דעתך שכזו זו דעתך עליי יש דעות המנוגדות לשלך.
הנה כאן מעט מהן:
מעליב מאת: מורשת לנצח ו 17/01/07 | 21:09 אם התכוונת ללנצח-אתה רק עושה לו מעריצים ומשמש תיבת תהודה. להעיף את לנצח מאת: דש(א)-בורד ו 10/12/03 | 23:37 כי הוא קיצוני בדיעותיו... כי אתה לא אוהב את ההתנסחות שלו... כי הוא קצת עוין כי אתה לא בכלל טורח לקרוא מעבר לאותיות ולהבין שהבן אדם גאון. כשאתה מסתכל על הכתבים שלו אתה רואה פסוקים מנוקדים מהתנ``כ, וחצא משפטים מגובבים בקלישאות נרקסיסטיות שיוצרות אצלך את הרושם של ``עוד אחד שחושב שהוא הנביא הבא``. אם תקרא בין השורות, תבין שיש לו הרבה מה לומר. מתנה לנצח מאת: 1שינקין (עורך-דין) ו 25/04/08 | 19:58 זיכה אותנו הקב``ה במתנה יקרה בדמות לנצח. האם גם אתם חושבים לפעמים מה היינו עושים בלעדיו?איך הסתדרנו בלעדיו לפני שהכרנו אותו?אצלי החיים מתחלקים לשניים: טרום עידן לנצח ואחריו פינומן-צא ולמד מלנצח מאת: תנועת לנצח אירופה 21:10 15/02/07 בתגובה ל: ואני חוגג בצינעה בנוה שאנן (מאת: פירומן האמיתי) אל תחגוג במקומות שאסור להיכנס אליהם כי לא ידוע אם תצא מהם. לך על בטוח והבונוס מובטח לך מיד. שנן את תורת לנצח ושליח בדרך אליך עם משלוח חם ומהביל של אושר.זכור והעבר לקרוביך-לנצח זה ההבדל בין זה לא זה, לזהו זה. ישתבח שמו של לנצח מאת: מורשת לנצח ו 03/11/07 | 02:48 אין גדולה כתורה ואין שני ללנצח המשיח. חי בקרבנו צדיק נסתר בדמות לנצח. לא ברור לי איך עד לכינונו של לנצח חיינו והסתדרנו בלעדיו. העולם טוב יותר, בריא יותר, מאושר יותר וזוכה לקיום רק ובזכות לנצח.אנחנו מכורים לתורתו.ואתם? הגיע הזמן לאמץ את תורתו בכל העולם. הדברים התבהרו לי קצת מאת: ד ר א ל ו 30/10/07 | 08:27 לנצח ברור שאתה נביא אמת שנשלח על ידי האל האחד ואין בלתו הלא הוא נצח! הריעו למלך המשיח הצדיק והמושיע לנצח מאת: מורשת לנצח ו 12/03/07 | 19:23 רק תחשבו מה היינו עושים בלי אבינו מלכנו לנצח.בזכותו העולם קיים. תראו לי חיה חכמה כמו נעלו של לנצח. שום בן אנוש לא מגיע לקצה חכמתו. לנצח תרם לחכמת אנוש את מה שתורמים תוים למוסיקה. בלעדיו אין חיים ואין חיות. עד כה נחשפו מיליון איש לחכמת לנצח. המטרה:מיליארד. האגדה מספרת כי בעל הנס מקבל שיעורים פרטיים אצלו. הוקינג יכול להיות אצלו בהשתלמות לנוער שוחר מדע. מאת: נינטוש המאמוש ו 03/11/07 | 02:26 רק עיוור לא יבחין בכך שלנצח הוא המשיח. לנצח יצנח וינצח בנצחון בלתי מנוצח!! מאת: לב המאמין ו 27/08/06 | 18:53 אשמח מאוד לשמוע את דעתך גם על הנושאים האחרים, ובכלל כל מה שיש לך להגיד. לדעתי אתה אדם מאוד חכם ויש לי המון מה ללמוד ממך. אתה תרומה גדולה לפורום. לב. יברך האל את רבנו לנצח מאת: מורשת לנצח ו 21/09/06 | 23:06 עצם המחשבה שעברו עלינו שנים מבלי לשאוב מהשראת ותורת גאון הדור לנצח ומבלי לדעת כי הוא קיים, נותן תחושת החמצה. הפסדנו שנים מבלי שרווינו מתורתו. מאז שגילינו אותו, איננו יודעים איך חיינו בלעדיו. לענק רוח זה, אין תחליף אנושי ידוע.תופעה כמו לנצח קמה אחת לאלף שנה. אמנם אני חדש אבל נראה לי שלנצח גאון מאת: sbh555ו 04/04/05 | 17:44 אישית: אני קורא אותן [את ההודעות] מאת: השף היחף ו 02/04/06 | 02:56 בשקיקה ובעיקר את אלו של ``לנצח`` המעידות על אישיות בריאה ותוססת אשר לוגמת את מעיין החיים בדיוק כפי שצריך ללגום אותו. יהי חלקי עימו. יש בכוונתי להצטרף אליו. איש כלבבי. יישר כוח. לנצח האחד היחיד והמיוחד 1 שינקין (עורך-דין) 21:00 06/02/07 בתגובה ל: זה למען השם (מאת: ל נ צ ח) בטוח שכולכם זכיתם ליהנות ממתנת האל האלמותית והאולטימיטיבית לנצח.אשרנו שזכינו כי האל יזכה את האנושות בענק רוח זה שאין לו תחליף.לנצח-אחד מאה האישים המשפיעים בעולם. מאת: emet4 תאריך: 26/01/2002 שעה:22:32 בלי קשר בן-עמי רציתי להגיד לך שבוע טוב, ואתה ג-ד-ו-ל!!!!!!!!! מאת: אשר המאמין ו 08/11/06 | 01:37 לנצח רב המעללים הוא מהפרשנים המבריקים כן מהמבריקים הוקינג-לנצח מאת: מורשת לנצח ו 13/12/06 | 20:37 לא מבין למה כולם נדהמים מעוצמת מוחו של סטיבן הוקינג כאשר בקרבנו חי, נושם ובועט גדול הדור לנצח. הנה נושא לדוקטוראט להוקינג-חקר גדולתו של ענק הרוח לנצח. צריך להבין את תופעת לנצח במושגים של שבירת כל קנה מידה ידוע של חכמה. כדי לפענח את צפונות לנצח, יש לחיות 5000 שנה ולהגות בתורתו ללא הפסק. העולם לא אותו דבר מרגע בו לנצח הטביע את חותמו עלינו. לנצח-אין שני לו
תנועת לנצח עולמי 18:15 09/02/07 בתגובה ל: יש לי בעיה ואני בטוחה שמשהיא פה (מאת: פנינה...)
