משה מה קורה?

משה מה קורה?

מה נשמע? שומע, כבר כמה זמן אני עוקב אחרי השאלות האידאולוגיות, הרעיון יפה מאוד אני אוהב את זה קצת אידאולוגיה זה טוב מאוד אבל אני חושב שצריך להעלות את רף השאלות השאלות קלות מאוד ולכן ישנן כל כך הרבה תשובות נכונות ואין תשובות לא נכונות כולם יודעים לענות ולא מתפתח שום דיון אני חושב שאם תעלה את רמת הקושי האינטלקטואלית זה יעלה גם את הרמה גם את הרצון ללמוד וגם את גיוון התשובות והעניין... כמו כן אני חושב שבכדי לעשות, פורום זה יותר מעניין יש לקיים פה דיונים הן על דברים אידאולוגים והן על דברים אקטואלים ובכלל וכן לגעת בדברים שאין עליהם קונצנסוס כאן בפורום בכדי להוסיף צבע וחיים לפורום... ולכל הבית"רים אתם צריכים להבין שלא צריך להסכים על הכל... בברכת תל חי וא"י השלמה המתיימר להיות בית"רי יאיר קלויר...

KaiserDino

New member
מעניין ...

אין לי שום אינטרס לצאת מול משה כמובן , אלא רק לעודד כיוון נוסף . מאמין שעצם המהות של להיות בית"רי היא להעלות את השאלות לדיון ולהוציא מסקנות מהסברות השונות שיושמעו . באמת שאיני יודע מה קורה פה עד עכשיו , אך כל יוזמה לעידוד אינטלקטואלי - תמיכתי בה .

MS6

New member
אהלן יאיר...

מה שלומך? הרבה זמן לא כתבת פה... אני לא מחפש לכתוב שאלות קשות כמו שאני מחפש שאלות מטעות.. השאלה הקודמת ששאלתי (בשבוע שעבר) איזה ראש הנהגה נעצר בישראל הייתה שאלה מאוד מטעה ועובדה, כל מי שענה טעה. בכל אופן, אם יש לך רעיון לשאלות מעניינות אתה תמיד יכול לשלוח לי כאלה במסר...

משה!!!

אני יודעת שאנחנו בכסאח.. אבל.. בא לי לפתוח פינה בפורום! הוא לא זז!!!! אפשר להעלות כול שבוע סקר? כדאי שכול הפורום יכיר אחד את השני בקטנה ככה... (ות'אמת.. אין לי מושג מה זה קשור לפה.. אבל עלה הרעיון אז כתבתי...)

משיקו (וכולם)

מה איתך?, אני בסדר תודה, כן האמת שנכון מזמן לא כתבתי פה, אני רוצה לכתוב אבל צבא וזה וכשאני חוזר ורואה אז אין לי מה לכתוב אני לא מכיר את הנפשות הפועלות וגם לרוב הדברים אין מה להגיב חוץ מלחזק דברים נכונים או לפסול דברים שניפסלו או לענות על שאלות שניענו... אבל אני ישתדל יותר... את השאלה שלך משבוע שעבר לא ראיתי אבל אלו רמת השאלות שאני חושב שצריכות להיות בכדי שנחכים לא בכדי להכיר בידע שיש לנו... ואם תהיה לי שאלה אני ישמח לכתוב לך אותה, אני אפילו יחשוב על אחת... ושוב אני פונה לכולם תפתחו דיונים אפילו ואולי אף רצוי אם הם שנויים במחלוקת זה רק יוסף לחיים ולכיף בפורום... בברכת תל-חי וא"י השלמה יאיר קלויר

MS6

New member
אגב..

אני מצטער שפעם אחרונה שנפגשנו לא יצא לי ממש לדבר איתך.. אתה יודע.. ניידת וזה

MS6

New member
תציעי רעיון ונראה אם הוא יתקבל..

מבחינת חברי הפורום..

למעלה