משולש אוקלהומה

rapgamer4ever

New member
משולש אוקלהומה

באוקלהומה יש כרגע 3 שחקנים צעירים מבטיחים. דוראנט (23.5,6 באחוזים טובים) שנראה שמסתגל טוב יותר לליגה וכבר נהיה כוח התקפי אמיתי, ג'ף גרין (16,6) שפרץ השנה בדרך להיות הסייד קיק של הראשון וראסל ווסטברוק (14,4,4.5) שברוב הגדול של מחזורי הדראפט היה נחשב למועמד לתואר רוקי השנה. שלושתם שחקנים טובים, דוראנט כבר בסיטואציה המתאימה שחקן ברמה של אולסטאר. אם כן- אז למה הם מפסידים כ"כ הרבה? נכון שאין להם קו קדמי, אבל הם לא היחידים. קצב ההפסדים המסחרר שלהם הוא באמת דבר שנדיר לראות, ואני שואל מאיפה. לא מאיפה הם חלשים, אלא מאיפה הם עד כדי כך אפסים. חלק מזה זה כמובן הגנה, אבל גם בהגנה יש קבוצות גרועות מהם. אז למה הם במאזן של 3-29? למישהו יש הסבר?

יותר מדי טעויות

יצא לי לראות שני משחקים צמודים שלהם. בשניהם הם איבדו 3 כדורים בסוף המשחק, וחטפו סלים קלים בצד השני. ווסטברוק לא יציב, ולמד משחקים של 30 נקודות הוא נותן משחקים של 2. הוא מאבד המון, 4-6 למשחק, ומספר האסיסטים שלו לא יציב. אני גם לא חושב שהם ממש רוצים לנצח יותר מדי. עוד בחירת לוטרי לאוסף.

אין להם קו קדמי ואין להם ספסל...

הקו הקדמי שלהם הוא כנראה העלוב בליגה. וגם הספסל שלהם חלש להחריד. אם נוסיף את אלו לעובדה שהמובילים בקבוצה הם יחסית צעירים. גם ניסיון אין לה יותר מדי,וזה עולה לה בהרבה הפסדים צמודים בדקות האחרונות. אני חושב שמבחינת חומר שחקנים כרגע היא לא נופלת מוושינגטון\ממפיס\מינסוטה\שארלוט ושאר הנמושות. אבל לקבוצות הללו לרובם יש שחקנים וותיקים עם ניסיון,או סטארים שיודעים לקחת אחריות בדקות האחרונות. וזה בדיוק ההבדל של ה5-6 נצחונות פור שיש לשאר הנמושות על אוקלהומה. הנה רק אתמול ראינו איך אוקלהומה בבית הייתה קרובה כל המשחק לפיניקס,וכבונוס אפילו נאש כמעט ולא שיחק. והפסידה. לעומתה וושינגטון במשחק צמוד ביוסטון חזרה מפיגור 2 לנצחון גדול על אחת מהשמיניה במערב. לא נורא,אוקלהומה תבחר איזה רוקי טוב בשנה הבאה,תעשה עוד כמה שינויים קוסמטיים,ויש מצב שבשנה הבאה כבר נראה קבוצה של 40%-50%.

הכפפה

New member
השאלה מה קורה פה עם דוראנט

מבחינת מספרים הכל נראה טוב, אבל אם הוא היה מה שהוא אמור להיות, אזי גם עם חבורת הנגרים שעימה הוא מסתובב כיום מאזן הקבוצה היה צריך להיות הרבה יותר טוב...

Answer3

New member
אי אפשר לקחת כזאת קבוצת נגרים רחוק

דוראנט מעולה השנה ... וגרין פשוט ממשיך לעזור במספרים צנועים אבל גם הוא משתפר ... ווסטברוק צריך להשתפר והרבה ... הם צריכים ספסל ללא ספק כמו שנאמר פה ... והם צריכים עוד איזה סנטר טוב כי יש להם חור בעמד C ... וכמובן המאמן, למרות שאני בטוח שבקיץ המאמן שלהם ילך לחופשה ... עתיד? תראו זאת קבוצה שמועמדת לדראפט (מישהו פה ד"א עוקב אחרי הרוקיז שאמורים להגיע שנה הבאה?! דראפט ממש נחמד) ככה שהם יקבלו עוד שחקן נחמד והפעם כמובן הם יקחו את הבחירה של C ויש כמה ממש טובים שנה הבאה. הצעירים ישתפרו פה ושם ועד אז דוראנט יהיה בשנה הרביעית שלו ויהיה הרבה יותר בשל ויקח אותם דיי רחוק במערב אני חושב. כמה רחוק? ניראה.

rapgamer4ever

New member
מסכים איתך, נגעת בדיוק בדילמה שלי

לא ידעתי אם לשאול אתכם למה אוקלהומה מפסידה כ"כ הרבה או ישר לכוון את השאמה לדוראנט ולתהות אם הוא באמת טוב כמו שמצפים או כמו שאומרים המספרים. אני בהחלט חושב שיכולת לא כזאת טובה של דוראנט הוא אחד הגורמים העיקריים.

למעלה