משהו שקרה לי היום...

משהו שקרה לי היום...

חג שמח? לא במיוחד... אצלי לא התחיל כל כך טוב. אז ככה השעה 11:00 בבוקר אני סוף סוף מתעוררת משינה לאחר לילה ארוך של לימודים. הולכת שוטפת פנים והכל, שומעת קולות מוכרים מן המטבח, ניגשת, מציצה, רואה במטבח את דודים שלי שלא ראיתי חצי שנה. פתאום הם נזכרו בנו ובאו להגיד חג שמח (זהו שהם בטח באו לקחת איזה משהו לא להגיד "חג שמח"). אני נכנסת למטבח אומרת "שלום" בקול רם.. מצפה לשלום בחזרה.. אבל לא.. המשפט ששמעתי בתגובה לשלום שלי היה "את צריכה להרזות, דחוף!" באותו הרגע התחלתי לכעוס על עצמי על שבכלל נכנסתי ובאתי להגיד להם שלום. כי אני מכירה את דוד שלי , הוא כזה כל פעם שהוא רואה אותי , הוא מארגן לי קבלת פנים "מלבבת". אמרתי לו "טוב לי ככה". ואז בשיא החוצפה הוא ואישתו החלו לפתח עלי דיון. "היא באמת צריכה להרזות" הוא אמר, ואישתו ," אבל היא אומרת שטוב לה ככה" והם המשיכו והמשיכו... בדיונים שלהם. ואני עזבתי את המטבח, ככה בלי לומר שלום, ובלי כלום פשוט הלכתי. ואז חשבתי על דוד שלי כמה הוא חושב שהוא מומחה גדול.. יש לו מכון כושר והוא חושב שהוא מומחה בדיאטות אבל הוא לא מומחה בכלל! הוא נותן לכולם דיאטות כסח! הוא נותן חוד-חודשיים לאכול רק מלפפונים! ולא אני לא מגזימה הוא עשה את זה לי וגם לאמא שלי.. אני כמובן נשברתי אמא שלי ירדה המון... אבל אחר כך גם עלתה הכל בחזרה, לעזאזל למה כל העולם חושב שכשמנים עושים דיאטה הם בקושי צריכים לאכול... לאכול מלפפונים.. או איזה קרוב.. איך אפשר לסגל אורח חיים בריא ככה.. לפעמים אני עוד שומעת ממנו הערות כמו " את לא צריכה לאכול בכלל" וזאת ההערה שהכי מרגיזה אותי. זהו פשוט הייתי חייבת להוציא את זה ממני.. מקווה שהמשך החג יהיה יותר נעים.

gal33

New member
אוי... הזכרת לי מלא סיפורים שכאלה.

הלוואי ואז היתה לי יכולת ההתמודדות של היום. הדבר הכי טוב הוא פשוט לענות לאנשים האלה על מה זה עושה לך. אני הייתי אומרת לו את מה שאמרת לנו שהרגשת. "תדע לך שאני מצטערת שבכלל נכנסתי הנה. שמעתי את הקול שלך ורצתי להגיד לך שלום כי שמחתי לשמוע אותך בביתנו, ואתה אפילו לא מחזיר לי שלום?! כל מה שיש לך להגיד לי אחרי חצי שנה שלא ראית אותי, זה מה דעתך על הצורה החיצונית שלי?!?! ואני לתומי כיבדתי אותך ורצתי לברך אותך לשלום..." אני יכולה להמשיך עוד הרבה. כוונתי היא שצריך לשקף להם בחזרה, איך זה גורם לך להרגיש. שידעו כמה שהם פגעו בך. שיהיו מודעים לזה שהם מעליבים אותך וההיפך מעוזרים לך בויכוחים האלו. לאנשים "חכמים" שהיו אומרים לי שאני לא צריכה לאכול בכלל, הייתי אומרת שיפתרו כבר את הבעיה באופן סופי, אפשר לחנוק אותי, ואז אני גם לא אבזבז להם חמצן, מים ושאר דברים יקרים בעולם. למה לחסוך רק באוכל? לענין הדיאטה המתוחכמת שלו, נו ברור שזו לא דיאטה בכלל. היא רק מראה את גודל הבורות שלו בנושא ירידה במשקל. חמדתי, שולחת לך חיבוק גדול. הלב שלי והגוף שלי זוכרים יותר מדי מקרים כואבים כאלה. הלוואי ולי בזמנו היה את המימד הזה לשחרר את החרא הזה מהגוף ומהנשמה. חיזקי ואימצי, גל

