משוב נמשב מישבנו...

• פותח הנושא MS6
  • פורסם בתאריך

MS6

New member
משוב נמשב מישבנו...

בית"רי יקר, בית"רי חביב. יצאת לטיול חנוכה? אתה רוצה לשתף אותנו איך היה? אז אנא משב את המסע, רק אל תשכח את חוקי המשוב: תתחיל במשהו לשימור אח"כ כתוב משהו לשיפור וסיים בשימור.

../images/Emo186.gif

עכשיו הגעתי. זזתי למקלחת חמה... חמסין מה שהולך בבית שמש לעומת הקור שם בלילה .......................

JaboGirl

New member
נתחיל בזה, שכל המעאפנים

שנשארו בבית בשביל ללמוד כלכלה/ביולוגיה, יצאו פארשים לגמרי. היה כל כך כיף! א. המסלול ביום השני היה מאוד מאתגר ומוצלח. ההפסקות באו במקומות הנכונים ככה שזה לא נהיה מאוס(וגם התמיכה של פיליפ ושק הקמח מעומר באו בזמן
) ב. ההופעה של הדורבנים אתמול הייתה מעולה. הרמנו מורל שחבל. אני צרודה טילים. ג. הארגון היה מעט לוקה בחסר, זה די בא לידי ביטוי ביום הראשון למסע(אולי דווקא באשמת כמה חניכים שלא בהכרח היו צריכים להוציא). ד. זה נכון שהיה קר. מאוד מאוד קר(אפס מעלות אמרו לי
). נשבעת שאפילו שמעתי חניכה מבית שמש בוכה בשק"ש בלילה הראשון. אבל בלילה השני היינו כ"כ שפוכים מעייפות שהקור אפילו לא הטריד את רובנו.. ה. האוכל היה סביר(אמנם לא ארומה..). זה נכון שלא יצאתי למחנה סוכות, אבל מכל מי שכן זכה להתענג על האוכל שם, שמעתי שלעומתו זה היה שיפור אדיר. ו. למסע האופנים היום לא יצאתי(מה לעשות שהקורס המזורז של ישראל ועומר לא כל כך הספיק
), אבל אני יכולה להגיד שמכל מי שכן יצא אני שמעתי שהיה פשוט מעולה. ז. מזל שפיליפ הצטרף לתנועה.. אחרת לא היה מי שילמד את חניכי פ"ת לשיר "עלי ברקודוׁת". לסיום רק אגיד שאני ממש ממש נהניתי(וזה גם היה המסע הראשון שלי בתנועה, כשלא מחשיבים את הקורסים כמובן..). אני מודה לכל מי שעמל וטרח לעשות את המסע הזה מוצלח כמו שהיה. תל-חי.

Philipil

New member
תאמיני או לא

אבל בדרך הביתה גיליתי כי שטיפת השכל שלי עבדה, הם מרצונם החופשי ביקשו ממני שאני אנגן להם שירים בית"רים בטלפון!!!

משהו טיול קלגון לארגון.

נורא נהניתי להכיר את כולכם, (לא תהיה פה חפירה, היום הזה קרוב מאוד להיגמר.... פחות מדי שעות שינה ביותר מדי ימים) מי שלא נהנה להכיר אותי,, חבל :(, ובמילים האלמותיות.... "בוקררררר טוווווווב".

אז ככה :)

עכשיו אחרי שהשלמתי את כול השעות שינה והתקלחתי.. ועוד לא אכלתי.. חח אני חייבת להגיד שזה היה אחד הדברים הנדירים שיש
למרות שלא ישנתי רעדתי כול הלילה לא אכלתי ולא עשיתי חצי מהמסלולים,
( ודיי להתבכיין ) היה כיףףףףףףףף !!! במיוחד לשמוע עם ישראל שירים, ולסרק את פליפ, וללכת " לאיבוד " בהרים D: ולעשות ריצות עם לינוי לעבר הדורבנים חחח... אנשים התגעגעתי לכולכם

ביתרים תל-חי

אוקיי אז ככה... אני חייבת להגיד שהמסע היה פשוט מעולה ושלכל אלו שהתבכיינו: כניראה שיצאתם למסע כבר בידיעה שאתם לא תהנו...אז חבל!!! ולכל אלו שיצאו להר ארדון: שיחקתם אותהההההההה.....נכון אני יודעת זה קשה אבל ידעתם להנות גם כשקה בעליה...אני אומנם נישארתי בחניון בארות לשמור על כמה מאיתנו שלא באו להתאמץ קצת אבל אל דאגה חברים... עשיתי את אותו מסלול עם כל חבריי לגרעין (שזה כולל את ישראל המתוק) כך שלא ממש הפסדתי... היה שווה לראות את כולם נהנים במופע של הדורבנים (משה שיטרית הפסדת ובגדול) היה שווה לראות את הדגלים של ביתר מתנופפים על מסך ענק בין כל הכמות הגדולה של האנשים שם ולאחר מכן...לראות אותי בקלוז אפ רוקדת עם אור ורון גולני כאילו אין מחר....היה שווה וכייף...בסך הכל היה מדהים!!! שיהיה לכם המשך חג שמח ותיהיו בקשר (לא רק בטיול)!!! שלכם רחלי לבקו

תודה רבה לאבא....

שבזכותו לא היה יוצא כלום... וגם תודה ושכוייח למי שאירגן...... טוב אז... באמת המסלולים (האופניים והר ארדון) היו מעולים ההר היה מתאים לדעתי לכולם לא קל לא קשה..... והמסלול אופנים היה מאוד מאתגר והיה כיף להגיד וואלה עשיתי את זה! נקודה לשיפור (כבר הזכירו את זה) היום הראשון לא היה כ"כ מאורגן והוא היה די מבאס, היה מקום להתארגן יותר. אבל לא נורא הכל משמים! ביחס לכל מה שהיתי בו קודם, זה היה קפיצה ע-נ-ק-י-ת, ממש אהבתי את זה שהיה מסלולים ולא כיתות פעולית או משהו בסגנון של שנה שעברה או שהיה לינת שטח (עם הפרדה מלאה... שכוייח גדול על זה) ולא שינה בבית הארחה... והדבר שהכי הכי... זה שזה ממש מחזק את הקשר לארץ ישראל... שזה דבר כ"כ (אבל כ"כ) חשוב... אה... וכל אלו שקיבלו סיכות של א"י "השלמה" איזה חמודים... איך חייכתם!!! היה ממש כיף להסתכל עליכם... איזה עמ"י מיוחד אנחנו!!!!! ודבר אחרון שלא קשור כ"כ רק למסע אבל גם.... זה הקללות!!! יש מצב שזה לא מפריע להרבה ממכם... אבל זה ממש נורא!!! האוזניים שלי כאבו.... אני יודעת שלא כ"כ מתכוונים למה שאומרים אבל זה לא הופך את זה לפחות גרוע... בבקשה ממכם לפני שכל אחד מוציא משפט מהפה 0וגם אני משתדלת לעשות את זה) תעצרו ותחשבו זה נחוץ, זה מתאים, אולי זה מפריע למישהו..... זהו יהודים צדיקים שה' יברך אתכם!!! בצפיה לגאולה שלימה ומהירה!! צופיה

למעלה