משהו שרציתי להעלות...

riot gurl

New member
משהו שרציתי להעלות...

ואני מקווה שזה המקום הנכון... לא להרוג אותי. תודה.
משהו שנורא מטריד אותי בזמן האחרון זה היחס של אנשים "ותיקים" כביכול בסצינה של ההיפ-הופ כלפי אנשים יותר חדשים, "ירוקים". אני אישית, שומעת מוזיקה שחורה כבר מכיתה ו' בערך - אבל: א. אף פעם לא הכרתי את הסצינה הישראלית. ב. אף פעם לא לקחתי את זה יותר מדי ברצינות - לא יצאתי למועדונים (כי לא יצאתי למועדונים אפילו רגילים) וזה לא היה ממש חלק גדול מהחיים שלי, כמו עכשיו. השנה, בעיקר בעקבות היכרות עם מישהו, נחשפתי לסצינה הענקית שיש לנו פה בארץ. תמיד הסתפקתי במידע מהאינטרנט אבל מאתרים מחו"ל, לא מהארץ. פתאום גיליתי שיש פה הרכבים ממש טובים, מועדונים שמנגנים רק היפ הופ והמון אנשים שמרגישים כמוני. אז התחלתי להתעניין. ואני באמת לא חושבת שהפרעתי לאף אחד כי לא שאלתי הרבה שאלות מציקות - את המידע שאספתי אספתי לבד. אבל בכל זאת, אני מרגישה שאני נתקלת בקצת עוינות מצד אנשים שהם, כביכול, ותיקים בעניין. ואני לא היחידה. אז אני לא לובשת באגיז כל החיים. ואין לי ראסטות. ואני לא בעסק הזה מהגן. אז מה? זה לא אומר שאין נושאי שיחה איתי, או שאי אפשר להתייחס אליי באותה צורה כמו אל הותיקים - שמבינים בדיוק כמוני. אז נסו קצת לשמור על כבוד. ותחשבו על זה. :)

Rapid נאור

New member
איך הגעת למסקנה הזאת??

מספר דברים קלים..: אני מחובר ל"סצינה" כבר שנתיים בערך.. אני הולך עם באגיז כל הזמן רק מהסיבה שזה נוח, אין לי ראסטותצ (למען האמת אין לי בכלל שיער :M הממ.. נקודה למחשבה..) ואני בעסק הזה של מוזיקה שחורה, כבר 6-7 שנים.. וזה לא אומר שיש עודף נושאי שיחה איתי, ושאני לא כמו ה"ירוקים" כולנו שווים באותה מידה, אין דבר כזה ותיק, הכל שטויות, כי זה לא מי היה פה קודם.. זה מי מתחבר עם החברה שמסביבו יותר.. זה הכל, אז אנחנו או לפחות אני, לא זילזלתי במישהו בגלל שהוא רק עכשיו נכנס לזה או משהו כזה. אני לא אתחייס לאף בן אדם כותיק או ירוק, אלא כאינדיוידואל לפני עצמו, לא משנה כמה זמן הוא כבר פה.. בקשר לנושאי שיחה, לא שוחחתי איתך אישית אף פעם, לכן אני לא יכול לומר כלום, אבל ישנם כמה "ותיקים" שאני מדבר איתם פחות וכמה "ירוקים" שאני מדבר איתם יותר לרוב ה"ותיקים" מקושרים יותר כי הם מכירים אחד את השני יותר זמן ובילו יותר זמן, וזה כמו שיהיה לך יותר לדבר עם בן אדם שאת מכירה שלוש שנים מאשר לאחד שאת בקשר איתו חודש.. תחשבי על זה..

double M

New member
אמממ את יכולה לתת דוגאמות ליחס הזה?

קצת לא ברור לי מאיפה קיבלת את הרושם שזה היחס כלפיי חדשים, וכנראה גם כלפייך....

riot gurl

New member
לא בדיוק...

זה לא בדיוק כלפיי, לפחות לא רק כלפיי. סתם דברים שראיתי לאחרונה, יותר אצל אחרים מאשר אצלי. אני לא בדיוק יכולה להסביר, זה פשוט משהו שהפנו את תשומת ליבי אליו. ברור שזה קשור לזמן שאתה מדבר עם בן-אדם, אבל נתקלתי במקרים (לאו דווקא כאן) של אנשים שקצת תפסו מעצמם יותר מדי עוד לפני היכרות עם הבן-אדם. יכול להיות שזה קשור לאופי של כל בן אדם כי תכלס יש את האדישים יותר אבל אני מדברת בכללי. בקשר לראסטות והבאגיז - התייחסתי למה שדיברו עליו כאן לפני כמה עמודים, העניין של ה"לבוש ראפרים". סטיגמות, בקיצור. ו- DoubleM, אני מקווה שאתה צוחק... משהו אישי? ממש ממש לא.

the xecutioner

New member
אתה לא יכול להגיד שזה לא נכון

אבל עדיין טיפשי להעלות את הנושא לפה

baduist

New member
כמו בצבא, הא?

הרבה אנשים מתנהגים בצורה שאני לא מספיק פסיכולוג בשביל להסביר. זה לא משהו ששווה לכתוב עליו בכלל. את בטח לא פה בשביל לזכות בהערכתם של מי שהיה 'לפנייך'. נכון? עזבי אותך מלנתח את ה"סצינה", פשוט תהני מהמוסיקה.:)

G Man T

New member
בדיוקקקק...

תהני מהמוסיקה. אני לא יודע מי את , אבל אני יכול להבטיח לך שיש פה אנשים כיפיים וטובים , לא הרבה , אבל יש , וחוצמזה, על טעם ועל ריח.

למעלה