MadEquation
New member
משוגעת ../images/Emo13.gif ../images/Emo45.gif
יום חמישי בערב, בלי הזמנות מראש, עם רעב קל, אני וחבר החלטנו לחפש מקום ליד הסינמטק, בדרכנו לראות את "1001 שקרים על פיקסאו" (שהיה לא רע בכלל אגב
). אישית חשבתי על טפאו בארבעה, למרות הביקורות לכאן ולכאן, היה לי חשק לנסות, אבל בדרך (חנינו בלונדון מיניסטור) ראיתי את "משוגעת" - שמעתי על המקום טובות בעבר הרחוק והחלטתי שניכנס
. נתחיל באווירה, ששווה הרבה במקום כמו זה, מקום קטן, מעין מסתור משנות ה- 2000, תפריטים עם אטבי כביסה, צ'רלי (time goes by) ברקע ומלצריות חמודות וכנות (בשאלה על משקאות הברד היא אמרה שהם ממש לא משהו
), אווירה נכונה בהחלט, הייתי מאושר מאוד. ועכשיו לאוכל
הוא: "מר שנדביץ" - סנדוויץ' די גדול מלחם כפרי לדעתי עם פטריות וכל מיני דברים אחרים בתוכו, הוא אהב מאוד, ואף הודה שלראשונה הפטריות האלה ישבו נכון עם משהו עבורו. מהסלט שליד, לעומת זאת, לא הייתה התלהבות גדולה (30). אני: שניצלונים עם טחינה. מבחינת המשקל הצטערתי על כך מאוד, אין ספק שהשניצלים שנראו מעולה בילו זמן לא מועט בשמן, למרות שלא הורגשה שמנוניות מיותרת, בערך 10 רצועות שניצל, יושבות על מצע חסה ועלים מאוד טרי ובאמצע פינכה בצורת לב של טחינה טעימה, בחירה נכונה ומשביעה (לא הצלחתי לסיים) - (35) + מים מינרליים (איך אפשר לשמור על דיאטה?
) ולימונדה יצא 85 לפני שירות, ולאור השירות המקסים והמוזיקה הנעימה השארנו שם גם טיפ נדיב.
יום חמישי בערב, בלי הזמנות מראש, עם רעב קל, אני וחבר החלטנו לחפש מקום ליד הסינמטק, בדרכנו לראות את "1001 שקרים על פיקסאו" (שהיה לא רע בכלל אגב