משוב

galigali10

New member
משוב

שלום לכולם, אני חדשה פה. רציתי את עצתכם: אני מתאמנת אצל מאמן שנמצא בקורס מאמנים (אני ההכשרה המעשית שלו...) בעוד מספר שבועות תתקיים הפגישה האחרונה שלנו והוא אמר לי שלפניה נערוך משוב הדדי. השאלה שלי היא לאילו היבטים כדאי לי להתייחס במשוב? אני אשמח לקבל תשובות גם ממתאמנים שעברו שיחות כאלו וגם ממאמנים, כי אני ארצה שהמשוב יתרום גם לו כיוון שהוא מתלמד עדיין וגם לי שאבחן את התהליך שעברתי. תודה רבה

יקירה

אני כמאמנת, נוהגת לשלוח למתאמנים שלי טופס בו הם ממשבים בעקר את עצמם ועושים השלמה לתהליך שהם עברו. בין השאר הם יכולים למשב את דרך העבודה שלי. בגדול, מפגש כזה נועד לסכם את התהליך שעבר המתאמן והוא ממוקד במתאמן. אני מבינה שהמאמן שלך רוצה להפיק ערך, לעצמו כמאמן, מתהליך האימון שלך וזה לחלוטין לגיטימי. את יכולה להתבונן ולבדוק איזה ערך קבלת באימון הזה. מה הוא תרם לך. איפה היו ההשגים שלך ולבדוק, מה בתהליך או בעבודתו כמאמן שלך איפשר את זה. את יכולה להתיחס להקשבה שלו. למחוייבות שלו לתהליך שלך. לנושא הפוקוס, על מי הוא היה. לשאלות. לניקיון בתהליך כולו. להווייה שלו כמאמן (מי הוא היה שם.) שאלי את עצמך, אם היית ממשיכה את האימון אתו. ולמה. זה גם יכול לתת לך רעיונות איך למשב אותו. מה שמאד חשוב הוא שתוקירי אותו על נדיבותו ותהיי אותנטית. אם יש לך דברים להעיר, אמרי לו כך שיוכל ללמוד מהם. ערב טוב לך.

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
עוד קצת

קודם כל - הרצינות שבה את ניגשת לנושא ראויה להערכה, ואני בטוחה שאת תקחי לעצמך גם מהתהליך. בנוסף לשאלות לעיל המאמן יוכל להרוויח מתובנות שלך והתבוננות שלך על טכניקת העבודה שלו - האם השאלות היו טובות, האם היו בזמן, האם התמקדתם בנושאים שהיו חשובים לך, האם הוא היה קשוב לך אם הכיוון נכון או לא, אילו טכניקות ראית אותו משתמש, כיצד הן הועילו לך? לעצמך וגם לו יכולות להועיל גם השאלות הבאות שאני עוברת עם המתאמנים שלי בפגישת הסיכום: מהי רשימת הערכים החשובים בחייך כיום? עד כמה כל אחד מהם מתמלא?
כיצד את/ה רואה את עצמך היום ביחס למטרותייך?
מה האתגרים הניצבים בפניך היום?
אילו כלים רכשת באימון שמאפשרים לך להתמודד עם אתגרים אילו?
אילו עוד כלים חסרים לך? כיצד תרכוש/תרכשי אותם?
כיצד תוכל/י לקבל תמיכה באתגרים אילו?
ממה היית מרוצה באימון? מה למדת? מה אפשרי היום שלא נראה אפשרי קודם?
האם יש תחום בו האימון לא ענה לציפיותייך? מה היינו צריכים לעשות שונה?

galigali10

New member
תודה לכן

נתתן לי הרבה חומר למחשבה. אני בטוחה שהאימון תרם לי, אבל אני תמיד מעבדת את הדברים לאורך זמן. אם לא היה דד-ליין למשוב נראה לי שרק עוד כמה שבועות הייתי יכולה לנסח לעצמי את התשובות. ייאמר לזכות המאמן, שהייתה אוירה טובה והרגשתי נוח לומר לו ברגע שנשאלה שאלה שאני לא "מתחברת" אליה (למשל שאלות יותר מדי רוחניות לטעמי) או ברגע שנשאלה שאלה שגרמה לי לחשוב על הדברים בצורה שונה. תודה

Rוני

New member
ועוד קצת

איפה בתהליך הרגשת נוח מה בתהליך העצים אותך מה בתהליך עיכב אותך האם היו דברים שעשה / אמר המאמן שבעקבותיהם הרגשת רע/לחץ/מועקה והאם הם נפתרו לאחר מכן האם יש נושאים שעדיין לא סגורים אצלך אבל את ממשיכה לחשוב עליהם ויודעת שאת בתהליך עצמו אני חושבת שהמשוב הוא לטובת שני הצדדים, גם סיכום נוסף למתאמן שבעצם הכתיבה מגיע לתובנות נוספות ועמוקות יותר, וגם למאמן שיכול לבדוק מה שפעולותיו היה בעל ערך למתאמן בהצלחה ותהני מכל רגע

למעלה