משהו שקרה ....

משהו שקרה ....

היום בזמן שדיברתי עם חברה שלי על הקליפ של פוב [this aint a scene] אז אני מדליקה את הטלוויזיה על MTV2 ופתאום אני רואה את הקליפ this aint a scene. זה היה ממש מוזר כי ליפני זה אני בידיוק שלחתי לאותה חברה הודעה שאני צריכה לדבר איתה והיא בדיוק דפקה בדלת..... מוזר!!!!!!!!!!!!!!!

נ ו י ע

New member
חח קרה לי מלא פעמים..

ראיתי סמולוויל ומידי פעם העברתי לאמ טי וי. בדיוק כשהעברתי לאמ טי וי היה את הקליפ TFTM זה היה קורע מצחוק. גם פעם אחת כשהיה פרסומות בערוץ אחד אז ראינו ערוץ אחר , ואז אמרתי לאחותי "טוב תחזירי חזרה" ובדיוק חזרו מהפרסומות P:

simsimit

New member
תגידו תודה! אנשים קוראים לי מחשבות!

המון פעמים קרא שחשבתי על משהו ממש ממש לא קשור ופתאום הזכירו בדיוק את המילה הזאת או את הנושא הזה! למשל פעם חשבתי על שיר ממש ממש ממש ישן ולא מוכר וחברה שהייתה לידי התחילה לשיר אותו, ברצינות! ולמשל לפעמים אני חושבת משהו כמו למשל: "יפה שהיא אמרה לי שלום היום" או "אז היא לא תגיד לי תודה" ובדיוק שנייה אח"כ אומרים לי שלום או תודה וזה..חח ולמשל, פעם אחת חברה ישנה אצלי ואני התעוררתי לפניה וסתם שכבתי במיטה והסתכלתי על הפוסטר של פוב וחשבתי דברים ופתאום חשבתי על זה שבא לי פיצה ובדיוק חברה שלי אמרה מתוך שינה פיצה!!! באמת!!!!!!!!!! זה היה ממש מפחיד! איך ולמה שהיא תגיד פיצה?! או שראיתי אמטיוי וחשבתי על שיר ובדיוק הוא היה.

נ ו י ע

New member
אנחנו נהיה בגיבורים ../images/Emo2.gif

כי יש לנו כוחות על :]] גמלי זה קרה פעם אחת , אני חשבתי על שיר ובאתי לשיר אותו , ואיך שהתחלתי לשיר גם חברה שלי התחילה לשיר אותו אז שרנו ביחד P: או שפעם אחת לא הקשבתי ממש לשיחה, וחברה שלי נתקעה על מילה כלשהיא , ואני השלמתי אותה , בלי לשים לב
זה ממש מוזר :/

AdiA12

New member
לי היה משהו דומה.

אני חשבתי על FOB ואז פתאום שדרו בMTV קליפ שלהם.

למעלה