משוביישן

SaPiR DaNiNo

New member
מחנהה סוכותת!! : ]

וואי היה ממש ממש כיףף ומאוד מצחיקקק! אני אישית נהנתי מאודד חוץ מכמה דברים שאני לא אציין בפורום חח.... וגם עברתי את הקורס מדצ"ים...:p חח אזז זהו... מחכה לחנוכה כבר!! חח

MS6

New member
משוביישן../images/Emo131.gif

מחנה סוכות 2007 תם ונשלם והגיע הזמן למשב... אני בטוח שצורת המישוב ידועה לכם: נקודות לשימור ונקודות לשיפור, כמה שיותר פרטים- כמה שיותר טוב. את המשוב הזה (ובכלל כל מה שנכתב בפורום) קוראים חברי ההנהגה לכן יש חשיבות רבה מאוד למשוב.. תבלו..

ועוד דבר...

כדי שפעם ראשונה בהיסטוריה זה לא יהפוך לשרשור של קללות בין מעו"זים, פשוט אל תתחילו אפילו עם הקטע של "איך הם קיבלו את הגביע, בכלל לא הגיע להם לזכות".. דברו על זה באיסיקיו או שתשמרו את זה לעצמכם.

מחנה...

אני נהניתי מאוד למרות שחזרתי בלי כוח לעמוד.. וכולי תפוס. עוד קצת משמעת ופחות בלאגנים בין המעוזים לא היה מזיק לאף אחד... המיקלחות היו מגעילות האש לילה היה אחד המעפנים כי לא נתנו לצאת מחוץ למיתחם למרות שאמרו לי שיתנו לצאת.. האוכל היה לא כזה טוב.. אבל שטויות היה כיף... ועוד משהו.. לא מיתפניםםם

קריסי

New member
המחנה..

אוקיייי היההה הדבררר אחדד הכיפיייםםםםם....!! :) ראיתי ילדים מהקורסים לא מספיק אבל ילדים הכרתי גם מלא אנשים חדשים [מחו"ל וגם מהארץ] אבל.. *המקלחות היו מלוכלכות ופתוחות לראיית אנשים.. כאילו המתחם היה סגור אבל החלונות היו שבורים ובגובה ראייה של אנשים מבחוץ *האוכל היה לא סביר.! .. החניכים אכלו כי היו חייבם לאכול אבל הוא היה פשוט נורא ... לא נורא *משמעת ותחרות- המשמעת הכללית היה יכולה להיות יותר טובה לפי דעתי אבל זה עבד אז סבבה! ותחרות..אחחח התחרות.. אני אל מבינה למה צריך את זה בכלל..! אבל כנראה שזה היה חלק גדול מהמחנה! זהו סך הכללל אבל מאוד מאוד מאוד מאודדדדדדדדד נהנייתייי... וחזרתי צרודההה מתה!! אפילו בבית לא שומעים אותי!! :):)

מחנהה סוכות 2007!

המחנהה היהה ליגהה! נהנתיי מכלל רגעע באמתת!!! אבלל... המקלחותת והשירותיםם היו מתחתת לכל ביקורתת! פשוט זוועהה! החניכיםם?! עשוו שטויותת והיה קשה להשתלטט אליהםם! האוכלל?! מצאתיי בארוחתת בוקרר עובשש על הלחםם! אבלללל?! היהה שווה הכלללללל!!! ראיתיי מלאא אנשיםם מצהקורסיםם שהתגעגעתיי אליהםם ברמותת! והכרתי מלאא אנשים חדשיםם גםם מהארץ וגם מחו"ל! וגםם החניכיםם שליי [הייתי מדריכה של ז'] היוו מצחיקיםם והיה כייףף! אזז זהוו למרותת שהיהה הרבה חסרונותת וחזרתי עםם קול של ברווז דרוסס נהנתיי מכלל רגעע ואניי מחכהה לחנוכהה! נ.ב--> בית שמשש למרות שאני כבר לא במעו"ז שלכםם וכולםם שמה קוראים לי בוגדת [אני יודעת שזה בצחוקק!] אניי גאה בכםם עלל המקוםם השניי!! היה מגיעע לכםם באמתת! פ"ת? לאאא נוראאא זהה לאא הכלל בחייםם! מחנה הבא נראה להםם מי אנחנוו!!

.......

