משה בתיבה

10shosh

New member
משה בתיבה

שלום לכן/ם זוכרים את הנקנקיות בתוך בצק עלים שקראנו להן "משה בתיבה"? מלבד לקחת נקנקיות והכניס לתוך בצק עלים מה צריך עוד לעשות? למרוח משהו, לאפות, לטגן-בקיצור הבטחתי להכין לאחיינית שלי ליומולדת ואין לי מושג מאיפה להתחיל
תודה מראש שוש

נירהמ1

New member
למרוח בביצה, לרפד תבנית בניר

אפיה, ולאפות עד שיזהיב. וזהו!

נירהמ1

New member
אוּף, איך שכחתי - ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

שמחים לארח אותך בפורומנו הקט.

בבקשה:מתכון: משה בתיבה

מתכון: משה בתיבה - גלילת נקניקיה בבצק עלים רכיבים: 500 גרם בצק עלים מרודד חבילת נקניקיות חרדל ביצה + 1 כף שמן - להברשה אופן הכנה: לפתוח את בצק העלים ולפרוס רצועות לרוחב ברוחב 5 ס"מ (חישוב רצועות הבצק הוא עפ"י הנקניקיה. הבצק צריך לעטוף רק את אמצע הנקניקיה) למרוח את הבצק במעט מאוד חרדל להניח את הנקניקיה מעל רצועת הבצק ולגלגל 2 גילגולים. להבריש בביצה+שמן (אם רוצים אפשר לפזר שומשום/קצח) לחרוץ X משני צידי הנקניקיה ולהניח על תבנית משומנת. לאפות כ- 30 דקות בחום בינוני או עד להזהבה. הערות: מקור המתכון: פורום בישול לילדים-מדינת ישראל1 הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2 אגב, אני שמעתי שגם עם בצק שמרים יכול להיות מגניב. נראה לי גם שצריך להיות נחמד לשים פיסות של פסטרמה או מלפפון חמוץ או קטשופ...

m i c h a l i

New member
אפשר גם למרוח את הבצק בקטשופ

אצלנו זו היתה הצלחה ברוכה הבאה

הייתי יצירתית בצורה אחרת

מאחר ואין לי נקניקיות בבית... שמתי בכל ריבוע בצק עלים מרודד - רבע מפרוסת גבינה צהובה
מרחתי ביצה ופיזרתי שומשום... זה לבת האמצעית שלי שלא אוכלת בשר לכל צורותיו..... לבן שלי עשיתי משולשים רייקים כי, הוא לא אוהב מילוי בבורקס שלו.... ולגדולה, הכנתי בתבנית נפרדת משולשים ממולאים בבשר טחון, מה שנשאר מאתמול מרוטב הבולונז.... כל אחד והטעם שלו... צריך רק להיות יצירתי.... וכל זה מקילו בצק עלים..... אהה של "חמסי" בצק נהדר, לא יקר, לא שמן. ממליצה גם על מוצרים אחרים של "חמסי" המלוואח, הג'חנון, קובנה....כל אלה נהדרים וזולים.

big mama 2

New member
מאחר וכבר קיבלת את המתכון...

אז מה שנשאר לי זה לברך אותך בברוכה הבאה...

10shosh

New member
תודה רבה../images/Emo51.gif

על הברכות ועל המתכונים
פעם ראשונה שאני נכנסת לפורום יש מאין ומקבלת כאלו תגובות מהירות, ברורות וחמות
תודה תודה תודה.

big mama 2

New member
מודה - ככה זה במשפחת בישול לילדים

אנחנו תמיד שמחים לעזור ולקבל חברים חדשים...

MAORBIKE26

New member
ברוכה הבאה שוש10

למרות שהשם שלך יבלבל מעט את הפורום בגלל שלמנהלת הפורום היקרה שלנו גם כן קוראים לה שוש אז אני מציע שנכנה אותך שושנה, מה דעתך?

10shosh

New member
אני בשוק אני בהלם אני המומה

איזה התיחסות איזה כיף פה
עכשיו נצתרך להתחיל לבשל שלא יזרקו אותי מפה
האמת מאד אוהבת לבשל אבל מאז שהאפרוח נולד ( 1.8) לא מספיקה כמעט ומסתפקת במתכוני בישול מהיר לסוגיו. איך אתן/ם עושים את זה גם בית,ילדים עבודה וכאלה בישולים מטריפים? ומאור את מוזמן להמציא כל שם שעולה ברוחך

big mama 2

New member
מותק שלי ברגע שנכנסת לכאן....

זהו את שלנו - אף אחד לא זורק...אי אפשר לזרוק מישהו מ -
לי אין בעיה..אני עם הילדים בביית...

אני עם איתי בבית וחוץ מזה

בתור אמא לילד בן גילו של הילד שלך, זה כזה סיפוק כשאת עושה תבשיל כלשהו והילד אוהב... אפשר להבין לפי הניק בו בחרתי כמה זה חשוב לי

למעלה