משהו שצריך להדאיג קצת את האופטימים

Avi 120

New member
משהו שצריך להדאיג קצת את האופטימים

השוק עלה מהשפל היומי רק על אופטימיות. בשוק עם קוני מניות יום כזה של הפרעה חיצונית וירידה של 7 נקודות צריך להביא לשוק קונים פוטנציאליים שינצלו את הפאניקה, המחזור היום מעיד על כך שהקונים הללו לא הגיעו לשוק וזו נקודה שיש לתת עליה את הדעת. לא שזה מעיד על ירידה בטווח הקצר, אך זה בהחלט מעלה סימני שאלה בנוגע ליכולתו של השוק להמשיך צפונה בימים הקרובים.

manz

New member
קודם כל זה שהוא עלה

זה בסדר וטוב, זה שאתה אומר על המחזור שהוא קטן ואין קונים אולי לא בטוח שהם רצו לבוא בגלל הרעש החיצוני. אני לא חושב שזה אמור להפריע לשוק לעלות או לרדת כי אם הוא יצטרך לרדת הוא ירד ואם לעלות אז הוא יעלה.

manz

New member
אם היית אומר שהוא לא

עלה למרות האופטימיות הייתי מבין אותך אבל עכשיו אני לא מבין.

Avi 120

New member
האופטימיות הביאה ארביטראז'

לכן הוא עלה. ברור שהשוק יעשה מה שהוא צריך לעשות, אנחנו מנסים רק להעריך מה הוא צריך לעשות.

M® Max

New member
אבי לפי מה שאני רואה על המסך,../images/Emo36.gif

יש מוכר מניות לא קטן כבר ממדד 425 (בחודש שעבר) כשמולו יש מישהו שקונה חוזים על השוק וכך יוצא שאת המניות קולטים הארביטארז'רים בקניית סלי מניות. בפקיעה הקודמת אותו קונה מניות קלט את ה 700 מיליון של הארביטראז'רים ומתחילת חודש נובמבר השוק עולה על חוזים אופטימיים כאשר ברקע תמיד נמצא מוכר מניות לא קטן.

Avi 120

New member
אני חושב שקצת הגזמת מקס

רוב מהלך העליות היה על קוני מניות ולא על ארביטראז'רים. נכון שבשתי נקודות קריטיות החוזים האופטימים השאירו אותנו קרוב לנקודה עד שבאו קוני המניות, אולי זה יצליח גם הפעם ואולי לא.

למעלה