משוב שבת

משוב שבת

אז עברה לה השבת בירושלים. ספרו לנו איך היה. ביקורת צחוקים תמונות מקווה שנהניתם...

משוב..

קודם כל חשוב לי לציין שהשבת עברה לי בכיייף.. עכשיו אני יתחיל קודם כל השבת עלתה 20 שקל ככה שאין לי שום סיבה שבעולם להתלונן על המקום והוא היה דווקא נחמד למרות שלא היה חדר וזה אשמתנו אבל תודה להם שהם מצאו לנו מקום שכולנו נוכל לשבת שם בכייף ולהנות. ממ לגבי הפעולות אני חושבת שהפעולות הללו היו מיותרות לחבר'ה שעברו קורס ב' כי בקורס טחנו את כל מה שקשור בשיר הנדר ואפשר להגיד שכל הפעולות שעברנו [חוץ מפעיליות כייף] היו פעילויות על שיר הנדר וכדומה. זאת הייתה שבת של "גיבוש והכנה לשינשינים" אבל האמתי? לדעתי, שזאת הייתה שבת של אידיאולוגיה ורק השיחה עם רפאל שבאמת הייתה קשורה לכותרת של השבת. עוד דבר שנורא נורא חשוב לי לציין זה היה היחס לשבת, אומנם זו תנועה מגובשת של חילונים ודתיים אבל זו שבת וצריך לכבד וקל וחומר צריך לכבד אם 4\3 מהקבוצה הם דתיים, המדריכים עשו חלק מהדברים שאסור לעשות בשבת וכיאלו אנחנו אלו שגרמנו להם לחלל ולא הרגשנו שזו הייתה שבת אמיתית, כי בד"כ בית"ר נורא נורא נורא מכבדת את השבת רק חבל שבשבת הזאתי לא היה כל כך כיבוד. זה מה שאני הרגשתי בכללי ואני חושבת שזה מייצג את כל בית שמש. עכשיו בקשר להפרעות שהיו בפעילות, בכל זאת, זאת שבת של כייף וגיבוש ומידי פעם אפשר להעביר צחוקים רק חבל שהמדריכים לקחו את זה ברוח לא טובה וחשבו שרק מה שהם אומרים זה מצחיק. אה עוד משו שחייב לציין האוסטרליים עשו לי את השבת, בחורים ממש חמודים!!! מממממממממממממ.......אני חושבת שמשו לשימור זה יותר שבתות, יותר גיבוש [וכשאני אומרת גיבוש זה גיבוש] , יותר ביחד תנועתי. חשוב לי לציין שדיברתי עם 3 חניכות שיצאו לקורס ד' מזורז והם אמרו לי שהם ממש נהנו והם מקוות שיהיו עוד טיולים,שבתות,קורסים דומים. ממממ זהו.. אני מקווה שלא פגעתי באף אחד כי זו ממש ממש לא הכוונה שלי רק אמרתי את דעתי ואת מה שמבחינתי [ומבחינת בית שמש בכללי] צריך לשפר..

לכולם=]]

חזקי, מה קורה נשמהה?! וואי היה אחד הטיוליםם הכי הכי שווייםםםם!!! אני נהניתי ברמותת...היה כיפפ וטוב שהאוסטרלים באו..חחח הם כאלה חמודיםםם!!! בקיצור ד"ש לכולםם...אוהבת'כםם.. חזי יש לך אייסי?דבר איתי=]

למעלה