משוואה בנעלם אחד.

א ני ר

New member
משוואה בנעלם אחד.

להלן המשוואה : ילד/ים + הורה משמורן = משפחה חד-הורית ילד/ים + הורה במשמורת משותפת = משפחה חד-הורית ?

ayb1

Well-known member
לשאלתך -למיטב ידיעתי

כל הורה שאינו נשוי ויש לו ילדים שאינם בוגרים מבחינת החוק הוא משפחה חד הורית לא משנה אם הוא משמורן או לא. זה לצורך מיסי עיריה פטור ממיסים וכדומה

folkman1

New member
לא היא לא טועה מניסיון

גרוש נחשב חד הורי וזכאי להנחה במיסי עיריה ,מס הכנסה

folkman1

New member
גרוש זכאי להנחה בארנונה

אם משלם מזונות במיסים סיוע לדיור אם לא לקחת משכנתא או חסר דיור " מלאן תאלפים זמן" עונה ברצינות ,א ניר אתה טועה

ayb1

Well-known member
ראשית הצגת 2 משואות ולא משואה 1

שנית הנעלמים בנוסחאות שלך הם יותר משניים ובמתמטיקה צריך כמות נוסחאות בהתאם לכמות הנעלמים. מעבר לכך אין למתמטיקה מה לחפש ביחסים משפחתיים אלו תחומים זרים אחד לשני וכמו שלא תצליחי לערבב מים ושמן האחד יצוף מעל השני, כך יחסי הורים גרושים וילדהם קשה להכניס לנוסחאות קבועות, לא את היחסים בין ההורים [בהקשר לילדים המשותפים] ולא את היחסים בין כל הורה לחוד עם הילדים, כל משפחה והקשרים המפותלים שלה. ראשית הצגת 2 משואות ולא משואה 1 תוכן: שנית הנעלמים בנוסחאות שלך הם יותר משניים ובמתמטיקה צריך כמות נוסחאות בהתאם לכמות הנעלמים. מעבר לכך אין למתמתיקה מה לחפש ביחסים משפחתיים אלו תחומים זרים אחד לשני וכמו שלא תצליחי לערבב מים ושמן האחד יצוף מעל השני, כך יחסי הורים גרושים וילדהם קשה להכניס לנוסחאות קבועות, לא את היחסים בין ההורים [בהקשר לילדים המשותפים] ולא את היחסים בין כל הורה לחוד עם הילדים, כל משפחה והקשרים המפותלים שלה.

יערית

New member
הסתכלות אחרת על משוואות

ילד/ים+הורה משמורן+הורה לא משמורן=משפחה דו הורית נפרדת ילד/ים +הורים במשמורת משותפת=משפחה דו הורית נפרדת ילד/ים+הורה יחיד=משפחה חד הורית!

א ני ר

New member
חאלס !

ברצינות.. הורה במשמורת משותפת, זכאי להטבות מהגופים השונים ? הוא נחשב חד-הורי/משמורן ?

יערית

New member
אני מותק

חסכתי לי ים של מילים רציניות בהודעה מעלייך, תאמיני לי חאלס לא עושה עלי רושם

א ני ר

New member
אין באתר תשובה לשאלה הזו.

"הורה יחיד אלמן/ה, גרוש/ה או רווק/ה אשר בחזקתו ילד/ה עד גיל 18 הנמצא עימו, והוא אינו חי עם ידוע/ה בציבור כבן זוגו, כמו-כן נפרד/ת בתנאים מסוימים. " זה מה שכתוב שם, וזה לא מספיק..

folkman1

New member
כן!!!! ואפילו יותר מכך

אני בני גדל אצלי ,ביתי אצל האמא יען משותפת/מחולקת

old friend

New member
אם אני זוכר נכון

ע"פ החוק אין משמורת משותפת יש הורה אחד משמורן ויש הסדרי ראיה נרחבים לטובת האב אבל על זה העו"ד תוכל לענות לך בגירושין שלי ככה הסבירו לי את זה

למעלה