משועממים, לכו לצ`אט... ;-)

כפיתוש

New member
משועממים, לכו לצ`אט... ;-)

ב``ה לילה טוב לכולם, בלי להתלונן יותר על האפשרות שלי להגיב פה (שוב אני מתלוננת), אין לי ברירה אלא לשים הודעה כוללת, בסה``כ זה מוריד מעומס ההצפות. אז זה בעיקר מה שרציתי להגיד, ואחרי השורות הבודדות הבאות אתם יכולים פשוט להפסיק לקרוא ולעבור הלאה, להודעת ההצפה הבאה שלכם... ;-) אז ככה, כל מי שמשועמם, או שיש לו להגיד משהו לא כזה קריטי, או לשאול איזו שאלה - בשביל מה יש צ`אט??? תכנסו, תשאלו, תדברו. אבל ברצינות, תשאירו לעצמינו (גם אתם כלולים ב``עצמינו``) את הפורום הזה איכותי, ובלי יותר מידי הרבה שטויות והצפות לחינם. קורה שטועים, סלחתי, אבל הלאה... ללמוד מזה. אישית, ובטח גם מיו תסכים איתי, וכל אלו שלא יכולים להיות פה כל היום, מאוד קשה לעקוב אחרי ההודעות!!! ביומיים האחרונים לא הייתי כמעט בפורום ולקח לי המוןןןן זמן להשלים הכל, חבל שאין טעם להגיב על חלק מהדברים, מאוחר מידי. לפחות שמחתי לראות שכבר בקושי נשארו שרידי... משהו שלא כ``כ אהבתי פה... עוד מילה, כי פתאום אני שמה לב שאני חייבת לעוף אתם גדולים!! (רובכם בכל אופן... סתאאאאם...) לילה טוב. כפיתוש נ.ב בתקווה שאצליח פעם להגיב מה שאני רוצה, אוף... ;-)

למעלה