משהו שראיתי על Yes Base

is00

New member
משהו שראיתי על Yes Base

טוב לא מדוייק. ראיתי את זה ב- Hot Family שהוא השם של הוט לערוץ "יס בייס" המשותף להם. רשום בהוט שהערוץ Hot family מסיים את שידוריו ב- 1/1/15 ... האם זה אומר שגם יס בייס יסיים את דרכו בתאריך זה ביס?

לא בהכרח

הערוץ הוא ערוץ בהפקה חיצונית של חברת "דורי מדיה ספייק", המוכרת אותו לשתי ספקיות הטלוויזיה הרב-ערוצית.

אם אחת הספקיות מפסיקה לרכוש אותו - לא בהכרח גם השנייה תעשה כך.
ולראייה, ישנם ערוצים רבים בהפקה חיצונית שמשודרים רק באחת החברות (חלקם שודרו בעבר בשתיהן ואחת מהחברות החליטה לוותר על הערוץ, לדוגמא: ערוץ CNN שמשודר רק ב-Yes).

אם Yes רוצה לוותר על הערוץ - שהוא ערוץ הסדרות היחיד שנמצא בחבילת הבסיס - היא חייבת להביא ערוץ סדרות אחר במקומו או להוריד את דמי המנוי ללקוחותיה.

Hot מסירה את הערוץ, אבל מחליפה אותו ב-2 ערוצי סדרות חדשים:
ערוץ CBS Drana - שעד כה היה קיים ב-Hot רק בגירסתו הרוסית (ב-Yes כבר משודר היום הערוץ גם בגירסה עם דיבוב לרוסית וגם בגירסה עם תרגום לעברית)

ערוץ MTV סדרות - ערוץ שישודר בשלב זה אך ורק ב-Hot וישדר את הסדרות שמופקות עבור MTV.

אך כדי לסייג את הדברים, הספק יכול להחליט שלא משתלם לו להפיק את הערוץ רק עבור Yes ולהפסיק להפיק אותו. במקרה זה Yes תיאלץ למצוא תחליף לערוץ.

LeRanch

New member
לא אבידה גדולה מבחינתי

אבל סתם משהו שאני בטוח שיעשה בעיות - איפה "היפים והאמיצים" תשודר ב-HOT אם כך? תעבור ל-CBS דרמה?

לא זוכר שאי פעם צפיתי בערוץ הזה

אבל אני בטוח שיש קהל גדול לאופרות הסבון ולתוכניות האירוח המשודרות בו.

"היפים והאמיצים" היא הפקה של אולפני CBS והסדרה משודרת ברשת, כך שיכול להיות שהסדרה תעבור לשם.
אבל, ייתכן שהערוץ יעבור להיות בבלעדיות ב-Yes, כולל הסדרות המשודרות בו, אך כמובן שעונות ישנות של סדרות המשודרות ב-Hot לא ישודרו שם יותר.

LeRanch

New member
יצא לי להקליט בו כמה סדרות

לאחרונה שודרו המון מיני-סדרות אז הקלטתי את "הטפליד ומקוי" ואני אצפה בה מתישהו (כל פרק שעה וחצי ויש שלושה פרקים, אין לי זמן לזה כרגע). גם ראיתי את ורוניקה מארס בש.ח הראשון שלה לפני כמה שנים.
שוב - ערוץ נחמד, אבל לא אבידה

shulak14

New member
אני ראיתי בו את ג׳ורדן

בפעם הראשונה, ואת הסניגור בשידור חוזר. גם נהניתי מהרטלנד. דווקא אצטער כי מוצאת בו סדרות מפעם לפעם.
Cbs זה סדרות כל כך ישנות שאני לא מצליחה להתחבר אליהן.

גםצופה

Member
מנהל
היו בערוץ

לא מעט סדרות בהחלט שוות.
נכון שהיו כמה סתמיות - אבל מידי פעם התגנבה סדרה שווה.
גם לא פעם סדרות שהיו בבלעדיות של הוט שודרו בערוץ...
&nbsp

גםצופה

Member
מנהל
פניתי לפייסבוק של יס

והם טוענים שלא אמור להיות שום שינוי בערוץ.... אבל בטח עוד כמה ימים נהיה יותר חכמים....

למעלה