משהי מעןניינת במפגש רכבת מניין...?
Y Young And Twisted New member 3/9/14 #3 מה הסתבכת? נפגשים ברכבת בתחנה מסויימת עולים מזדיינים ויורדים כל אחד בתחנה שלו
מיצי קפיצי המדהימה New member מנהל 3/9/14 #4 רק המחשבה על זיון בשירותי רכבת ישראל עושה לי בחילה קשה..
ר רוצה להתרגש מחדש New member 3/9/14 #8 שלא תתבלבל אני לא צעירה וסובבת...רכבות הן מחוץ לתחום, לא שמעת כמה כולם שם מושחתים? ובימינו שאנשים מצלמים ומקליטים ואז משדרים אותך בפריים טיים?  
שלא תתבלבל אני לא צעירה וסובבת...רכבות הן מחוץ לתחום, לא שמעת כמה כולם שם מושחתים? ובימינו שאנשים מצלמים ומקליטים ואז משדרים אותך בפריים טיים?  
O ofirofir2 New member 3/9/14 #9 וחוץ מזה אני רומנטי, משלם על השתיה... אבל 10 שקלים על קולה ? סקס בשירותי רכבת מגעילים מילא... אבל לפשוט את הרגל ?
וחוץ מזה אני רומנטי, משלם על השתיה... אבל 10 שקלים על קולה ? סקס בשירותי רכבת מגעילים מילא... אבל לפשוט את הרגל ?
K king1213 New member 3/9/14 #11 אתם מוזמנים להמליץ על מקומות אחרים... לדעתי ישיבה ברכבת בשני מושבים ( ולא בארבעה) ולשלוח ידיים אחד לשני בקרון ריק יכול להיות מהנה מאוד במיוחד בגלל הלחץ להיתפס...
אתם מוזמנים להמליץ על מקומות אחרים... לדעתי ישיבה ברכבת בשני מושבים ( ולא בארבעה) ולשלוח ידיים אחד לשני בקרון ריק יכול להיות מהנה מאוד במיוחד בגלל הלחץ להיתפס...
א אנה לנקין New member 5/9/14 #16 לגמרי! ותודי שכיף שכל מה שאת צריכה לעשות זה להתיישב ליד גבר זר ברכבת, אין אפילו צורך בתיאום מראש.
ק קיי האחת New member 4/9/14 #15 וואלה? זה משהו שאתה עושה לפעמים? איזה משעממת אני. לא מבינה מה רע בלהזדיין במקומות נעימים ונוחים..