משהי פה סבלה מגלי חום?

שרון321

New member
משהי פה סבלה מגלי חום?

אחרי דקפפטיל אני סובלת כבר 3 חודשים מגלי חום מטורפים , ממש כמו בגיל המעבר. זה סיוט שלא ייאמן, בלילה אני מתעוררת בלי סוף שטופת זיעה וביום אני עסוקה בעיקר בלהתפשט ולהתלבש. עשיתי בדיקת דם לפיה: פרוגסטרון- 2.10 E2- 243 קיבלתי כדור בשם פרוגילוטון, משהי יודעת מה בדיוק הוא אמור לעשות, אמרו לי לקחת אותו רק חמישה ימים, נשמע הגיוני?

neta2

New member
הו הדקפפטיל הנוראי הזה../images/Emo122.gif

כן, זה אחד מתופעות הלוואי של הדקא (דקפטטיל) גלי חום כמו בגיל המעבר. אני עברתי את זה על בשרי וקללתי כל רגע.. (מה אעשה שאגיע לגיל המעבר). לגבי הכדור, איני מכירה. אל דאגה, תופעות הלוואי יחלפו להם, ואת תלחמי בתופעות הלוואי של הריון (הלוואי)
בהצלחה

הדקפפטיל באמת יוצר את גיל המעבר

בצורה מלאכותית - הוא מונע מבלוטת ההיפופיזה מלהפריש את ההורמונים שהיא מופקדת עליהם. מה עושים? מתחברים למזגן

ליסה3

New member
פרוגיליטון- זה סוג של אסטרוגן

לקחתי אותו לעיבוי רירית הרחם ,למשל.

רומי 007

New member
מה לעשות בעתיד

כנראה שהזריקה השפיעה עלייך ממש קשה. לי היו קצת גלי חום אבל מאוד סבלתי ממדכא אחר - משאף סינרל והיו לי תופעות דומות. בטיפול הבא - שנקווה שלא תזדקקי לו - תבקשי לעבוד לדיכוי יומי באמצעות צטרוטייד. הדיכוי ניתן באמצע הטיפול ולא בראשיתו ומונע ביוץ רק בימים בו לוקחים אותו. ככל הידוע לי אין לצטרוטייד תופעות לואי מהסוג שתארת והוא נחשב יחסית דיכוי עדין. לוקחים אותו ברגע שהזקיק מגיע לגודל מסויים ועד ליום לפני השאיבה. בהצלחה!

אני קיבלתי פרוגילוטון,אבל ל21 ימים

כי היו לי דימומים במשך שבועיים,ולפי מה שהבנתי פרוגילוטון בונה מחדש את רירית הרחם.הוא מכיל אסטרוגן ופרוגסטרון.האמת שאני כבר לא מרגישה את תופעות הדקא,הם נפסקו לי עם תחילת ההזרקה של גונל. כמן כן נהוג לתת פרוגילוטון לאלו שלא מגיבות לארגסט,וגם נותנים אותו לנשים בגיל המעבר.

צוקה1

New member
אויי זוועה פשוט זוועה . גם אני עברת

את אותו סיוט שאת מתארת. אז בחוכמתי כי רבה חשבתי שאני בעיצומו של גיל המעבר
ולא קישרתי את התופעה לתרופות הוהורמונליות.(טוב זה היה עוד לפני שהגעתי לבית החם והחכם הזה הזה
) בכל מיקרה כל לילה במשך תקופה שנראתה לי כנצח הייתי רחוצה בזיעה של עצמי .נשפכו ממני כמויות של מים-זיעה וזה היה מפחיד(מה קורה לגוף שלי לעזאזל?
) וזה היה מביך להיות כך ליד בעלי שגם הוא תמה על פישרה ובמקסימיותו לא אמר הרבה.זהו מקווה שתעברי מהר הלאה את הדרך הקשה אל האמהות ושיהיו לך ימים אחרים, קלים יותר, מאושרים יותר בלי זעה מעצבנת ועם המון תינוק בידיים בהצלחה -צוקה

לי מ ו ר

New member
כן סוף סוף היה לי חם בחורף שעבר

הסתובבתי בבית עם חולצה קצרה, וישנתי בלי הפוך, מה שמאוד לא מתאים לי כי אותי גם באוגוסט לא תתפסי בלי חולצה ארוכה בשליפה מהירה.

sab sab

New member
אני!אני! וההרגשה היא בערך כזו:

נכון???????!!!!!! פשוט גועל נפש! אני קיבלתי דקא ארוך חודשיים רצופים ששיבשו לי את החיים...מצד שני יכולתי לשכנע את האחים שלי להיות יותר סבלניים עם אמא שלי, שנמצאת בגיל המעבר בזכות עצמה וגילה, מתוך הבנה ואמפטיה איתה...לפחות אני יודעת מה מחכה לי בעוד 20 שנה!

צוקה1

New member
דנדושה איזה כיף לצחוק והכי הכי כיף

לצחוק מהדברים הקשים שאנו חווים -זה כל כך מקל-תודה צוקה.

אני מתחילה להבין את אמא שלי

שכעת בגיל המעבר. אני הלכתי היום בחוץ בגשם
עם חולצה קצרה והיה לי חם , ובעבודה הדלקתי מזגן על קירור 21 מעלות וכל כך נהנתי
. אני מזריקה גונל אף ומרגישה שכל הזמן חם לי בשמן שלכולם קר.

למעלה