משהי יודעת מה זה?

רננה25

New member
משהי יודעת מה זה?

המושג שאמרו לי. שצריכה להתחבר לנשיות שלי? 2. אם יש הרבה משחקים מקדימים. איך זה שאני לא חוה אורגזמה האם אתם חושבות על משהו כדי שתגיעו לזה? תודה לעונות ברצינות רננה.

oDardasiTo

New member
עזבי מה שאמרו לך

את צריכה פשוט להנות מהרגע. לא קשור להתחבר לנשיות ולא שטות אחרת. את צריכה להנות, לאהוב, להמשך אני מאמינה שזה יעזור

petrovna

New member
משחקים מקדימים

קודם כל אין לי מושג למה התכוון מי שאמר לך להתחבר לנשיות שלך. לגבי משחקים מקדימים - לדעתי, הם לא אמורים להביא לאורגזמה, אלא לגרות אותך ולעשות כיף. רוב הנשים גומרות מגירוי הדגדגן (ע"י אוננות או מין אוראלי או צעצועי מין למיניהם) עם או בלי משחקים מקדימים, פשוט משחק מקדים מעלה את הגירוי ואת העוצמה של האורגזמה.

מי אמר לך שאת צריכה להתחבר

לנשיות שלך, ובאיזה הקשר? יכולים להיות לזההמון מובנים. ובקשר לאורגזמה-לבד את מצליחה לגמור?

חופ שיה

New member
להתחבר לנשיות שלך

אומר להתחבר לעובדה שאתה אשה עם צרכים מיניים, יכול להיות שהסקס שאת עושה הוא מכני וטכני מידי או לפי הספר. מה שאומרים לך זה בעצם להתחבר לתחושות המיניות * שלך , להיות מודעות להם ולצרכים שלך, לא לתת לגורמים חיצוניים להשפיע על המיניות הטיבעית שלך וכו'. משחק מקדים בלבד לא תמיד מספיק להביא אותך לאורגזמה , אורגזמה זה עניין מורכב בעיקר מהמוח שלך אבל גם ממעשים פיזים נקודתיים. תלמדי להביא את עצמך לבד לאורגזמה ואז תוכלי להנחות אחרים. אם את לא אוהבת לאונן לעצמך , כדאי שתלמדי ותדרכי את בן זוג להביא אותך לשיאים - אם את לא יודעות איך - כדאי לקרוא ספרים בעניין (שאולי גם יחברו אותך למיניות שלך) וגם לפעול בשיטת ניסוי וטעיה ,זהו תהליך והוא לא קורה ביום אחד כדאי להתאזר בהרבה סבלנות ורצון.

למעלה