משהו שקרה היום..

משהו שקרה היום..

משהו מסוכן שקרה לי היום, קמתי לאחר איזה 6-7 שעות שינה, לא הרגשתי ממש טוב, ובכל זאת הלכתי להתאמן בחדר - ושם הלכתי למתקן של דחיקת חזה, בו אתה שוכב ודוחק משקולות עם מוט, שמתי משקל יחסית כבד ובגלל שלא הרגשתי ממש טוב הית לי מין "קפיצה" או משהו כזה והמשקולת נפלה עלי, על הפנים משקל של קרוב ל100 ק"מ, מזל שאיכשהו עם הידיים הצלחתי לתפוס אותה וגם חבר שלי שהיה לידי תפס בצד שני, המקרה יכל להגמר הרבה הרבה יותר גרוע..

חייםלוי

Member
מנהל
מזל שלא קרה שום דבר וניצלת

נראה לי שאתה דוחק יותר מדי במזלך ומשחק עם המחלה בצורה מסוכנת. אולי אתה מנסה לבדוק את הגבולות שלך. בפעם הקודמת זה היה עם משחק במינון הטגרטול. אפילפסיה זה לא משחק

אין למקרה הזה כל קשר למחלה

אבל משקיפה היטב אז הלך התנלותך בחיים בכלל ועם המחלה בפרט. יש לך מזל שיצאת מזה בלי פגע. בד"כ עושים את זה עם השגחה לא?(למקרים כאלו)

דחיקת חזה

השגחה בדחיקת חזה היא בשביל לעזור עם ה"סטים" האחרונים, גם אם לא ישמרו עליך ויגמר לך הכוח המשקולת לא תפול עליך אתה עדיין מחזיק אותה ויכול להלביש אותה על אחד הווים היותר תחתונים בלי בעיה... המקרה שלי היה שונה לגמרי, קבלתי רעדד או לא יודע מה לשניה ופשוט שיחררתי את האחיזה ולכן המשקולת נפלה.. לא היית לי אפשרות להניח אותה בוו נמוך, טיפה מסובך צריך לראות את המתקן בשביל להבין.. בכל אופן, אני המום לגמרי מהמקרה הזה.. למדתי את הלקח שלי טוב טוב..

uma5

New member
זו התגרות

בלי קשר למחלה הלכת לא מרגיש טוב כך שלא משחקים עם החיים מה גם שיש לך מחלה לא פשוטה מקווה שלהבא לא תתגרה בגורל

ענתי80

New member
נו, נו, נו ../images/Emo196.gif

עכשיו ברצינות... תשמור על עצמך, החיים הם לא משחק ילדים. ועוד משהו - חובה שלהנהלת חדר-הכושר בו אתה מתאמן יהיה אישור רפואי שלך בו מוזכר כי אתה חולה אפילפסיה, על כל מקרה שלא יבוא.

Niti

New member
גם לי זה קרה...

לפני כמה שנים התאמנתי בבית עם משקולות של ידיים. למזלי נפלתי עליהן ולא הן עלי...

Pup33t

New member
כנס אחי ...

שמע עם המחלה או בלי כאשר יש משקלים כבדים שאתה יודע שאתה צריך עזרה או אם אתה עם חבר אפילו פשוט תגיד לו שמור עליי ... או בקש מכל אחד מהחדר כושר שלכם (מדריך הכושר) ככה אני עושה במשקלים בדרך כלל בסט אחרון. בשביל למנוע תאונות בלי שום קשר למחלה לפי דעתי זה חובה ואף על פי כמה וכמה כאשר אתה חולה באפי'..

למעלה