משה דץ לייט

שלוליה

New member
משה דץ לייט

גיא פינס אומר שזה הצצה ראשונה לפרסומת, אז אני תוהה האם זו באמת הפעם הראשונה שמראים את זה, או שכולכם כבר יודעים במה מדובר? בכל אופן, פרסומת חצופה לגמרי, אני בטוחה שהרבה ילדים שגדלו על דץ ודצה והולכים להתבאס.. הוא לא נראה שם שחקן די טוב (ולו רק בגלל שקפצה לי לראש המחשבה : "היי, הנה טקסט מדוקלם!"), אבל זאת בטוח הולכת להיות פרסומת טובה- מותג (חדש?) שהולך לחדור לתודעה בגדול, לפחות בגלל שהפרסומת תעורר הרבה שיחות סלון- והנה, שבוע שבועיים ואין אחד שלא ידע על קיום המוצר! גאוני! גם הסלוגן בסוף, מתוחכם משהו. לייט לייט, אבל גולדסטאר.. (גורם לי לחשוב, האם הבחורות בשנייה האחרונה של הפרסומת הן הזייה של אלכוהול? )

mc80

Member
את מפספסת את המסר

אם את רואה בבחורות הזייה. כל הקטע הוא שהבירה ככ לייט ואת עדיין גבר גבר. כלומר לא צריך להתשכר כדי להגיע לרמות טוסטסטרון בג'קוזי. הבחורות הן הפאנץ' (וואו איזה פאנץ', הא? חחחח) הן מוכיחות שאת גבר גבר אמיתי. אבל מה שלא ניסו לעשות פה, הם ממתגים את הבירה הזו לנשים. קשה לי להאמין שגברים של גולדסטאר ישתו לייט לייט.

שלוליה

New member
אם פספסתי את המסר,

זה אומר שמישהו שם לא הצליח להעביר את המסר כמו שצריך ? פאשלה בפרסום? (או שהבעיה רק אצלי<?)

גת וייס

New member
לא בעיה של אף אחד מהצדדים

בתנאי שאת באמת לא קהל היעד, כמו שהם טוענים.

למעלה