אני מצטערת שאני אומרת את זה ככה, אבל המחנה היה פשוט זוועתי. המקום היה לא משהו, האוכל היה מגעיל, השירותים והמקלחות היו נוראיים. הכל התנהל בהרגשה שהמחנה נעשה בחוסר זמן וחוסר חשק ובגלל זה הוא לא היה כמו שהוא צריך להיות. לא הייתה שום אטרקציה לחניכים.. רוב הזמן עבר בפעולות שהמדריכים העבירו למעו"ז שלהם, ולא בשביל זה חניכים יוצאים למחנה. את הפעולות של המדריכים שלהם הם מקבלים במעו"ז.. בערב הווי [שבכלל מיותר לדעתי, כי גם המדריכים וגם החניכים לא נהנים מהרעיון שחוץ מכל ההכנות למחנה הם עוד צריכים להכין הופעה] חצי מהמעו"זים בכלל לא היו נוכחים והכל כאילו נעשה במין זלזול וניסיון להעביר את הזמן. גם היום של הספורט אתגרי לא היה מאורגן כמו שצריך. היו פעמים שהמעו"ז שלנו היה צריך לחכות בצד בגלל שלא הייתה תחנה פנוייה, או לצאת מתחנה באמצע כי קבוצה אחרת הגיעה, או שבכלל שלחו אותנו לתחנה הלא נכונה. אם משווים את המחנה הזה למחנה של שנה שעברה אז שנה שעברה היה גן עדן לעומת השנה. בשנה שעברה אלה היו 3 ימים של כיף גם לחניכים וגם למדריכים, והשנה, למרות שהיו רק יומיים, אלה היו יומיים של סבל למדריכים ושל שעמום מוחלט לחניכים. הדבר היחיד שנהניתי בו במחנה זה לראות חברים, אבל כולנו יודעים שזו לא אמורה להיות הסיבה שמדריך יוצא למחנה סוכות. בשביל לראות את החברים יש את מסע בוגרים בחנוכה ובפסח. בת'כלס אני חושבת שעם המחיר שהחניכים שילמו השנה [שאגב הרבה לא יצאו כי הם טענו, די בצדק, שהוא גבוה מדי] היה אפשר לעשות יותר.. כי הגיע להם לקבל יותר. וזהו, חג שמח

סוכות

היה ממש כיף !!!!!!! חוץ מהעובדה שהשירותים והמקלחות היו פשוט מזעזעים !!!!!!! אבל נהניתי לראות את כולם=]

תגובה עוחד אחד מאלף

היה המחנה הכי כייפי שיכול להיות למרות שזה המחנה הראשון אבל זאת פעולה כיפית כאמור כמו שאמרו רבים האוכל והמקלחות היו זוועתיות.. חוץ מזה החוויה והאנשים היו סבבה לגמרי חוץ ממעו''ז אחד שלא כול כך הלך איתו טוב מעו''ז רחובות המדריכות אמרו שזה אף פעם לא קרה להן עם המעו''ז הזה אבל נראה מה יקרה בפעם הבאה אם תהיה להם פעם הבאה.. הצעה שלי פשוט שאם זה קורה שוב פשוט להביא אוטובוס ולקחת אותם ישר בלי לחכות עד שהמחנה יסתיים..או כול פעילות אחרת אבל בתכלס נהנתי כמו שלא נהנתי בחיים שלי.. והכול הודות לצווות הסגל של המחנה וכול המדריכים שאני מכיר והכרתי עוד.. אז שתההיה לנו שנה טובה וחג שמח תל חי

MS6

New member
עדיף לא לכתוב דברים אישיים על מעו"זים...

מעו"ז רחובות הוא מעו"ז חדש-ישן שבית"ר משקיעה רבות על מנת להפעיל אותו שוב ולהפוך אותו למעו"ז לגיטימי.. לכל המעו"זים החדשים יש בעיות, במיוחד כשמדובר במעו"ז עירוני חדש, צריך לתת לכולם את הזמן המתאים להתארגן ולהתבסס ואי אפשר לשפוט אחרי מחנה אחד.

shanimoshe9

New member
משוב מחנה סוכות

מחנה סוכות היה נחמד לאללה ממ..ציפינו לפגוש מלא חבר'ה מהקורס [קורס ד'] אבל הם לא הגיעו היה בעיה במקלחות שלא יכלנו להתרחץ בהן כי לא היה נקי. והיה המון בעיות משמעת עם החניכים. היו חניכים שבדר"כ לא באים לבית''ר והם עשו המון בעיות משמעת. אבל בסך הכל היה טוב וטוב שהיה.

למעלה