משה, כמו שהבטחתי...

משה, כמו שהבטחתי...

אני מצרף פה פיסה קטנה של הסטוריה בית"רית... קבלו אותו, היישר מגניזה - הקמפיין למען השרוך!

אולי באמת...../images/Emo8.gif

טוב, לכל מי שלא יודע, פעם בתנועת בית"ר היו נוהגים לשים על מדי התנועה גם שרוכי-הדרכה בצבעים שונים, שסימלו את תפקידו של המדריך. לכל בית"רי מרמת מדריך ומעלה היה שרוך: מדריך שכבה, רכז שכבה, רס"פ, מפקד מעו"ז, מפקד מחוז, מחלקת הדרכה, מחלקת ארגון, ראש הנהגה... בכל אופן, באיזשהו שלב השרוכים נעלמו, והיו כאלה בהנהגה הארצית שהתנגדו אליהם. אז פתחנו במעו"ז נתניה בקמפיין להחזרת השרוך לתנועה. לצערנו לא הייתה לנו הצלחה גדולה מדי בעניין, פשוט בגלל ש...לא הצלחנו להשיג מספיק שרוכים לכולם

סוף שנה שעברה..

בסוף שנה שעברה קנו או קיבלו המדריכים של אותה שנה.. אני קיבלתי ממדריך שהפף לרכז (חח אסףף:p).. לי יש אפורר =]] <מדריכת שכבה בוגרת>

לינויהה

New member
אצלנו זה ממש לא נעלם

יש אצלנו שרוכי מדריך לכל מדריך שעבר הכשרה ולכל תפקיד יש צבע אחר אם זה רכזתשכבה צעירה או רכז ארגון וכ'ו.... וכן אני מפ"ת

מגניב,

אמרתי שבפ"ת זה נשאר, זה כי אתם חתיכת מעו"ז עתיק...
תגידי, מורן עדיין במעו"ז? תמסרי לה ד"ש ממני אם כן. אני מבין שגם בבנימינה יש שרוכים...מעולה, ככה צריך! אני מציע שיכניסו את זה לכל המעו"זים...

מורן לא ממש במעו"ז

היא התגייסה כבררר אבל היא מגיעה מידי פעם ומעבירה לנו סדנאות מידי פעם אז כשאני יראה אותה אני ימסור לה ד"ש

איזו כלה...../images/Emo13.gif

פעם ראשונה שפגשתי אותה הייתה בז'בוטיפי...אח, אילו זמנים... תגידו לה שתכנס מדי פעם לפורום, מה קרה, צבא אז נעלמים? מה היא עושה בצבא?

MS6

New member
ז'בוטיפי../images/Emo6.gif

כמה זמן לא שמעת את המילה הזאת..

למעלה