משה

albert G

New member
משה

מאז ימי מרד העזים המונגוליות הגדול באי הדרום מזרחי באינדונזיה לא היתה לך הצלחה כה מסחררת !!!

יעלי78

New member
מזל טובבבב

על פתיחת הפטורום (נו כן זו יעל.. שיניתי ניק) מי יתן והדפים יעברו כאן בקצב מסחרר... אלברטין.. טוב לראות אותך!

MS6

New member
יעבץ?

קומונת דתל"שים ומסורתיים?
הקמת קומונה במיוחד בשבילי

or99

New member
../images/Emo49.gif סתם ראיתי הודעה...

של תפוז על פתיחת הפורום ובאתי לאחל. דעו שאני ממש מעריך את התנועה שלכם. מאוד מרשים לראות אתכם, קצת יוצאי דופן, בכל ההפגנות הגדולות עם הדגלים של המנורה. באמת טוב שיש עוד אנשים כאלה, שאף שאינם חובשי כיפה עדיין דוגלים ברעיון המדינה היהודית ובזכותנו על ארצנו.

תל - חי!

שלום לכולם, בשעה טובה. כותבת לכם בוגרת התנועה. עברו הרבה שנים מהפעם האחרונה שהייתי פעילה, זה היה ב - 91 כשהייתי בעצמי בצוות של קורס המדריכים, צוות קורס ד'.גם אחרי כל השנים האלו התנועה תמיד בליבי, במיוחד לאור העובדה שנולדתי, גדלתי ועד היום אני חיה במושב הזה (נ') שבו חלקכם עשיתם את קורס המדריכים שלכם. אני חושבת שהתיזמון של פתיחת הפורום מעולה, הרי השבוע חל י"א באדר, למרות שהשנה יצויין באדר ב'. מוזמנים לראות מה כתבתי בפורום הקבוע שלי בעניין טיולי תרמילאים, ממש בלי לדעת שהפורום הנ"ל עולה לאוויר באותם רגעים. בהצלחה אני

בני ברק

New member
בהצלחה לפורום

יש מקום גם בביקורת על תנועת בית"ר? או שהפורום הינו לתומכי וחברי תנועת בית"ר? בכל מקרה-בהצלחה. או כלשונכם-תל חי

The Bugi

New member
ברכות על הפורום החדש

כחבר מולדת אני מברך על פורום בית"ר. אנחנו אי של שפיות בתוך ים הפורומים השמאלניים בתפוז. בנימה זו אני רוצה גם להביע צער על סגירתו של פורום תנועת צומת.

למעלה