משוואות של אהבה

FineSilverMan

New member
משוואות של אהבה

גבר חכם + אישה חכמה = רומנטיקה
גבר חכם + אישה טיפשה = רומן
גבר טיפש + אישה חכמה = נישואין
גבר טיפש + אישה טיפשה = הריון

https://www.youtube.com/watch?v=icmRCixQrx8

מחשבות על הצלחה וכישלון. אנשים מוצלחים או...
אבל כמובן זה לא כך. זה לא דיכוטומי. אנשים נמצאים על רצף.
כלומר, מבחינתי, אומנם כל עבודה מכבדת את בעליה, אבל אני לא ממש רואה את עצמי עובד בניקיון רחובות, למשל. אולי העבודה חשובה, במידה מסויימת. לא היינו רוצים לחיות ברחובות מלוכלכים... זה מצב די קטלני עבור תוחלת החיים... מגפות וכו'. אבל זו גם עבודה לא ממש מעניינת...
מבחינתי, עבודה מעניינת היא עבודה שמאפשרת לעוסק בה לחשוב, להמציא, לחדש. לא לבצע פעולות שחוזרות על עצמן.

כמה הייתם מוכנים להשקיע כדי למצוא אהבה?
1,000 ש"ח? 10,000 ש"ח?
ובאיזה סיכוי? 1 ל-10? 1 ל-100?

הבעיה הגדולה היא חוסר במידע. אילו הבחורות באתרי ההכרויות היו רושמות בבירור אילו דברים לא לטעמן וכך הייתי יודע מראש שזה לא יעבוד, לא הייתי פונה... לפנות ולא לקבל תשובה זה בהחלט לא כיף.

בערך הדבר היחיד

שהמשוואות שוות בו ל....
ואם כבר המשוואות כדלקמן,

מאוהב עם הלשון בחוץ וכמה שבא לי להראות לך + מאוהבת עם הלשון בחוץ ואלוהים כמה שבא לי להראות לך (ולא רק את הציץ) = רומנטיקה

חרמן ולא רוצה מחויבות\ חרמנית ולא רוצה מחוייבות\ נשוי\ נשואה+ רוצה מחויבות\לא רוצה =רומן

מאוהב ורוצה להישאר לטווח הארוך ואנחנו לגמרי באותו ראש לגבי החיים ואוקיי אני כבר יודע שאת נוחרת ולקחתי בחשבון שהילד שלי יהיה עם תחתיות ערק על הפרצוף+ מאוהבת ורוצה להישאר לטווח הארוך ואנחנו לגמרי באותו ראש לגבי החיים ואוקיי יודעת שאתה ממש עולה לי על העצבים אבל תישאר
= נישואין

אופס גמרתי בפנים+שיט שכחתי לקחת גלולות= היריון.

FineSilverMan

New member
לא...

כלומר, הרביעי די קולע לעניין
אבל הראשון לא כל כך.
השני... בערך... חרמן ולא רוצה מחוייבות + רוצה מחוייבות ומאמינה לו = רומן.
השלישי: פשוט רוצה מחוייבות ובעל סטטוס והיא חושקת בסטטוס = נישואין.

אבל זה רק פרולוג...

היית אמור לצחוק

לא להוציא מזה שוב משמעויות.
ואותי דווקא הצחיק.
סופ"ש נעים !

ודרך אגב

השלישי שלך די מעצבן. מה יש לכם "הגברים". כן "הגברים" עם הסטטוס שלכם והנשים שחושקות בסטטוס.
נפלתם על כמה נשים שזה מה שרצו, אז אתם מכלילים את זה לגבי כל המין הנשי.
זה פשוט עולה פה כל הזמן מחדש ברמיזות, באופן ברור, בצירוף כתבות.
תהיו בשלכם. תמשיכו לחשוב ככה. תתקפו גם כל אחת שמגיעה. לא רואה איך זה יוביל למשהו טוב. תישארו לבד עם הסטטוס והממון או חוסר ממון. תמשיכו לבכות על מצב הביש.
אתה יודע כמה זה מעצבן בתור בחורה - להיתקל שוב ושוב בגברים מתוסכלים שטוחנים לי במוח על זה שרק רוצים לנצל אותם?
באמת שזה מוריד כל רצון להיכרות. תעשו בחירות מושכלות יותר במציאת בת זוג ואז לא תצטרכו להתלונן כל כך הרבה.
ואני נעליים קונה לי מהכסף שלי. תודה רבה !

FineSilverMan

New member
זה לא הלך המחשבה שלי...

למה שאישה מוצלחת תלך עם גבר טיפש?
כי יש לו סטטוס.
ובחיי בהחלט נתקלתי בגברים טיפשים ונשואים לנשים חכמות.

אני בהחלט לא הכללתי.

למעלה