משהו שקצת מציק לי

משהו שקצת מציק לי

נכון בפרק אתמול הראו את וגיטה עורף לגולדו את הראש? אז בדקתי ובגרסה האנגלית פשוט רואים את גולדו נופל(עם הראש) ואז את וגיטה מפוצץ אותו(שוב עם הראש) איך אתם חושבים האמריקאים עשו את זה???

Brolly

New member
יכול להיות...

שהאמריקאים ציירו לזה המשך שונה אני גם ראיתי את 2 הגרסאות של הפרק וחשבתי על זה...

....

זה לא שהם הורידו חלק, הם הוסיפו משהו חדש ולא נראה לי שהם ציירו הכל מחדש, הם לא יכולים לצייר כמו טוריאמה

king kazabubu

New member
הם אכן ציירו את הקטע מחדש...

מה שממש מוזר כי כשגוקו מספר איך הוא ברח רואים את גולדו בלי ראש.

Evil Beast

New member
וד"א..

מי שראה אותי מצייר, רואה שאפשר לצייר כמו טוריאמה...

....

אני רוצה לראות אותך מצייר סצנות שלמות כמו טוריאמה אתה ציירת דמות אחת סתם עומדת

yoo

New member
חחחחח האמריקאים האלו גרועים..

אייך שהם מתאמצים לצנזר כל קטע קטנטן...אפילו קאמא סאנין עם סגריה... בחיי...זה עלוב

KeNNy7

New member
טוראימה לא צייר!!!!

הוא המציא את הסיפור חוץ מ'זה סתכלו בכתבה הזאת שניה

פיקורו

New member
כן הוא כן

הוא צייר את ההדמויות הראשיות, עיצב אותן הכל הוא בטח גם עשה את רוב הפרקים הראשונים לבד אחרי זה הוא עבד עם צוות אבל בטוח שהוא היה שם וצייר חלק גדול כל הזמן

Brolly

New member
טוריאמה הוא צייר...

הוא צייר את המאנגות של דרגון בול ושל דרגון בול זי... מהמאנגות עשו את האנימציות אז הוא נחשב כצייר

URNFS

New member
יש לציין...

שאין מנגה בשם "דראגון בול זי" אלא יש את "דראגון בול" והעלילה של Z פשוט ממשיכה שם בערך מכרך 16...

KeNNy7

New member
זה נכון מה שאתה אומר

אבל לא בדיוק הוא צייר את הדמויות הראשיות וזהו...

פיקורו

New member
ברור שכן אז מי? אולי הוא שאב רעיון

ממישהו.. אבל הכל שלו ומקורי מאוד מקורי

yoo

New member
ליתר דיוק...

הוא צייר הכל (כולל תזוזות ואנימציה) לבד, עד פרק 100 לערך, שם נאמר לו שאנשים מפסיקים לראות תא הסדרה בגלל האנימציה (טיפשיםם!!!) אז הוא החל לעבוד עם צוות...

אל תגזים...לא "מאוד מקורי"

הוא שאב את הרעיון לגוקו מסיפור בשם "מסע אל המזרח", בסיפור היה קוף כזה שקראו לו...קוף. היה לו זנב, כמובן, ומשם הגיע זנבו של גוקו, וגם היה לו מקל שיכל להגיע לאורך של קילומטרים, שכמובן, הפך למקל של גוקו. הדמות של אולונג מועתקת כולה מאיש-חזיר כזה שנדמה לי שקראו לו פשוט "חזיר", כמו לקוף, בכל-אופן, הוא היה מאוד פחדן וחמדן, כמו אולונג. בולמה לקוחה מאיזשהו נזיר שפגש את קוף ואני לא זוכר את שמו. ככה שאתה יכול להגיד מקורי, אבל לא מאוד מקורי.

למעלה