משהו ששמעתי עכשיו...

משהו ששמעתי עכשיו...

חברה שלי אמרה לי שהחזירו את הסבסוד של הפסיכומטרי לתומכי לחימה. היא אמרה שלתקופה של עד חצי שנה אחרי השחרור אפשר להרשם לפסיכומטרי בקידום לחמן או עוד מקום אחד (שאת שמו היא לא זכרה) ב-700 ש"ח בלבד. היא אמרה שאני רק צריכה לדבר עם הק. תש בבסיס ולבקש ממנה אישור שהייתי תומכת לחימה. מישהו יודע אם זה נכון?

marysia

New member
גם אם החזירו ....

לחמן הם על הפנים!!!!!! חבל על 700 ש"ח!!!!!! זמן והשקעה!

dana19il

New member
אנקורי מעולים!

יותר שעות מקידום +מרתונים ותגבורים. לא יודעת להגיד לך על לחמן.

marysia

New member
ממש לא, לפחות לדעתי !

ממליצה בחום על יואל גבע ! למרות שהוא בין היקרים!

אורי-

New member
אני נבחן עוד שבוע - לומד באנקורי

קודם כל - הכי הכי הכי חשוב זה מי המדריך ולא איזה מכון. אני לומד בכיתה של 12 תלמידים עם מדריך גאון. הוא יודע איך להעביר את החומר , ואת השיעורים הייתי עושה גמור מיום עבודה , ולא השתעממתי לרגע הוא משדר לנו שהוא שם בשבילנו , לא כי זו העבודה שלו. מי שרוצה יכול גם לתאם איתו שעורים פרטיים באמצעי שבוע. כשהוא היה במילואים , אז לשעור אחד הגיע מדריך אחר - יבש כמו ביסקוויט צבאי , מעניין כמו חסה , כריזמתי כמו לטאה... דבר נוסף שחשוב - זה ללמוד לבד. זה רוב הלימוד... בשיעור רק לומדים את השיטות + רענוני מתמטיקה , את כל התרגול צריך לעשות לבד. לאנקורי יש המווון חוברות עזר לתיגבורים (חוברת בכל נושא כמעט). והכי חשוב - הקורס הזה עלה לי 1,000 ש"ח יותר זול מהמתחרים הרציניים. בעיה שאני חייב להעלות - עכשיו נפתח קורס של 300 שעות לפברואר , גם באנקורי (הם כבר לומדים כמעט חודש) ובכיתה ההיא הם קרוב ל40 תלמידים... ככה שכמו שפתחתי - לא משנה איפה אתם - משנה מי המדריך וכמה אתם בכיתה.

kr7

New member
שלום לכולם...

סורי על ההתפרצות לאור העודה שזו הפעם הראשונה שלי באתר הזה.... (השתחררתי לפני 3 שבועות :))אבל לא זה העניין אני עושה את המבחן ביום ראשון הזה.... אמאל'ה בכל מקרה אני לומדת אצל יואל גבע ויש לי מורה תותחית בכלל יואל גבע ממש מעולים ולפי מה ששמעתי מאנשים שעשו פסיכו' דרך הצבא בסבסוד הזה של החיילים זה ממש לא טוב כי אומנם קידום הם טובים בפני עצמם שעושים קורס רגיל אבל בתור קורס של חיילים יש כיתה מיוחדת של חיילים- כלומר כל אלו ששלמו פחות והקורס ברמה ממש לא טובה... בכל אופן זה מה שאני שמעתי ובתור מישהי שעשתה פסיכו גם בכיתה יב (שזו טעות ענקית) בקורס של 1000 ש"ח עדיף לעשות את זה פעם אחת במקום סבבה ולגמור עם זה.... וואי יצא ארוך...:)

Terminal Frost

New member
רשמים מהפסיכו'

עשיתי באוקטובר, למדתי בקידום. הכי חשוב - לא להלחץ ביום של המבחן עצמו. עוזר מאוד אם יושבים ונרגעים עם החבר'ה מהקורס, ומשחקים אותה רגועים. אם משחקים אותה מספיק זמן - זה תופס באמת. בהצלחה!

למעלה