משופעייים חיחיח

היום היה לי טקס יצחק רבין{לפני שעה בערך בגלל שהבית ספר שלנו נקרא על שמו} עכשיו בקטעעע הראשוןןן שהראוווו{קטע וידאיו}נחשו איזה שיר שמו ברקע...כן כן לא טעים ים של דמעותת....האמת זה היה פליבק אבל הבנות בבית ספר שלי{כולל אותי למרות שאני שרתי בשקט כי לא מכובד}טרחו להפוךאת זה לשיר רגיל........... ואז שהסתיים הטקס אני עושה לחברה שלי אני הכי חושבת במקום להביא את להקת לפיד{להקה מישוב ליד}היו יכולים להביא את בן שרעבי זה היה יותר טוב.... אחרי זה שבאנו לצאת מהבית ספר אז בשער כלם דחפו לצאת אז אני כזה צועקת...אהה להירגעעע בן שרעבי לא נמצא בחוץ...בקטע זה עליתי לחברתי על העצבים והיא כזההה דיייייייייייייייי עם בן שרעעעבי שלך...... אני כזה מה עשיתי פעם ראשונה שדיברתי עליו היום...{ועוד לא הזכרתי כלום על מה שדיברתי בבוקר...}חיחיחי

MiSs DiNaMiTt

New member
כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן!!!

מחר אני בת 17 ננה בננה! חחח...!!!

Golden apple

New member
../images/Emo60.gif אני כבר בן 17

ואלההה חחחח../images/Emo15.gif

הביצפר שלך באמת נקרא על שמו.. ואיזה חולההההה את חחחחחחחחחח *טוב, אחרי המצאות ממושכת בעיר העתיד כל אחד נהיה חולה בצורה זה או אחרת
* אוךךךך ומותק מה אמרתי לך
סיבובבבבבב שני בבחירותתתתתת
*יאללה מרחב יאללה...רוצים מישהו ממודיעין* מרחב נגד ספקטור ביום שלישי הבאאאא וכנראה שלא יהיו לימודיםםםםם כמעט בטוחחח ואם כן אז רק עד רבע ל-12 קולולולולולולול *צהלולים* אוך אני ממש מגדת עתידותתתתתתת

EdEn and NiCkY

New member
חח מגדת עיתודות באמת!!!!!!

אני לא חולה....אני משעוממת ....ואת בטח מבינה למה..... ויש לי טיפה אשליות בקשר לבן שרעבי.... ולפי מה שאני הבננתי ליומדים כרגיל.... ואם כבר רבע ל12 טוב מזל אני "מפסידה"שתי שעות בסדר....

סאב365

New member
וואלה גם לנו היה שיר מכוכב נולד

בטקס.. היה "כוכב אחד מעז".. רק שאצלנו אפחד לא עשה מכלום עניין, זה לא בי"ס של מעריצי כוכב נול.. אבל אעע איזה ילד התחיל לנגן תשיר בטקס ואני שומעת שזו המנגינה של השיר אבל הייתי בטוחה שזה לא זה.. למרות שכשחשבתי על זה- כן, סה"כ השיר מתאים.. בקיצור היה את "כוב אחד מעז"..

למעלה