משודר היום פרק ?
ה הגולש באינטרנט New member 29/8/06 #4 נו יש או אין? ../images/Emo185.gif בכל מקום כתוב מ18:00 עד חצות יש את הלילה הלבן,אבל אני קראתי שזה חצי שעה שידור חצי שעה תכנית....ולא מפורטות התכניות,מישהו יודע?
נו יש או אין? ../images/Emo185.gif בכל מקום כתוב מ18:00 עד חצות יש את הלילה הלבן,אבל אני קראתי שזה חצי שעה שידור חצי שעה תכנית....ולא מפורטות התכניות,מישהו יודע?
L l u l i 3 New member 29/8/06 #5 כם תענו בקשה..מצטרפת../images/Emo41.gif באתי לראות הפיג'מות ופתאום אני רואה שיש לילה לבן.. אם יהיה היום זה יהיה פרק תחתונים?
כם תענו בקשה..מצטרפת../images/Emo41.gif באתי לראות הפיג'מות ופתאום אני רואה שיש לילה לבן.. אם יהיה היום זה יהיה פרק תחתונים?
T t e e n a g e r 1 7 New member 29/8/06 #7 יש שני פרקים ב-2 וחצי ואחר כך המשך השידור של הלילה לבן...
L l u l i 3 New member 29/8/06 #8 מהה??? ../images/Emo41.gif אני יחכה עד 2 וחצי בשביל לראות הפיג'מות? אני צכה לקום מחר מוקדם!!!! יהיה עוד שידור חוץ מבויאודי??
מהה??? ../images/Emo41.gif אני יחכה עד 2 וחצי בשביל לראות הפיג'מות? אני צכה לקום מחר מוקדם!!!! יהיה עוד שידור חוץ מבויאודי??
ה הגולש באינטרנט New member 29/8/06 #9 אני מאמין שאלו פרקים ישנים ../images/Emo185.gif אולי מקום 2 ו-3 בתחרות "הפרק הנבחר",ערוץ הילדים לא יירה לעצמו ברגל,זה כמו לשים שני פרקים חדשים של השמינייה ב2 וחצי בלילה..
אני מאמין שאלו פרקים ישנים ../images/Emo185.gif אולי מקום 2 ו-3 בתחרות "הפרק הנבחר",ערוץ הילדים לא יירה לעצמו ברגל,זה כמו לשים שני פרקים חדשים של השמינייה ב2 וחצי בלילה..
K koral669 New member 30/8/06 #11 ../images/Emo207.gif ציירתי את עודד. אמנם זה טרייסינג [ציור גראפי, בפוטושופ], אבל יצא לי.. אממ... מה אתם אומרים?
../images/Emo207.gif ציירתי את עודד. אמנם זה טרייסינג [ציור גראפי, בפוטושופ], אבל יצא לי.. אממ... מה אתם אומרים?