הכל טוב.
נערך לאחרונה ב:
כה אמר הקשיש גס הרוח שכל מטרותיו להרע ונותר עדיין בחייםתראו מה קורה לשמאלן מתנשא שקצת מגרדים לו את הטוסיק
הוא הופך להיות בבון.
אבל אנחנו לא מתפלאים, זה תמיד היה ככה
הוא פשוט משחק אותה נאור ומתקדם
בושה וכלימה .
והחבר'ה האלה עוד מתימרים לכנות את מצביעי הימין "עדר"
תראו איזו בושה, תראו איזו שפת ביבים.
צביעותם של שמאלנים.
משה, כשקראתי מה שכתבת בבוקר אני פשוט שעה שלמה שפשפתי את עיניי ולא האמנתי למראה עיניי.כה אמר הקשיש גס הרוח שכל מטרותיו להרע ונותר עדיין בחיים
שוב הגיע הטוסיק ומככב בדבריו של הקשיש הסוטה. מה יהיה הסוף אתך? דיי!!! חפש כבר איברים מעניינים יותר. כי הגיע הזמן, שתתחיל להיות מקורי.תראו מה קורה לשמאלן מתנשא שקצת מגרדים לו את הטוסיק
הוא הופך להיות בבון.
אבל אנחנו לא מתפלאים, זה תמיד היה ככה
הוא פשוט משחק אותה נאור ומתקדם
בושה וכלימה .
והחבר'ה האלה עוד מתימרים לכנות את מצביעי הימין "עדר"
תראו איזו בושה, תראו איזו שפת ביבים.
צביעותם של שמאלנים.
כן, טוסיק, מה קרה..שוב הגיע הטוסיק ומככב בדבריו של הקשיש הסוטה. מה יהיה הסוף אתך? דיי!!! חפש כבר איברים מעניינים יותר. כי הגיע הזמן, שתתחיל להיות מקורי.
די לי בכך שהחלחולת שלך מפזרת את ניחוחה המדהים בין כותלי הפורום שבו אינך רצוי.כן, טוסיק, מה קרה..
ממה אתה חושש כל כך?
הרי אף אחד כבר לא ירצה לעשות את זה לישיש .
תהיה רגוע..
אתה כבר מחוץ לקריטיריונים הבסיסיים שבהם הרקטום עדיין מככב.
אבל קודם אמרת שאתה אוהב אותי יותר.די לי בכך שהחלחולת שלך מפזרת את ניחוחה המדהים בין כותלי הפורום שבו אינך רצוי.
שמעת פעם על אהבה אפלטונית או שזה נשגב מהידע המועט שממלא לך את הקופסא לאחר שהתמלאה בחלחולות לאין קץ?אבל קודם אמרת שאתה אוהב אותי יותר.
מה קרה?
נגמרה האהבה?![]()
אההה אהבה אפלטונית.שמעת פעם על אהבה אפלטונית או שזה נשגב מהידע המועט שממלא לך את הקופסא לאחר שהתמלאה בחלחולות לאין קץ?
ממש לא. הבעיה שלחשוב על אובייקט כמוך כיעד מיני? הצחקת.אההה אהבה אפלטונית.
בטח ששמעתי.
אבל למה אתה מעדיף דווקא אהבה אפלטונית?
יש לך בעיה להעמיד אותו?![]()
אני? מה פתאום?ממש לא. הבעיה שלחשוב על אובייקט כמוך כיעד מיני? הצחקת.
נראה שהבורות עדיין אופפת אותך. אבל זה בסדר. מתאים.אני? מה פתאום?
זה אתה שהצעת אהבה אפלטונית.
לא כפרה, אני נשוי לאישה (אמיתית)
מקווה שגם אתה.![]()
משה מתוק שלי.נראה שהבורות עדיין אופפת אותך. אבל זה בסדר. מתאים.
רק תעשה לי טובה קטנה כאקט קטנוני עבוריי... (מותר לבקש בקשה כזו לקראת ערב שבת)? אז תסביר בבקשה לפייגעלה, שאינך חושד בי שאני עוד דמות של ההוא. שיבין את זה ממך ולא ממני, כי לי הוא מסרב להאמין.... תודה.משה מתוק שלי.
אני מעולם לא טענתי להיותי אדם משכיל.
אבל אני בוגר האוניברסיטה של החיים.
אני קיבלתי שלוש פרופסורות מהאוניברסיטה של החיים.![]()
לכל מאן דבעי.רק תעשה לי טובה קטנה כאקט קטנוני עבוריי... (מותר לבקש בקשה כזו לקראת ערב שבת)? אז תסביר בבקשה לפייגעלה, שאינך חושד בי שאני עוד דמות של ההוא. שיבין את זה ממך ולא ממני, כי לי הוא מסרב להאמין.... תודה.
אכן אלה היו פני הדברים ואני שלחתי בחופזה את סבא לבקר את אמי ז"ל - אמירה שאסור היה לי לומר אותה.לכל מאן דבעי.
ai27 תאמין לי שמשה הוא אינו הטרול המדובר ההוא.
כנראה שלגמרי במקרה משה ענה ויצא כאילו שזה הוא.
אבל אני יודע בוודאות גמורה שזה לא משה.
סתם חשדת בכשרים.
שמת לב משה?
שמתי לך בזה הרגע חותמת כשרות של הבד"ץ.![]()
אז מה קרה שמשה התחרפן והתחיל לדבר כמו הטרול המדובר?לכל מאן דבעי.
ai27 תאמין לי שמשה הוא אינו הטרול המדובר ההוא.
כנראה שלגמרי במקרה משה ענה ויצא כאילו שזה הוא.
אבל אני יודע בוודאות גמורה שזה לא משה.
סתם חשדת בכשרים.
שמת לב משה?
שמתי לך בזה הרגע חותמת כשרות של הבד"ץ.![]()
אני אומר לך בוודאות שזה לא משה.אז מה קרה שמשה התחרפן והתחיל לדבר כמו הטרול המדובר?
פריצת סייבר?
ומה קרה שלפתע הוא התחיל לאמץ את שפת הביבים המזעזעת של מחשבת?אני אומר לך בוודאות שזה לא משה.
זה באמת יצא ככה שמשה כאילו הגיב במקומו.
אבל הוא הגיב במקומו כי הוא חשב בטעות שאני כותב את הדברים אליו (אל משה)
בכל זאת ראית אחרי זה שמשה התנצל ואמר שהוא חשב בטעות שהיגבתי אליו.
אני לא רוצה לדבר על מחשבת כי הוא חסום וזה לא לעניין לכתוב על חנטריש שאינו יכול להגיב. (סינדרום, "רצחת וגם ירשת")ומה קרה שלפתע הוא התחיל לאמץ את שפת הביבים המזעזעת של מחשבת?
זה "בטעות"
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.