משה השמיע קול!

gala21

New member
נוכחותך חיונית !

מושון, שיהיה ברור- לא יכולים בלעדייך ! מה קרה למה איחרת לעבודה? וחוץ מזה יש לך בדיחה לליטל?

gala21

New member
אם יש משהו שמגעיל..

זה בדיחות גסות.. מושון . ממך אני מצפה ליותר.. בתור עונש על היעדרויות ממושכות בבקשה להתאמץ. ( או לפחות כמה פנינים מפי הבנות..)

gala21

New member
ילד טוב מושיקו..

מצחיק . אבל כבר עכשיו עצוב .... ליטי הודיעה שהיה פיגוע בב"ש .

gala21

New member
אתה צודק

איך התרגלנו לשקט.. זה תמיד מלחיץ . במיוחד כשיש ילדים .. מתחילים לקבל פוביות .

גלה!

ילדה טובה ירושלים מה קורה לך תתעשתי את מפתיעה אותי כול פעם מחדש לא יקרה כלום !

gala21

New member
יופי מותק!

אני רואה שאת מתחילה להתאושש:) אם ככה תרביצו איזה בדיחות שאתם רוצים. גם ככה אני נרדמת ..

תאמיני לי כבר הצלחת

להצחיק אותי תהיי בטוחה ! יאללה חברה תרביצו בדיחות מה זה היובש הזה?....

gala21

New member
אני גרועה בזה

אני פשוט לא זוכרת. לא עולה לי כלום לראש... אבל בנים תמיד זוכרים . אז אבי, משה ועזרא . יללה תקתקו.

לכולם-כנסו

זוג צעיר וחסר ניסיון התחתנו בשעה טובה והתחילו בחיים הטובים האישה אהבה כל כך את בעלה עד כדי כך שהסכימה שיעשה הכול בשבילה , חוץ מ... היא לא הסכימה שהבעל הטרי "ירד" לה . לאחר ימים רבים ותחנונים רבים (וים של פעמים שהמסכן זרק זבל , עשה כלים , כביסה...) הסכימה העלמה החסודה לבקשתו. לאחר "המבצע" ראתה העלמה שזה דווקא די כייף ,אולם אוי ואבוי ירכיה היו מלאות נקודות שחורות. אולם בבוקר זה נעלם והיא לא יחסה לזה חשיבות מיוחדת. בערב שוב הסכימה לבקשת בעלה ואוי ואבוי לאחר מכן שוב ירכיה היו מלאות נקודות שחורות. הסכימו השניים ללכת למחרת בבוקר לרופא כדי להיבדק . לאחר בדיקה קצרה ביקש הרופא לשהות ביחידות עם האישה שנייה "תגידי עלמתי בעלך נגר?" " כן , למה?" שאלה האישה. "תגידי לו , לפני שהוא יורד לך , להוריד את העיפרון מהאוזן..."

למעלה