משהי

זה לא צ'אט...

תפסיקו עם ההודעות האלה

MiTzi Miau

New member
"מישהו רוצה לדבר" ../images/Emo181.gif

ככה נכנסיםן לצ'אט ושואלים כאן את כותבת הודעה עם נושא ותוכן ואנשים מגיבים. לא משו פרטי וזה גם לא אישי

כאן זה

פורום "זהירות, בנות" אז אני שואלת כל מני שאלות שקשורות לבנות ואז כולן מתחילות להתנפל.

MiTzi Miau

New member
מה קשור בבנות ב.. ../images/Emo181.gif

מי רוצה לדבר? לא מתנפלת עלייךאני רואה שיש לך יותר מדי רגשי נחיתות, שמים לב בהודעות שלך מכל דבר את נעלבת וכאלה אם אתר וצה לדבר כנסי לצאט, לאייסיקו למסנג'ר את יכולה לקחת מהפרטים שלנו שחלק שמו בהן את הIMים שלהם..

זה לא

שאני נעלבת מכל דבר זה פשוט שיש בנות שמאוד מעצבנות ומתיחסות לא יפה להודעות של אחרות.

MiTzi Miau

New member
הנה. ../images/Emo181.gif

כנסי אליי לאייסי דברי איתי על מה שבא לך.

אני

רציתי לדבר עם מישהי ולשתף איתה בדברים שלי {דברים של בנות} אבל יש בנות שמתייחסות לא יפה לאחרות וזה מה שמעליב.

מה../images/Emo70.gif../images/Emo35.gifאת מוזרה....../images/Emo24.gif

אבל אני אוהבת מוזרות
אבל,ממה בדיוק נפגעת
זה שאמרתי שזה לא צ'אט
זאת האמת כולה...וזה בפעם בשבוע יש 3 הודעות כאלה של "מי רוצה לדבר",זה די מעצבן לא
זה לא שהתעצבנתי (טוב,קצת
),אבל בעיקרון,אין לי שום כוונה לפגוע

8קארינוש

New member
מה יש לך?!

היא כולה שאלה עם מישהו רוצה לדבר איתה! מזה אסון?! מה את ישר פותחת מזה מריבה??!!

MiTzi Miau

New member
מי את בכלל? ../images/Emo181.gif

אני לא ראיתי שעינבי חשבה שפתחתי איתה מריבה, נכון עינב? באמת מזיז לי ההודעות האלה מאמי עברתי ת'גיל. אני הסברתי את העמדה של שאר הבנות כאן שהגיבו זה הכל תרגעי ומהר.

Pink Bubbles

New member
נו דייייייייי!!!!!!!!!!! תפסיקי עם

זה! כל הזמן עושה הצגה של נעלבת!!! דיי!

Pink Bubbles

New member
סליחה קצת התעצבנתי

אבל הפורום שלנו הפך לקצת פורום טיפולי! כל הזמן צריך לוודא שאף אחת לא נעלבה.... זה יכול לשגע.... חחח

Stripperella

New member
יאללה בלי לריב../images/Emo140.gif

אני לא רוצה שתעלבי או שתקחי קשה...... פשוט הבנות רצו להגיד לך שפורום זה לא כמו צ'אט שאת פותחת הודעות בשביל לשאול ממצב או מה קורה.... בפורום משרשרים....אולי פרו תביא לך את ה"אומנות בשרשור" חחחחחח טוב מקווה שהכל בסדר ושהכל נגמר

למעלה