ב ר נ ד ה

New member
אור ../images/Emo29.gif מתוקה...../images/Emo23.gif

אל תתני לאף אחד להרוס לך את החג הנפלא הזה. נהגת בחוכמה כשעזבת את החדר...דודך אולי יודע דבר או שניים על כושר אך אינו יודע דבר וחצי דבר על בריאות. "הדיאטה" שדודך מנסה להכתיב לך היא למעשה הרעבה לשמה ואל תתפתי לנסות אותה לעולם, גם אם יבטיחו לך ניסים ונפלאות. דיאטות הרעבה קיצוניות גורמות לתנודות חדות של ירידות ועליות במשקל, תנודות שהורסות את הגוף יותר מההשמנה עצמה...וזה הוכח במחקרים רבים. אור ירח חמודה...זהו הגוף שלך ואת זו שצריכה להחליט מה טוב עבורו ועבורך. אני שולחת לך
ו -
לעידוד ומאחלת לך המשך חג שמח וקסום.
ברנדה

אור ירח,דוד שלך או לא , את צריכה

לאמר לו שהוא צריך לסתום את הפה , אחת ולתמיד ושאת לא מעוניינת לשמוע יותר את ההערות שלו או את חוכמת החיים "הנרחבת" שלו. ותפסיקי להתנצלכולנו שווים ,כולנו בני אדם ולכולנו יש יתרונות וחסרונות . אם יש לו בעיה שישים משקפיים כהיים ,גם ככה נראה לי שהוא מסתכל על העולם דרך משקפיים מאוד מעוותות. אז קדימה תזקיפי גוו ותעמידי אותו אחת ולתמיד על מקומו. חושבת ותוהה

behappy

New member
שלום לך!!../images/Emo140.gif

טוב קודם כל......שמנה אני לא לפי כל טבלאות הרופאים האידיוטיות<כמובן שטבלאות לחוד והרגשה לחוד...>,ויפה שאחרים יחליטו,סתם נכנסתי לראות מי מה מו ו.....הממ....התעצבנתי!! מה הוא חושב לעצמו הדוד הזה??גם אם את שוקלת 1000 טון,קודם כל את בנאדם,קרובה שלו,מגיע לך "שלום" או "מה שלומך" והחוצפה שלו,לבוא וממש להתערב לך בחיים האישיים שלך,ולערב אחרים<אישתו>-זה ממש מרתיח.מי שאל אותו בכלל מה הוא חושב???זה שיש לו מכון כושר זה לא נותן לו לגיטימציה להתערב ולבקר כל אחד...... קיצר,התעצבנתי...... ועוד משו קטן...א ף אחד לא צריך לרעוב ולצום.מפה יש רק בעיות,עליה במשקל,דיכאון,בעיות בריאות...מי צריך את זה??ורוב האנשים שאני מכירה,כולל אותי-רק השמינו מדיאטות.אז גם אם הוא רוצה רק לעזור לך,דיאטת מלפפונים זו דרך רק ליותר צרות..בטח לא הרזיה. ולדעתי.....אם כל פעם שאת רואה אותו זו קבלת הפנים,וותרי על "התענוג" ותשתדלי להמנע מלראות אותו כמה שיותר,וכשהוא מגיע,לא לומר לו אפילו "היי" עלוב... ושיחנק הוא והמלפפונים שלו!!
משיר <נעים מאוד!!>

שדכן

New member
מה קרה ../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

אור למילה יש משמעות אותי את אומנם לא מכירה אבל אספר לך סיפור אני נשואי והתחתנתי שאשתי שקלה 56 קילו בהריון של ילד ראשון אשתי עד הלידה שקלה 112 קילו היום אשתי שוקלת 60קילו וגם אנשים רעים דיברו על המשקל שלה לכן אני מציע לך לשים זין על כולם אני מאחל לך רק בריאות ועלוי שתראי כול חייך רק אוררררררררררררררררררררררררררררררר

אור מתוקית../images/Emo29.gif

צר לי שלמוע שנפגעת מהדוד "הנחמד" שלך אבל זה קורה לנו כל יום. יש דבר כזה שנקרא בחירה להיפגע להבא אני מציעה שפשוט תבחרי שלא להיפגעממנו. את צריכה להבין שיש אנשים שהרגישות מהם והלאה וזו לא תמיד מתוך רשעות כי בעיניו הוא חושב שבוא אומר לך דברים שאולי יגרמו לך לשנות את אורח חייך ולהיות רזה בין לילה. אני הייתי אומרת לדוד הזה..."תודה על זה שאתה "דואג לי" אבל עדיף תדאג לעניינך וכשארצה את עזרתך אבוא אליך" ובזאת הייתי ממצה את כל הדיבורים. לבנתיים חביבה הרמי את ראשך ותחייכי כי פה אוהבים אותך ואת מתוקה אמיתית ואם את מצריכה חיבוק אז
גדול אני שולחת לך והרבה
שיהיה לך חג שמח ומאושר שלך חברתך הגדולה

למעלה