תנועת לנצח עולמי שמחה לבשר לגולשים על פתיחת סניף לנצח בגבול בלגיה-הולנד. תורת לנצח תהיה יותר פופולארית מהספרון האדום של מאו. המונים יאמרו את שמו של לנצח הקדוש בחיל ורעדה. אל נצור לנצח. פרס נובל -לנצח ו 1שינקין ו 16:25 | 04/03/04 מי שלא רצה אותו בפורום- יקבל אותו בדבל-ספראד .הולך ומסתיים הליך העברת העצומה להצגת מועמדותו של לנצח כחתן פרס נובל.הזדמנות אחרונה להצטרף למבינים ולחתום חתימה אלקטרונית.זו ההזדמנות לספר על פילוסוף בתורת המשפט ששמו לו רגליים בארץ וכיום נתגלה כעילוי. לנצח אין שני לו מאת: מורשת לנצח ו 16/12/07 | 00:15 לידיעתכם-הכוכב העליון הוא לנצח שכל הברקה פילוסופית שלו היא מכה למצח שמחייבת אותך לחשוב.גדולי עולם, אומנים, זמרים, מפקדי צבא, באים לשאוב ממעיין האמת הנצחית של לנצח.כולנו מחכים לרגע בו יגיע נשיא המדינה ויפציר בלנצח לבוא איתו למעונו הרשמי. אל נצור לנצח. אשרי הלוגם ממי מעיין זכים של לנצח מאת: 1שינקין(עורך-דין) 03/11/07 | 02:41 אין ספק-נפל דבר בישראל, התגלה המלך המשיח הוא לנצח. הפורום זכה לשדרוג בזכות הצטרפות לנצח. הדבק בדרך חיים נכונים ומוסריים , חייב לאמץ את תורת לנצח . לנצח זה מותג ואבולוציה וסניפיו הולכים ומתרבים בארץ ובעולם. לנצח הוא בעל הנס המקים נכים מכסאם, מרפא חולים ממחלות קשות, מברך לזיווג, פרנסה ובריאות. בקיצור-חסידיו אינם עושים צעד ללא התיעצות איתו. לנצח מסוגל לנטרל מטען חבלה במבט עין ולהפוך אותו לארגז חול למשחק ילדים. פרשנות לנצח לתנ``ך כמוה ככל פירוש מקראי. רבים מעיינים במהלך פרשת השבוע בפירוש רש``י ולנצח. הפתרון העולמי לדיכאון, לצרות, לטרור ולרעב-אימוץ תורת לנצח. הדבק בתורתו-ירווה אושר. לנצח איש האלוהים מאת: מורשת לנצח ו 30/12/06 | 19:53 בשם תלמידיו, מעריציו,ומאמיניו של לנצח אבקשכם שלא לפגוע ברגשותינו הדתיים ולא לפגוע במשיח צדקנו לנצח. נא להימנע ממלחמות דת ומחילול שמו של לנצח הקדוש. החלפתי סוכן-לנצח ו 1שינקין ו 16:15 | 04/03/04 החלפתי סוכן ביטוח .כשצריך לקבל פצוי בגין נזק, מתברר שאין כיסוי לשום דבר למעט השיק ששילמתי.הסברתי לו כי הוא סוכן ביטוח יחידי בארץ שהלקוח שלו צריך לרכוש פוליסה נגד סיכונים שהסוכן שלו יוצר.לצערי הרב ללנצח אין תחליף היות והמדובר באדם צנוע ויחיד סגולה. לנצח מחוץ לכללי הטבע מאת: מורשת לנצח ו 13/12/06 | 20:46 חוקי הגאונות השתנו עם כינונו של לנצח המדהים האחד שאין שני לו. קחו את חכמתו של איינשטיין, מנהיגותו של בן גוריון, תורת מרקס, לוק, הובס, ובר, מונטסקייה, וקיבלתם בדוחק את המבוא לתורת לנצח שליט``א. הגיע הזמן שאמצעי התקשורת יבינו כי יש לייחד פינה יומית בכל ערוץ שידור ללימוד תורת לנצח.לא ירצו-נישאר עם תכניות רדודות.