משהי ראתה פה
?

mylight1

New member
משהי ראתה פה ../images/Emo121.gif?

אולי זה כבר דובר ואולי אין לזה פה מקום מעניין אותי שתספרו חוויה אישית של חלום/הזיה/מקריות שחוויתן מאז חסורנה של אמא אצלי למשל בבית של בעיה של תאורה, הנורות חשמל "מתחרפנות" בחדרי ילדים ובמטבח אתמול למשל, אבא שלי היה אצלי, שתה קפה ואמר אמא היתה שמחה גם לקפה..והאור במטבח שלא עובד בד"כ עבד פתאום
 

shandror

New member
אנרגיה - את מתכוונת

אני מריחה - אצלי זה עובר בחוש הריח אני פשוט מריחה את הבושם של אמא שלי כשהיא מופיעה ורוצה לעורר את תשומת ליבי שהיא כאן
 

hartuvim

New member
2 דברים שקורים לי לפעמים../images/Emo153.gif

1. אני שומעת קולות... (נא לא לאשפז אותי)- לפעמים ממש נדמה לי שמישהו קורא לי כשאין אף אחד באזור ולפעמים אני מפנטזת שזו אמא... 2. תקופות של אנרגיות חזקות נורא- של יכולת לצפות דברים, לבקש דברים ושהם יקרו וכו'. זה קצת מפחיד אותי לפעמים כשזה קורה ואני לאו דווקא מקשרת את זה לאמא, אבל בפורום אחר היה שירשור על תופעות כאלה של אנרגיות וכל מי שכתב שיש לו את זה, נפטר אצלו אדם מאוד קרוב. אז- אין לדעת.
 
צריך להאמין, זה נכון

אני אורחת מזדמנת בפורום שלכן, עוסקת בפסיכותרפיה ומתעניינת ברוחניות מאז שקרו לי כמה תופעות מוזרות. קראתי את הדברים לגבי התחושות כאילו אימא נמצאת. תקשיבו לתחושות הבטן שלכן. זה אכן נכון. אני רואה ושומעת כל הזמן אנרגיות גם של אנשים שנפטרו וגם של ישויות אחרות. אדם שנפטר הוא חסר אונים מאחר והוא לא מ וצא את הדרך לתקשר עם קרוביו החיים כפי שהם לא מוצאים את הדרך. הוא מנסה דרך רמזים, סמלים וחלות. עמעום אורות, צללים, צפצופים האוזניים ומכסה של סיר שמסתובב סביב עצמו - כל אלה אפשר להרגיש אם רוצים ופתוחים לכך, מה שקורה הרבה אחרי מות אדם אהוב. יש לי חברה שאחותה נפטרה לפני כמה חודשים והיא כל הזמן מספרת לי על חלומות מדהימים שבהם הן נפגשות ולאחות יש מסרים אליה. היא התחילה לרשום את החלומות מייד שהיא מתעוררת ואני מציעה את זה גם לכן.
 

azehu

New member
אחרי שאמא שלי נפטרה היו כמה דברים

דודה שלי היתה המיסטיקנית אצלנו. דבר ראשון היא אמרה שבלוויה היה פרפר צהוב שהסתובב, כאילו הנשמה של אמא שלי בתוכו. אח"כ היא אמרה שהיה יום (בשבעה או קצת אחרי) שהיא נסתה לעבור בכניסה לחדר וכאילו משהו חסם אותה והיא לא יכלה לעבור, כאילו הרוח של אמא שלי עמדה שם. חלומות היו לי כל מיני, הדבר האחרון שהיה לי זה שאמא שלי באה ואנחנו אוכלות אוכל סיני ביחד. נחמד, לא? היה פעם אחת שחלמתי שאנחנו מדברות בטלפון ואני מספרת לה כל מיני דברים שקרו לי, באיזשהו קטע בחלום הבנתי שזה חלום, אבל עדיין זה היה נורא כיף. כאילו היא הגיעה שאני אעדכן אותה. כמו פעם. (אני מאד מתגעגעת לשיחות טלפון איתה).
 

azehu

New member
איזה חוויה מרגשת

וואו, אני יכולה לדמיין את האור האדום - צהוב הזה של כביש החוף עם הים והגלים. אמא שלך אהבה ים? כי אז זה עוד יותר מדהים שהיא בחרה להיות שם.
 
למעלה