משועממים?

The Mad Hatter

New member
משועממים?

למה שלא תצביעו לטקס פרסי האוסוולד, הלא הוא האוסקר של עולם הדיסק. באתר תוכלו לבחור, מבין מספר אפשרויות, מי השחקן המתאים ביותר בעיניכם לגלם דמות כלשהי מעולם הדיסק. נכון שיש שחקנים שאין לי מושג מי האידיוט שבחר בהם, ונכון שלתפקידי ילדים לקחו שחקנים מבוגרים ולתפקידי קשישים לקחו שחקנים צעירים יחסית, ונכון שבחלק מהקטגוריות שמו שחקנים מתים, אבל אם משעמם לכם, זה אתר די נחמד להעביר בו כמה דקות מתות. יום טוב. :)

Greebo

New member
אני חושב שכולם יסכימו איתי

כשאני אומר : כריסטופר לוייד = רג שוו.. אם אתם לא יודעים מי זה כריסטופר לוייד ענה ממכם, תנו לעצמכם כמה כפות ואולי תיזכרו בפרופסור המטורף מ"בחזרה לעתיד".. >.> ראיתי אותו די מזמן באיזה סרט לילדים...הוא שיחק זומבי...ולכל אורך הסרט אני חושב לעצמי "פאק הוא חייב לשחק את רג שוו...הוא מושלם!" P: וול...אולי לא חשבת בדיוק את זה בדיוק כשראיתי את הסרט.. אבל ניזכרתי בזה קצת אחרי שסיימתי לראות אותו..

Maladict

New member
והוא בהחלט צודק.

לויד גם יכול לשחק את ליאונרד ד'קוירם. ומי שלא זכר מי זה כריסטופר לויד יכול להכניס תצמו לפיתה ולשלוח אותה אלי.

Greebo

New member
המממ?

פוחז שכמותי... העזתי לחשוב על לזלי נילסן בתור לנארד דה קווירם... אני די חובב לזלי נילסן... לא יודע למה... הסרטים שלי תמיד גורמים לי להרגיש כמו ילד קטן שוב ^_^

Greebo

New member
המממ והשאלה היא למה הגבתי וזה לא

קפץ לראש הדף? Oo בכל מיקרה... למה אתם לא ממשיכים? לא אהבתי את התוצאות באתר.. כי זה ניראה כאילו לא השקיעו בכלל מחשבה...וסתם זרקו שחקנים לאויר.. זכור לי משהו דומה על רומח הדרקון...שם מישהו הציא את ארנולד שווארצנגר לתפקיד קרמון >.> אמרו לו שהבנאדם בן 50+ והוא השיב "ניתן לסדר את זה" P: המממ ומה עם במאי? טרי גיליאם?

למעלה