משה

משה

(יש לי בעיה במחשב, ואני לא יכול להוסיף תגובה, לכן אני רושם הודעה חדשה) אני חושב שקודם כל, אתה, בתור מנהל הפורום- צריך להגיב להודעות ולתת דוגמא לאחרים, כי אם אתה תגיב, אני משער שגם אחרים יגיבו! ובמיוחד שזאת פינה קבועה בפורום- ועוד פינה שאתה המצאת אותה! מה עוד ניתן לחדש בה?? אתה יודע שאני תמיד פתוח לרעיונות ולתוספות, אם הייתי מקובע, לא הייתי הופך אותה לתחרות, והייתי תקוע ברעיון המקורי של פירסום שיר בלבד. כנראה, שאת חברי הפורום היקרים, שירה וספרות, והתעמקות באומנות מיוחדת, לא מעניין. ורק ריבים (וסליחה על הבוטות- ממש ריבים טיפשיים) מעניינים אותם. ואפילו תחרות- שבדר"כ מושכת אנשים, לא קרצה להם.... וגם להצביע בתחרות, רק מיעוט מחברי הפורום הקבועים טרחו לכתוב לי את התוצאות שלהם לתחרות.. אבל תשובות על "למה לא לשתף פעולה?...." (ואני לא אומר שזה לא חשוב) הם כתבו ספרים שלמים, ודרגו לנימוק הולם ומסודר. חבל, יכול להיות שכשלתי במה שעשיתי, או שבחרתי בפורום שאת משתתפיו שירה של חבריהם לא מעניינת אותם, ולא מספיק חשובה כדי להגיב ולתת מילה טובה. אני מדבר עם גילי גם באייסקיו, ואין לך/לכם מושג כמה מעליב כשלא מקבלים תגובות על יצירה שלך, וזו לא פעם ראשונה שאני מנסה לגרד תגובות מאנשים!! כל כך קשה להקליד כמה מילים?!?! אבל בשרשור "הצטרפתייייייי" שהיה גם הכי גדול בפורום, כל חברי הפורום דאגו לומר 'שלום' ולדבר על שטויות, שאולי זה לא המקום בשבילם... אז תגובות אני לא מבקש בשביל הפינה שתהיה יותר אטרקטיבית, כי למדתי שזה לא דבר שיעורר חברי פורום להקליד תגובה...אז בעוד 3 שבעות נקיים שוב הצבעה, ונסיים עם התחרות הזאת...

למעלה