משולש השחיתות!

Fasz

New member
זה דרעי ../images/Emo6.gif

וזה האזכור היחיד שניתן לו באמצעי תקשורת ישראלי כלשהו בשנים האחרונות. מה לדרעי ולכל הקוניליימלים?

vinney

Well-known member
הא, אופס...../images/Emo13.gif

פאדיחה

ויני אני לא חושב שטעית

אין הבדל בין דרעי לאחמדינג'אד אותו אחד שהיה במשלוש הוא מטורף עם זקן. הטעות שלך (שלא הייתה רחוקה מהאמת) רק מוכיחה כמה ההבדלים בין שתי הדמויות האפורות האלו קטנים

vinney

Well-known member
לא הייתי משווה את דרעי לאחמדינג'ד

לא שדרעי הוא תלית שכולה תכלת, מדובר בסך הכל עבריין ועוד פוליטיקאי שסרח, אבל מפה עד לקריאות להשמדה המונית של האיראני המשוגע עוד רחוקה הדרך... כנראה גם קיצוניות יכולה להיות יחסית, דרעי מלאך יחסית לאחמדינאג'ד, כמה שהוא רע.

לויני שלום

ניתן להשוות בין דרעי לאחמדינג'אד, הסיבה שאתה חושב שאחמדינג'אד יותר גרוע היא משום שהוא נשיא ודרעי לא. במידה ודרעי היה ראש ממשלה אני בספק אם היית חושב ככה. כמו כן דרעי לא ישמיד את מדינת ישראל מפני שהחרדים לא ירקו לבאר ממה הם שותים

אתה לא חושב שאתה מגזים?

אתה משווה בין צורר יהודים לבין עבריין? אתה תסכים גם עם זה? דרעי = אחמדינג'אד טומי לפיד = היטלר

צדיק אתה הגזמת

איך אתה מעז להשוות את טומי לפיד להיטלר. טומי לפיד ניצול שואה חלק ממשפחתו נרצחו כגון אביו. אתה הגזמת דרעי לא יתקוף חילונים מהאינטרסים שלו, אולם הוא עבריין. עצם ההשוואה בין היטלר לדמות באשר היא משמעותה הפחתתת השואה, הגזמת לחלוטין.

אני רק שם לך מראה מול הפרצוף

אני לא משווה אתה משווה בין צורר יהודים לעבריין זה שהוא קיבל שוחד הופך אותו לצורר יהודים? זה שטומי גזען הופך אותו להיטלר?

נכון איתן החרדים יורקים ללא בושה

הגיע הזמן לחסום את מי הבאר. הם לא ראויים שהמדינה תממן אותם במיוחד אם הם לא מתגייסים למענה וכופים על הממנים כפייה חרדית

אשרת

New member
אתה הגזמת לחלוטין.

מה הקשר בין זה שהחרדים ממשיכים לסחוט לבין גבי ההבל והשנאה שהראש השטן מאירן פולט מדי פעם מהפה שלו?

לאשרת שלום

החרדים ואחמדינג'אד לא כל כך שונים. חסידדי סאטמר בקרו בטהרן והתקבלו בשמחה אצל אחמדינג'אד. אני בספק אם יתנגדו לרעיון הגרעין שלו. כמו שרשמת פולט פליטות פה עד עכשיו הכל היה דיבורים כך שניתן להשוות

אשרת

New member
לטומי שלום,

עד כמה שאני יודעת אף אחד מהפולטיקאים החרדים לא שייכים לחסידי סאטמר. אז על מה וכי למה אתה מלין על דרעי בדיוק?

לאשרת שלום

ש"ס ויהדות התורה גרועות מחסידי סאטמר. הם לא מכירים בנו כמדינה לעומת ש"ס ויהדות התורה שמכירות בישראל כמדינהה על מנת לשלוט עלייה ולפי מצבם בכנסת הולך להם לא רע

אשרת

New member
טומי שלום,

עד כמה שאני יודעת כרגע מפלגת השלטון הינה קדימה, ומי ששולט במדינה זה אהוד אולמרט. הוא אמנם חבר של החרדים, אבל הוא עצמו עדין אינו כזה. פעם בארבע שנים (אמור להיות כך) נערכות בחירות. אנשים מעדיפים כנראה את הסחטנות של החרדים, את הפגיעה בזכויות הפרט ולכן נתנו להם את קולם. ואם אותם חסידים לא מכירים בקיומה של המדינה, אז לשם מה הבאת אותם כדוגמה?

למעלה