משה רון שלום

מורנימי

New member
משה רון שלום

ראשית, התחלתי ללמוד מתמטיקה שנה שעברה (תוך כדי צבא) והפסקתי כי עד כמה שזה מעניין אותי, אני לא בטוחה שזה מה שאני רוצה לעשות כי יש עוד הרבה תחומים שמעניינים אותי מחשבים, פיזיקה, אומנות, אני מרגישה שאני רוצה ללמוד משהו שאוכל להפגין בו יצירתיות, משהו שישתנה מיום ליום וזה מעסיק אותי רבות, מה מומלץ לי מבחינת נומרולוגיה? בתחום הזוגיות אני נמצאת כרגע בקשר ואיני יודעת אם להמשיך בו או לא, מצד אחד נחמד לי עם הבנאדם, מצד שני אין לנו יותר מדי מן המשותף. תאריך לידתי - 29.5.1986 תאריך לידתו - 4.10.1984 האם לקשר יש עתיד בכלל מבחינה נומרולוגית? מה גם, עברו יותר משנתיים מאז מאז שנפרדתי מבן זוגי לשעבר ועדיין לא חלפו הרגשות, זו הייתה האהבה הכי גדולה שהייתה לי עד כה, אנחנו עדיין בקשר ממש טוב, והשאלה אם יכול להתפתח בינינו משהו בעתיד: תאריך לידתו: 11.6.1985 בתודה רבה, מורן :)

מורנימי

New member
המון ששאלו אחרי נענו, ואני עדין לא

נעניתי ועבר כבר שבוע

משה רון

New member
לימודים וזוגיות

מתאים לך לעסוק במדעים מדוייקים לסוגיהם.גם הנדסה וארכיטקטורה מתאים לך. לגבי זוגיות רצינית ממש זו תגיע רק בעוד שנתיים עד שלוש. עד אז זוגיות יכולה להיות נחמדה אבל לא קשרים למיסוד. והתאמה אני לא בודק בפורום, כך שלמעשה עניתי על שאלותיך. בהצלחה.

למעלה