נתחיל בזה, שכל המעאפנים
שנשארו בבית בשביל ללמוד כלכלה/ביולוגיה, יצאו פארשים לגמרי. היה כל כך כיף! א. המסלול ביום השני היה מאוד מאתגר ומוצלח. ההפסקות באו במקומות הנכונים ככה שזה לא נהיה מאוס(וגם התמיכה של פיליפ ושק הקמח מעומר באו בזמן
) ב. ההופעה של הדורבנים אתמול הייתה מעולה. הרמנו מורל שחבל. אני צרודה טילים. ג. הארגון היה מעט לוקה בחסר, זה די בא לידי ביטוי ביום הראשון למסע(אולי דווקא באשמת כמה חניכים שלא בהכרח היו צריכים להוציא). ד. זה נכון שהיה קר. מאוד מאוד קר(אפס מעלות אמרו לי
). נשבעת שאפילו שמעתי חניכה מבית שמש בוכה בשק"ש בלילה הראשון. אבל בלילה השני היינו כ"כ שפוכים מעייפות שהקור אפילו לא הטריד את רובנו.. ה. האוכל היה סביר(אמנם לא ארומה..). זה נכון שלא יצאתי למחנה סוכות, אבל מכל מי שכן זכה להתענג על האוכל שם, שמעתי שלעומתו זה היה שיפור אדיר. ו. למסע האופנים היום לא יצאתי(מה לעשות שהקורס המזורז של ישראל ועומר לא כל כך הספיק
), אבל אני יכולה להגיד שמכל מי שכן יצא אני שמעתי שהיה פשוט מעולה. ז. מזל שפיליפ הצטרף לתנועה.. אחרת לא היה מי שילמד את חניכי פ"ת לשיר "עלי ברקודוׁת". לסיום רק אגיד שאני ממש ממש נהניתי(וזה גם היה המסע הראשון שלי בתנועה, כשלא מחשיבים את הקורסים כמובן..). אני מודה לכל מי שעמל וטרח לעשות את המסע הזה מוצלח כמו שהיה. תל-חי.